Tech

Lidl knaller van de week: Colorado elektrische mountainbike

Lidl knaller van de week elektrische mountainbike

Hoewel Nederland niet echt het land is van de heuvels, zijn er toch behoorlijk wat plekken waar je je kunt uitleven op een mountainbike. Zo vind je op de site MTBroutes een hele lijst aan mountainbike routes. Mocht je op zoek zijn naar een extra boost tijdens je tochten, heeft Lidl deze week een mooie deal voor je. Ze verkopen namelijk een elektrische mountainbike om je een stuk sneller vooruit te krijgen.

E-mountainbike met achterwielmotor

De e-mountainbike is van het merk Colorado en is uitgerust met een krachtige 250 W achterwielmotor, die je volgens de site een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt. Om makkelijk te stijgen en dalen, kun je aan de slag met 27 Shimano Alivio versnellingen. En als je er weer even genoeg van hebt kun je rekenen op V-brakes aan de voor- en achterkant en Shimano hydraulische schijfremmen om de fiets weer een halt toe te roepen.

Lidl elektrische mountainbike

Actieradius van 140 km

Eén van de belangrijkste elementen van een elektrische fiets is uiteraard de accu. In dit geval kun je rekenen op een 14 Ah batterij, die goed zou moeten zijn voor maximaal 140 km. En als hij leeg is, kun je hem gewoon mee naar binnen nemen om hem weer op te laden.

Ook een display is natuurlijk van de partij. Het LCD-scherm zou makkelijk bedienbaar zijn en is voorzien van verlichting. Verder komt de fiets met 27,5 inch banden en is de framehoogte 48 cm. Andere features zijn een aluminium MTB-frame, een comfortabel gelzadel met vering, anti-slip pedalen en een geveerde voorvork.

Lidl e-mountainbike SHOP NU VOOR 1249 EURO

Elektrische mountainbike nu shoppen bij Lidl

Als je overtuigd bent, kun je de elektrische mountainbike nu bij Lidl scoren voor 1249 euro. Het is een behoorlijk bedrag, maar doorgaans moet je voor een e-mountainbike toch wel een paar duizend euro neertellen. De fiets is voor 98 procent al gemonteerd en gecheckt in de fabriek. Het enige wat je nog hoeft te doen is het stuur rechtzetten en de pedalen erop monteren.

Wil je het liever houden bij de wat goedkopere gadget deals? Check dan ook deze 7 top Lidl, Action en Aldi tech must-haves, die je in week 8 kunt scoren.