black_friday
Life

Dit zijn de beste Black Friday deals van Lidl

Het is alweer bijna Black Friday en dat staat gelijk aan super mooie deals. Omdat je bijna duizelig kan worden van alle aanbiedingen hebben wij de tofste aanbiedingen van de Lidl voor jullie uitgelicht. De Duitse supermarktketen komt altijd met mooie koopjes de je niet kunt laten liggen. Dit jaar hebben ze groter uitgepakt dan ooit.

Black Friday bij Lidl

Black Friday is tegenwoordig een volledige week vol aanbiedingen. Dit jaar trekken ze de aanbiedingen door tot en met zaterdag. Het is eigenlijk een maand vol aanbiedingen en kado’tjes. Van Black Friday gaan we over naar Cyber Monday en daarna staan de kerstaanbiedingen alweer voor de deur. Godzijdank is alles lekker afgeprijsd.

Yellow Wednesday

Vanaf woensdag, Yellow Wednesday, staan er al mega veel aanbiedingen online. Het gaat hard en op=op uiteraard. Lidl komt met electronica, klus, smart home en badkamer deals. Alles voor een zacht prijsje uiteraard. Hieronder de meest opvallende koopjes:

Philips True Wireless Bluetooth oordopjes

Lidl pakt uit met topkwaliteit Philips Bluetooth oordopjes. Uiteraard komen de oordopjes inclusief een mini-oplaadbox. Met deze oordopjes luister je tot 4 uur muziek met 1 oplaadbeurt. Na amper 15 minuten opladen kan je 1 uur muziek luisteren. Daarnaast heeft Philips aan verschillende oren gedacht. Ze leveren namelijk verwisselare oorkussentjes in S, M en L die erg comfortabel zitten.

philips_deal

OPPO Smartphone A52

Deze OPPO A52 valt in eerste instantie op door z’n grote baterijcapaciteit en de geweldige camera met 4 camera’s. Daarnaast het super mooie zachte prijsje natuurlijk. Voor maar 179 euro is deze smartphone van jouw.

oppo_smartphone

SILVERCREST® Robotstofzuiger

Onlangs schreven wij al over onze nieuwe beste vriend: de Robotstofzuiger. Deze stofzuiger is perfect voor de luie mensen onder ons. De stofzuiger is met jouw mobiel te besturen. Beentjes omhoog en chillen dus! Lees onze review over de robotstofzuiger hier.

robot_stofzuiger

Black Friday

Deze Black Friday richt Lidl zich veel op de Smart Home producten. Simpelweg om het leven een stuk makkelijker en slimmer te maken. In de toekomst zal alles in jouw huis smart werken. Van het licht tot de apparaten die je hebt. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg bij zijn.

LED-verlichtingsketting

Customize jouw kerstboomverlichting met deze Smart Home Led-verlichtingsketting. Maak een eigen kleurenpatroon of kies uit een van de 3D-effecten. Dit geeft nog meer sfeer tijdens de kerstdagen en hiermee verbaas je iedereen. Via de app op jouw smartphone kun je gemakkelijk de kleuren en sferen in huis aanpassen.

kerst_lidl

SHARP® 65″ 4K Ultra HD Android smart TV

De klapper tijdens deze Black Friday is deze Android smart TV. Zowel in de varianten 55 en 56 inch verkrijgbaar. Stream video’s, series & films, luister naar muziek en speel Android-games op deze prachtige 4K televisie. Daarnaast heeft de televisie een ingebouwde Google Assistent. Deze Black Friday met maar liefst 54% korting te koop via deze link.

android_4k_lidl

Benieuwd naar het volledige aanbod? Check hier de Lidl folder!