Tech

7 knallende Lidl, Action en Aldi gadget deals voor deze week

Lidl, Action en Aldi knallers week 24

Goed nieuws, ook deze week hebben we weer strakke gadget deals voor je gevonden bij de bekende budget winkels. Check de top 7 Lidl, Action en Aldi koopjes, die je deze week niet wilt missen.

1. Walkie talkie set – Lidl

Als eerste heeft Lidl een walkie talkie set voor je om mee te nemen op je avonturen. Vooral handig als je ergens bent waar je telefoon geen bereik heeft. De handsets hebben een radiobereik tot 10 km en komen met automatische ruisonderdrukking.

Daarnaast kun je onder andere aan de slag met een tweekanaalse zoek- en scanfunctie en het is het mogelijk om de gevoeligheid van de microfoon in te stellen. Opladen gebeurt via USB en met een volle accu kun je zo’n 25 uur interessant doen.

Lidl walkie talkie set SHOP NU VOOR 29,99 EURO

2. Retro koffiezetapparaat – Aldi

Voor al je cafeïne boosts kun je deze week bij Aldi terecht voor een opvallend retro koffiezetapparaat. Hiermee zet je zo’n 1,3 liter van je zwarte goud, wat ongeveer goed is voor 10 kopjes.

Dankzij de warmhoudfunctie blijft je brouwsel op temperatuur en ook het druppen pakt het apparaat helemaal zelf aan.

Aldi retro koffiezetapparaat SHOP NU VOOR 29,99 EURO

3. Volkswagen bus tent – Action

Een ander retro pareltje scoor je deze week bij Action in de vorm van een Volkswagen bus tent. Hiermee reis je terug naar de jaren ’60 en weet je zeker dat je op elke camping opvalt.

De tent is waterdicht en komt met een afgesloten slaapcabine voor 3 personen. Daarnaast is er voor je spullen een voortent en is het ding makkelijk in elkaar te zetten.

Action Volkswagen bus tent SHOP NU VOOR 69,95 EURO

4. Samsung Smart TV – Lidl

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe televisie voor je films en series, heeft Lidl een paar mooie deals. Zo kun je er terecht voor een 50 inch smart tv van Samsung met een resolutie van 3840 x 2160.

Verdere features zijn 2 HDMI en een USB aansluiting en een optische audio-uitgang. Mocht je overigens een ander formaat willen, heeft Lidl ook daar mooie aanbiedingen voor.

Lidl Samsung smart tv SHOP NU VOOR 489 EURO

5. AX-Power accu snellader – Action

Voor de klussers onder ons heeft Action een snellader voor je 20 volt AX-Power accu’s. Hiermee zijn je batterijen binnen 1 uurtje weer klaar voor actie en dankzij de LED-indicator weet je precies waar je aan toe bent.

Voor extra AX-Power accu’s kun je overigens ook bij Action terecht om al je FERM AX-power gereedschap te poweren.

 

accu snellader Action SHOP NU VOOR 15,95 EURO

6. LED kastverlichting – Aldi

Als het altijd een gevecht is om iets te vinden in je kasten omdat je gewoonweg niks kunt zien, heeft Aldi de oplossing. De supermarkt verkoopt deze week namelijk handige LED kastverlichting.

Je kunt gaan voor drie verschillende modellen, die automatisch aanspringen wanneer je je kasten opent dankzij de bewegingssensor. Handig aan de lampen is dat je de batterij gewoon weer kunt opladen en je dus niet telkens nieuwe batterijen hoeft te zoeken.

LED kastverlichting Aldi SHOP NU VOOR 9,99 EURO

7. Fietsspiegels set – Aldi

Als laatste helpt Aldi je deze week om je wat veiliger te voelen op de fiets. Ze hebben namelijk achteruitkijkspiegels in de aanbieding om aan je fietsstuur vast te maken. Je krijgt een set met een linker en rechter spiegel, zodat je zonder gedoe in de gaten kunt houden wat er allemaal achter je gebeurt.

fietsspiegels Aldi SHOP NU VOOR 4,99 EURO

Dat was het weer voor de top 7 gadget koopjes van week 24. Op zoek naar nog meer betaalbare tech? Check dan ook deze top Lidl, Aldi en Action deals om het meeste uit je zomer te halen.