Tech

Bluetooth soundtower van Lidl laat je favoriete muziek door het huis knallen

Bluetooth soundtower Lidl

Lidl blijft ons verrassen met prima deals, zoals deze week de Silvercrest Bluetooth soundtower. Koop ‘m als ideaal kerstcadeau, of gewoon voor jezelf. Je hoeft niet in de kerstdrukte de deur uit: je bestelt het apparaat gewoon vanuit je luie stoel in de Lidl webshop.

Kwaliteit voor een doorbraakprijs

Lildl staat bekend als dé supermarktketen die kwaliteitsproducten biedt voor doorbraakprijzen. Dat geldt niet alleen voor de supermarkten, maar ook in de Lidl-webshop. Ook deze week weten ze ons weer te verbazen, met de  Silvercrest Bluetooth soundtower.

Het gaat dus om een soundtower; oftewel een Bleutooth speaker in zuilvorm. Hiermee laat je jouw favoriete muziek krachtig door het huis knallen, zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Bluetooth soundtower Lidl SHOP NU VOOR 56,99

Specificaties van de Bluetooth soundtower

De soundtower heeft een vermogen van  2x 15 W. De Bluetooth signaaloverdracht heeft een reikwijdte van maar liefst 10 meter. Je streamt er draadloos mee, vanaf alle apparaten die ook een Bleutooth-verbinding hebben.

Naast Bleutooth zitten nog een aantal aansluitingen op de soundtower: een 3,5 mm Aux in; een RCA audio in (rood/wit) en een USB naar audioweergave-aansluiting. Het apparaat heeft ook een handige houder om je mobiele telefoon in te zetten. En natuurlijk zit er ook een afstandsbediening bij.

Wees er snel bij want op=op

De sound tower valt goed in de smaak bij de kopers, want de klanttevredenheid score is een maximale 100%! Zo’n populair product raakt snel uitverkocht, zeker met de feestdagen voor de deur. Dus wil jij je eigen Silvercrest tower, dan raden we aan om deze snel te bestellen.

Zoals je gewend bent van Lidl is de prijs-prestatieverhouding van ook dit product uitstekend. Je betaalt voor de Silvercrest soundtower namelijk maar 56,99 euro. Dat is inclusief btw en exclusief 4,99 euro verzendkosten.

Bluetooth soundtower Lidl - SHOP NU VOOR 56,99

Nog meer voordeel bij Lidl

Ben je op zoek naar nog meer van deze prachtige aanbiedingen? Elke week verzamelen we de scherpste deals voor je. Check de producten van deze week op ons Lidl, Action en Kruidvat deals. Onze vorige deal, de Silvercrest plafondheater komt binnenkort weer bechikbaar!