Lidl lounge-eiland terug aanbieding goedkoop
Tech

Lidl brengt chill opblaasbaar lounge-eiland terug, nu nóg cheaper!

Het opblaasbare lounge-eiland van de Lidl was vorig jaar een regelrechte hit en daarmee de meeste gewilde gadget van de zomer. Logisch, want het luchtbed is van alle gemakken voorzien en was spotgoedkoop. Lidl brengt dit jaar het lounge-eiland terug, maar ditmaal is-ie dus nóg goedkoper!

De coole gadget is perfect voor op het strand of in je privé-zwembad en biedt plaats voor ruim twee personen. Over een zonnesteek hoef jij je geen zorgen te maken, want het ding is voorzien van een afneembaar zonnescherm met UV-filter.

Het lounge-eiland heeft individuele luchtkamers en een zeer stevige rugleuning. En dankzij de 2 geïntegreerde drankhouders heb jij je ijskoude biertjes altijd binnen handbereik.

Lidl brengt chill opblaasbaar lounge eiland terug nu nóg cheaper 1

Het lounge-eiland heeft een riante afmeting van 2 x 2 meter zodat jij als een koning op het water dobbert. Heb je behoefte aan gezelschap? Met een beetje passen en meten moet je hier zelfs met zijn tweeën of drieën op kunnen.

Rondom het luchtbed zit zelfs een touw waarmee je het lounge-eiland ergens aan kant vastmaken. Zo voorkom je dat je ongewenst afdrijft en geniet je zorgeloos van je koude drankje.

Waar het lounge-eiland vorig jaar nog 75 euro kostte geeft Lidl je nu een dikke korting van ruim 30%. Het luchtbed is via de Lidl webshop namelijk in de aanbieding voor slechts €49,95 euro! Voor dat geld kan je ‘m toch niet laten liggen?

Lidl brengt chill opblaasbaar lounge eiland terug nu nóg cheaper 2

Lidl brengt chill opblaasbaar lounge eiland terug nu nóg cheaper 3