Food & Drinks

Lidl schudt je wakker met 250 euro korting op populair volautomatisch koffiezetapparaat

lidl-delonghi-koffiezetapparaat-black-friday
Foto: Lidl

De meest voordelige week van het jaar is weer aangebroken: Black Friday. Hoewel Black Friday officieel pas op 24 november is, beginnen veel webshops deze week al met allerlei deals. Zo ook de webshop van Lidl. Zij schudden jou wakker met onder andere verschillende koffiezetapparaten met mega korting. Wij lichten vandaag een Delonghi Volautomatische variant uit met positieve reviews.

Lidl is bij uitstek bij de shop waar je goede producten  kunt scoren tegen lage prijzen, tijdens Black Friday. Om de bomen door het bos te kunnen zien helpen wij je aan de beste producten. Een van de producten waar je als koffieliefhebber deze week als de kippen bij moet zijn is het koffiezetapparaat van Delonghi.

Lidl en Delonghi zorgen voor de lekkerste koffie

Goede koffie is essentieel in jouw huis of op kantoor. Afhankelijk van het aantal kopjes koffie per dag, is koffie een positieve invloed op jouw dag en blijft een van onze favoriete momentjes van de dag. Als je al een aantal jaar koffie drinkt begin je het verschil tussen goede en matige koffie te herkennen. Een van de betere merken op de markt is Delonghi. Het fijne nieuws? Je kunt er nu eentje scoren met 45% korting .

Dit koffiezetapparaat doet zo’n beetje alles automatisch voor je, zodat je ’s ochtends zo pijnloos mogelijk kunt genieten van je eerste kopje. Het ding is geschikt voor gemalen koffie, maar je kunt ook aan de slag met verse bonen. Deze laatste optie heeft voor het perfecte kopje koffie natuurlijk de voorkeur.

Voor de verse bonen is de machine uitgerust met een handige koffiemolen. Deze kun je instellen op 13 verschillende standen en volgens Delonghi zou de molen je bonen redelijk geruisloos voor je prepareren. Deze week scoor je dit mooie apparaat voor 289 euro in plaats van 529 euro. Een korting van maar liefst 250 euro.

delonghi-koffiezetapparaat-black-friday
Foto: Lidl
SHOP NU VOOR 289

Lovende reviews (4.7 sterren)

Uiteraard kun je meer dan enkel zwarte koffie’s zetten met dit bakbeest. Je kunt er namelijk ook lekkere cappuccino’s mee maken. Hiervoor combineert het apparaat stoom, lucht en melk voor een lekkere schuimlaag. Essentieel voor een goede cappuccino natuurlijk.

Reviews zijn uiteraard belangrijk om te bekijken voordat je zo’n apparaat aanschaft. Op de webshop van Lidl is te lezen dat deze Delonghi een 4.7 van de 5 sterren weet te scoren. Vooral de prijs-kwaliteit wordt geroemd in de reviews.

Een van de lovende reacties: ”Waar voor je geld. Het koffiezetapparaat is geweldig. Voor deze prijs nergens anders kunnen vinden.” Je kunt het apparaat hier scoren voor 289 euro.

SHOP NU VOOR 289