Tech

De allerbeste Lidl, Action en Aldi gadget deals in week 43

Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 43

We hebben nog 10 weken te gaan tot het nieuwe jaar en in elk van die 10 weken kun je bij Manly terecht voor strakke, toffe en handige nieuwe gadget aanbiedingen. Ook deze week is het weer zover en hebben Lidl, Action en Aldi hun best gedaan om je leven zo aangenaam mogelijk te maken.

1. Slimme luchtbevochtiger – Action

Leven in een vochtige omgeving kan slecht zijn voor je gezondheid, maar te droge lucht is ook weer niet geweldig. Vooral in de winter hebben we vaak te maken met droge lucht in huis en als je dat op een stijlvolle manier wilt oplossen, heeft Action deze week een slimme luchtbevochtiger voor je.

Het apparaat bedien je met de bijbehorende app of je virtuele assistent en kan naast je droge lucht aanpakken, meteen ook voor een lekker geurtje zorgen. Je kunt er namelijk etherische oliën in doen en om het extra cozy te maken, zijn er LED-lampjes die een rustgevend rook-effect verzorgen.

 

Action slimme luchtbevochtiger SHOP NU VOOR 27,95

2. Elektrische radiator-thermostaat – Lidl

Om je aankomende winter te helpen met je stookkosten, heeft Lidl deze week een handige elektrische radiator-thermostaat te koop. Hiermee heb je meer controle over wanneer je radiator precies aan staat en zou je volgens Lidl tot 30 procent kunnen besparen.

Het apparaatje komt met 4 verwarmings- en besparingstijden, die je per dag kunt instellen. Andere features zijn een vorstbeschermings- en vakantiefunctie, kinderbeveiliging, automatische instelling van zomer- en wintertijd en detectie van open ramen.

Lidl elektrische radiator thermostaat SHOP NU VOOR 14,99

3. Elektrische onderdeken – Lidl

En andere manier om op je stookkosten te besparen is door gebruik te maken van Lidl’s elektrische onderdeken. Leg deze onder je hoeslaken om je ’s nachts lekker warm te houden. Hierdoor kun je je de radiator een stuk lager instellen.

De elektrische deken is uitgerust met 6 temperatuurstanden en een extra warme voetzone. Verder kun je het ding tot 30 graden in de wasmachine gooien en kun je ervoor kiezen de deken zichzelf automatisch uit te laten schakelen na 1, 3, 6 of 12 uur.

Lidl elektrische onderdeken SHOP NU VOOR 24,99

4. Wandstekkerdoos met bouwlamp – Aldi

Een andere handige gadget, die je deze week kunt scoren, is Aldi’s wandstekkerdoos met geïntegreerde bouwlampen. Als je aan het klussen bent kun je altijd wel wat extra licht gebruiken.

Dankzij de stekkerdoos heb je zowel elektriciteit voor je tools als voldoende licht om precies te zien wat je doet. Het ding heeft ruimte voor 5 stekkers, die je individueel in en uit kunt schakelen. Daarnaast zijn er ook 2 USB-poorten van de partij.

Aldi wandstekkerdoos met bouwlamp SHOP NU VOOR 39,99

5. Philips steelstofzuiger Powerpro Duo – Lidl

We zouden allemaal wel een Dyson steelstofzuiger willen, maar helaas kost zo’n beetje alles van het merk een fortuin. Aan de andere kant zijn er alternatieven, waar je prima je huis mee schoonhoudt. Eén zo’n alternatief is de Philips Powerpro Duo steelstofzuiger en op het moment is hij met behoorlijk wat korting te scoren.

De Philips steelstofzuiger is uitgerust met een digitale motor en 3-traps filtersysteem om 99 procent van de microdeeltjes op te vangen. Een volle batterij is goed voor maximaal 30 minuten stofzuigen en na 5 uur opladen is het ding weer klaar voor actie.

Lidl Philips steelstofzuiger powerpro duo SHOP NU VOOR 170,46

6. Mobiel autoalarm – Aldi

De meeste nieuwe auto’s komen met een ingebouwd autoalarm, maar als je met een wat oudere bak rondrijdt heb je die “luxe” mogelijk niet. Geen nood, want Aldi lost dat deze week op met een mobiel autoalarm.

Het kleine apparaatje stop je in de 12 volt aansluiting van je auto en dankzij de bewegingssensor slaat het alarm op het moment dat iemand verdachte bewegingen bij je auto maakt. Zelf heb je een afstandsbediening om je buren niet tot waanzin te drijven.

Aldi mobiel autoalarm SHOP NU VOOR 29,99

7. Slimme convectorkachel – Action

Als laatste op de lijst heeft Aldi nog iets voor je om je gasrekening omlaag te krijgen. De budget winkel verkoopt een betaalbare slimme convectorkachel, die overigens wel bijdraagt aan je elektriciteitsrekening.

Het apparaat kun je wel uitschakelen, zonder je zorgen te maken over bevroren leidingen. En dat uitschakelen (en inschakelen) doe je makkelijk op afstand via de bijbehorende app. Dankzij de “electronic room temperature control” feature weet het ding wat de temperatuur in de kamer is, zodat hij die voor je kan aanpassen indien nodig.

Action slimme convectorkachel SHOP NU VOOR 49,95

De laatste tijd zien we steeds meer gadgets verschijnen, die je helpen om je kosten te minimaliseren. Check ook deze handige Lidl, Action en Aldi deals, die je geld en zorgen besparen.