Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 43
Tech

Next-level pizza en popcorn: top Lidl, Action en Aldi deals deze week

De afgelopen dagen lijkt het bijna wel alsof we de winter hebben overgeslagen en in de lente zijn beland. Helaas doen de Krokussen en vogels net echt mee met je uitzicht nieuw leven inblazen, maar op Lidl, Action en Aldi deals kun je wel elke week rekenen. Check de allernieuwste gadget deals om je week op te vrolijken.

1. Multifunctionele pizzamaker – Aldi

Pizza-lovers opgelet! Als je klaar bent met diepvries pizza’s heeft Aldi deze week een multifunctionele pizzamaker voor je. Hiermee bak je eindelijk je eigen verse pizza’s met een diameter van maximaal zo’n 29 cm.

Maar als je af en toe ook eens toe bent aan wat anders, kun je het apparaat gewoon gebruiken om je andere snacks mee te bakken en grillen. De maximumtemperatuur is 230 graden en de verwarmingsplaten zijn apart in te schakelen.

Aldi multifunctionele pizzamaker SHOP NU VOOR 29,99

2. Voetbal popcornmachine – Action

Hoewel je prima pizza kunt eten tijdens je voetbal avonden of Netflix binges, is popcorn daar doorgaans een betere snack voor. Je kunt natuurlijk voor de welbekende magnetron variant gaan, maar met Action’s voetbal popcornmaker heb je binnen 5 minuten verse popcorn.

Dankzij de bijgeleverde maatbeker bepaal je precies hoeveel popcorn je maakt en hoe sterk de smaak is. En als het na een paar minuten klaar is, gebruik je de bovenkant meteen als schaal.

Action voetbal popcornmaker SHOP NU VOOR 19,95

3. Elektrische lattenbodem – Lidl

Ook je bed krijgt deze week een upgrade met Lidl’s elektrische lattenbodem met 7 zones. Hiermee chill je nog lekkerder in bed en positioneer je het hoofd- en voeteneinde precies zoals je wilt.

De lattenbodem is geschikt voor elk type matras en kun je nu scoren in drie verschillende maten. Let wel op, het ding kan maximaal 130 kg aan.

Lidl elektronische lattenbodem SHOP NU VOOR 229

4. Starterkit 3D-pen – Action

Als je wel eens simpele 3D-modellen nodig hebt, maar geen zin hebt om een dure 3D-printer te kopen, heeft Action een alternatief voor je. De budget winkel verkoopt deze week namelijk een 3D-pen met een starterkit.

Teken je 3D-modellen in de lucht op 3 verschillende snelheden en 2 temperatuurstanden. De pen is binnen 80 seconden klaar voor actie en je krijgt er meteen 5 patronen en 10 verschillende kleuren filamenten bij.

Action starterkit 3D-pen SHOP NU VOOR 24,95

5. Multifunctionele stoomborstel- Lidl

De feestdagen komen er bijna weer aan en dat betekent uiteraard dat je er op en top uit moet zien. Dus geen gekreukte jasjes of shirts, maar je hoeft dit jaar niet te klungelen met een strijkbout. Bij Lidl scoor je deze week een multifunctionele stoomborstel om snel korte metten te maken met kreukels.

Daarnaast kun je de borstel ook gebruiken om je kleding tussendoor even op te frissen, te borstelen en om af te rekenen met pluisjes.

Lidl multifunctionele stoomborstel SHOP NU VOOR 16,99

6. Stereo soundbar – Lidl

Om het meeste te halen uit al die streamingdiensten waar je een abonnement op hebt, heeft Lidl deze week een stereo soundbar voor je. Die sluit je makkelijk aan op je tv, maar is ook geweldig om via Bluetooth je muziek vanaf je smartphone naar te streamen.

Het apparaat is uitgerust met 6 equalizer-modi, namelijk film, muziek, dialoog, film 3D, muziek 3D en dialoog 3D. Daarnaast heb je voor elke modus ook nog extra instellingen voor de bas en hoge tonen.

Lidl stereo soundbar SHOP NU VOOR 39,99

7. 49 inch Grundig smart-tv – Lidl

Als laatste heeft Lidl deze week nog een hele mooie deal op een 49 inch (123 cm) Grundig smart-tv. Deze draait op Android 9 en speelt je favoriete shows af in Ultra HD kwaliteit.

Dankzij de ingebouwde Chromecast stream je van alles naar de TV, maar natuurlijk kun je je apps ook direct op het apparaat installeren. Verder is er een geïntegreerde drievoudige tuner van de partij voor DVB-C, DVB-S2 en DVB-T2.

Lidl Grundig smart-tv SHOP NU VOOR 399

Dat was het weer voor deze week, maar als je nog meer vrolijkheid nodig hebt zijn er uiteraard meer spannende tech deals te scoren. Check ook deze top Lidl, Action en Aldi koopjes om je gadget verzameling uit te breiden.