lidl-e-bike-elektrische-fietsen
Tech

Dit zijn 2 toppers uit het hoogwaardige E-bike assortiment van Lidl

De e-bike is mateloos populair en de verkoop ervan stijgt maar door. Wil jij een nieuwe e-bike kopen of je oude e-bike vervangen? De Webshop van Lidl biedt een uitgebreid assortiment elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit voor scherpe prijzen. We lichten twee toppers uit het assortiment, de Zündapp E-bike trekking Z810 en de Zündapp E-bike trekking Z80S voor je toe.

Nederland massaal op de elektrische fiets

Elektrisch fietsen is mateloos populair, omdat het veel voordelen biedt. Dit zijn de meest genoemde voordelen van e-biken op een rij:

  • Sneller en gemakkelijker fietsen: met een elektrische fiets hoef je minder inspanning te leveren om sneller vooruit te komen.
  • Goed voor het milieu: elektrische fietsen stoten geen CO2 uit, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
  • Gezondheidsvoordelen: hoewel een elektrische fiets je helpt om gemakkelijker en sneller te fietsen, moet je nog steeds trappen en bewegen om vooruit te komen. Dit kan helpen bij het opbouwen van spierkracht, verbetering van je conditie en het verbranden van calorieën.
  • Flexibiliteit: met een elektrische fiets kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen met minder inspanning dan op een gewone fiets.

Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen

Al met al zijn er dus veel voordelen verbonden aan het rijden op een elektrische fiets. Maar de prijs was voor velen nog een drempel. Lidl brengt daar verandering in en komt met hoogwaardige en toch scherp geprijsde e-bikes. Zoals de E-bike trekking Z810 en de E-bike trekking Z80S van het degelijke Duitse merk Zündapp.

Lidl e-bike deals

1. Zündapp E-bike trekking Z810

De Lidl Webshop staat al langer bekend om de scherpe e-bike deals. Een mooi voorbeeld daarvan is de Zündapp E-bike trekking Z810. Deze elektrische fiets beoordeelt de ANWB als GOED en werd zelfs de budget keuze van 2023 genoemd!

De wielmaat van deze e-bike is 28 inch. De fiets is in een dames- en herenmodel verkrijgbaar. De krachtige achterwielmotor zorgt door de uitstekende ondersteuning voor kilometers gezond fietsplezier. Deze e-bike is alleen verkrijgbaar in de Lidl Webshop, dus niet in de Lidl filialen.

Lidl e-bike deals SHOP NU VOOR 1499

2. Zündapp E-bike trekking Z80S

Een andere topper uit het e-bike aanbod van de Lidl Webshop is de Zündapp e-bike trekking Z80S. Met deze elektrische fiets duikt Lidl onder de duizend euro grens; je betaalt er namelijk 999 euro voor. En dat mogen we best een scherpe prijs noemen voor een e-bike van een degelijk Duits merk.

De Zündapp e-bike trekking Z80S is voorzien van V-brakes, een remsysteem dat bekend staat als nauwkeurig en onderhoudsvriendelijk. Ook voor deze e-bike geldt: alleen verkrijgbaar in de Lidl Webshop.

Lidl e-bike deals SHOP NU VOOR 999

Nog meer voordeel bij Lid online?

We helpen je graag op weg met besparen, door voordelige deals voor je te verzamelen van de webshops van Lidl, Bol.com en Action. Check hier het  deals overzicht van deze week.