Lidl e-bike elektrische fiets deals
Tech

Lidl verkoopt E-bikes: 5x de beste elektrische fietsen deals

De opmars van de E-bike trend in Nederland zet komende jaren flink door. Heb jij nog geen E-bike, of is jouw E-bike aan vervanging toe? Supermarktketen Lidl biedt een uitgebreid assortiment elektrische fietsen aan in de online webshop. De tijd dat je de hoofdprijs betaalde voor een hoogwaardige kwaliteit E-bike is voorbij. Zoals je van Lidl gewend bent is de prijs-prestatieverhouding van het E-bike aanbod namelijk uitstekend.

1. Zündapp E-bike Z802

In de Lidl Webshop staat bijvoorbeeld de Zündapp Z802 voor je klaar. De adviesprijs was 1.599 euro, maar je profiteert nu van extra korting waardoor deze e-bike voor de vriendenprijs van 1.199 euro van jou kan zijn. De Zündapp trekking e-bike is in dames- en herenuitvoering verkrijgbaar. De versnellingen zijn van Shimano. Het vermogen van de e-bike is 250 watt en je kunt er een snelheid van 25 kilometer per uur mee bereiken.

Lidl e-bike deals

SHOP NU VOOR 1199

2. Zündapp E-bike Z810

Ga je voor iets meer luxe, dan is de Z810 van Zündapp wellicht meer iets voor jou. De specificaties zijn grotendeels hetzelfde als die van de Z802, maar je hebt meer versnellingen, een iets pittiger accu en wat meer actieradius. Ook is de Z810 wat lichter van gewicht dan de Z802. Je profiteert ook bij deze elektrische fiets van een stevige korting: de adviesprijs was namelijk 2.299 euro, maar je kunt de Zündapp Z810 nu bestellen in de Lidl Webshop voor 1.499 euro!

Lidl e-bike deals

SHOP NU VOOR 1499

3. Prophete E-bike Premium

De Prophete Premium is de hoogst gewaardeerde e-bike in het Lidl assortiment. De elektrische fiets scoort 4.6 uit de maximale 5 punten en maar liefst 98% van de klanten die deze fiets kocht raadt hem aan, voor zowel korte als lange fietstochten.

De Prophete e-bike wordt aangedreven door een (midden)motor van het A-merk Blaupunkt. Ook het display is van hetzelfde merk. De Shimano Nexus versnellingen schakelen gebruiksvriendelijk met de draaigreep schakeling. Er zitten ook nog eens Continental anti lek banden om de wielen.

Lidl e-bike deals

SHOP NU VOOR 1499

4. Colorado E-bike Arrow

Fietsen is gezond, maar misschien wil je ook wel een beetje op je budget letten. Zoek je een instapmodel e-bike onder de 1000 euro, dan is de Colorado E-bike Arrow een uitstekende keuze: nu in de Lidl Webshop te koop voor 899 euro! Je krijgt namelijk 35% korting op de adviesprijs van 1.399 euro.

De Colorado Arrow beschikt over een lichtgewicht voorwielmotor met vijf ondersteuningsniveaus. De Shimano Acera® 7-speed derailleur biedt ruime mogelijkheden om de gepaste versnelling voor elk terrein te kiezen.

Lidl e-bike deals

SHOP NU VOOR 899

4. Prophete E-bike

Ben je bereid net iets meer dan 1000 euro uit te geven, namelijk 1049 euro, dan is de Prophete E-bike 28 inch een prima keuze. Deze elektrische fiets is net als de Prophete Premium voorzien van een Blaupunkt motor, alleen betreft het hier een ander type aandrijving, namelijk een voorwielmotor. Op een volle accu is de actieradius zo’n 100 kilometer. Handig is de light-on functie: de fietsverlichting werkt op de accustroom.

Lidl e-bike deals

SHOP NU VOOR 1049