Tech

Met deze Braun scheerapparaat deal van Lidl zit je altijd snor

Lidl Braun Series 5 scheerapparaat

De feestdagen komen er bijna weer aan en ja, ook als man wil je er dan op je best uitzien. Dat betekent dus eindelijk die slordige pieken en wilde baard aanpakken. En je raadt het al, we hebben een betaalbare gadget voor je gevonden om dat zonder al te veel moeite te doen. Lidl heeft deze week namelijk een extra scherpe aanbieding op het Braun Series 5 scheerapparaat.

Braun Series 5 voor nat en droog

Het scheerapparaat is 100 procent waterdicht, wat betekent dat je het zowel nat als droog kunt gebruiken. Het hangt er maar net vanaf wat je zelf lekkerder vindt.

Om niet te eindigen met allerlei sneetjes op je gezicht, is het ding uitgerust met 3 flexibele mesjes. Dankzij de flexibiliteit kunnen ze zich aanpassen aan de contouren van je gezicht, wat je scheerbeurt een stuk aangenamer maakt. Daarnaast wordt het motorvermogen aangepast aan de dikte en dichtheid van je baard.

Lidl Braun Series 5 scheerapparaat SHOP NU VOOR 99,99

Van scheerapparaat naar precisietrimmer

Om je wat preciezer uit te leven op je baardharen is Lidl’s Braun Series 5 uitgerust met een Easyclick feature. Hiermee tover je het scheerapparaat met een simpele klik om naar een precisietrimmer voor baardstijlen van 0,5 tot 7 mm.

Afgezien van het precisietrimmer opzetstuk, kun je het ding verder ook nog upgraden met nieuwe accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een stoppelbaardtrimmer, lichaamsverzorger en reinigingsborstel om ook je huid aan te pakken.

EasyClean voor een snelle schoonmaakbeurt

Na het scheren hoef je met de Braun Series 5 gelukkig niet allerlei fratsen uit te halen om het ding weer schoon te krijgen. In plaats van het weken uit te stellen, kun je zelfs zonder de scheerkop te verwijderen het ding gewoon onder de kraan houden.

Verder is een volle batterij goed voor zo’n 50 minuten aan scheeravonturen, wat je tot 3 weken zoet zou moeten houden. Daarna is het scheerapparaat binnen 60 minuten weer helemaal vol, maar 5 minuten opladen zou al genoeg zijn voor een enkele scheerbeurt.

Lidl Braun Series 5 scheerapparaat SHOP NU VOOR 99,99

Braun Series 5 scheerapparaat scoren bij Lidl

Je kunt het Braun Series 5 scheerapparaat nu bij Lidl scoren met meer dan 100 euro korting. En als je op zoek bent naar nog meer betaalbare gadget deals, check dan ook deze top Lidl, Action en Kruidvat tech aanbiedingen, die je deze week niet wilt missen.