Tech

Cyber Monday bij Lidl: 5 deals die je niet wil missen

Cyber Monday bij Lidl 5 deals die je niet wil missen

Cyber Monday is het perfecte moment om jouw online aankopen te doen. Elke maandag na Black Friday zijn de beste online deals te vinden. Lidl doet zoals elk jaar ook weer mee aan de Cyber Monday gekte, en heeft enkele leuke deals voor jou klaar staan. Laten we snel een kijkje nemen naar de beste deals!

Cyber Monday bij Lidl

Lidl heeft op allerlei producten een gigantische korting gegooid. Van stofzuigers tot regenlaarzen en van gereedschap tot aan televisies, Lidl heeft het allemaal in de uitverkoop gegooid voor Cyber Monday.

Bovenop deze korting verstuurd Lidl ook nog eens je pakketjes gratis naar je op als je voor meer dan 50 euro aan spullen koopt! Je moet er wel snel bij zijn, want de producten bij Lidl zijn erg gewild deze dagen. Wij zetten de 5 beste deals voor je op een rijtje:

5. Roterend scheerapparaat van Philips

Met dit roterende scheerapparaat van Philips kan je perfect jouw hoofd of baard gemakkelijk trimmen. Vanwege de roterende kop op dit scheerapparaat kan je eenvoudig op lastige plekken je haar trimmen.

Daarnaast komt de Philips roterend scheerapparaat S5588/26 met een neushaartrimmer waar je zonder enige moeite alle haartjes uit je neus en oor kunt verwijderen. Deze trimmer is nu voor € 79.99 te verkrijgen!

scheerapparaat bij lidl cyber monday SHOP NU VOOR 79.99 EURO

4. LED-lamp

Heb je altijd een lekker sfeertje willen creëren in je huis, dan is het nu de tijd om een paar LED-lampen in te slaan. Deze LED-lampen zijn op afstand te bedienen. Daarnaast kan je deze lamp op verschillende kleuren instellen, waardoor je altijd de perfecte kleur bij de stemming in je kamer kunt matchen!

led-lamp bij lidl SHOP NU VOOR 4.99 EURO

3. Autostoel voor baby

Als iemand in je directe omgeving net een kindje heeft gekregen, of een kindje verwacht, is dit het moment om een Cybex Silver Autostoel te kopen bij Lidl. Op deze veilige autostoel zit maar liefst 66% korting, waardoor je slechts € 39.99 hoeft te betalen!

cyber monday autostoel lidl SHOP NU VOOR 39.99 EURO

2. 36-delige serviesset

Als je net verhuisd bent, of simpelweg toe bent aan nieuw servies, is het altijd lekker als je een bijpassende serviesset kan kopen. Deze 36-delige serviesset bevat enkele (soep)borden, schalen, dessertborden, kopjes en schotels. Met maar liefst 53% korting hoef jij slechts € 29.99 neer te leggen voor 36 stukken servies!

serviesset lidl op cyber monday SHOP NU VOOR 29.99 EURO

1. Android 9 Smart TV

Met de 4k Ultra-HD-technologie biedt deze Smart TV van Android een ongelooflijk kijkplezier met haarscherp beeld. Daarnaast is deze TV maar liefst 55 inch, waardoor je perfect het WK kan kijken met je vrienden! Deze Smart TV is bovendien makkelijk te bedienen via je telefoon.

smart tv bij lidl SHOP NU VOOR 399 EURO