Tech

Lidl knaller van de week: Slimme deurbel met camera

Lidl slimme deurbel camera

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat de bel gaat en je de deur opendoet voor iemand waar je absoluut geen behoefte aan hebt. Gelukkig kun je dat voorkomen met een deurbel camera. Het is ook nog eens hele coole gadget. Voortaan geen awkward gedoe meer bij de deur? Deze week kun je bij Lidl zo’n handige deurspion scoren om precies te weten wie er op de stoep staat.

Door eGuard DG 8200 camera deurbel

Het gaat om de Door eGuard DG 8200 van het merk BURG-WÄCHTER. De set bestaat uit een display met de bijbehorende deurbel. De deurbel installeer je uiteraard buiten, zodat je binnen relaxed in de gaten kunt houden wat er allemaal voor je deur gebeurt.

Automatische foto’s van bezoekers

Handig aan het systeem is dat er automatisch een foto wordt gemaakt op het moment dat iemand op de deurbel drukt. Die kun je eerst checken voordat je jezelf naar de voordeur sleept (of niet). Dat werkt zowel overdag als ’s avonds, dankzij de toevoeging van een infrarood LED-lampje.

Op het interne geheugen is ruimte voor in totaal 25 foto’s. Mocht je meer dubieuze beelden willen opslaan, kun je ook een micro SD-kaartje toevoegen van maximaal 8GB. Daarmee kun je weer een tijdje vooruit.

Slimme deurbel camera Lidl

4″ display met 3 megapixel camera

Wat de camera betreft kun je rekenen op 3 megapixel foto’s. Natuurlijk niks vergeleken met de camera van je smartphone, maar goed genoeg om op te maken wie er voor je deur staat. En to be fair, hoe scherp wil je de postbode of andere bezoekers nu echt zien? Verder heeft de camera een detectiehoek van 105 graden en heeft het display een beelddiagonaal van 4 inch.

Slimme deurbel camera Lidl
Prijs: 89,99 euro

Scoor nu de slimme deurbel bij Lidl

Je kunt de deurbel camera op het moment bij Lidl kopen voor 89,99 euro. Het ding is geschikt voor standaarddeuren met een dikte van 38 tot 110 mm. Mocht je niet handig zijn met gadgets en andere tech, krijg je er gelukkig ook installatie-instructies bij en zelfs de benodigde batterijen.

Behoefte aan meer Lidl deals? Check de site elke week voor de laatste tech koopjes, zoals deze 7 vette must-have Lidl gadgets.