Tech

Deze slimme Lidl en Action gadgets helpen je elektriciteit en water besparen

Lidl, Action, Aldi knallers week 38

Met elektriciteitsrekeningen die de laatste tijd astronomisch zijn gestegen, is het belangrijker dan ooit om waar mogelijk energie te besparen. Gelukkig kun je van alles doen om minder energie te verbruiken. Vooral met deze slimme Lidl en Action gadget must-haves die je nu kunt scoren.

1. Slimme stekker tegen vampierstroom – Action

Wist je dat veel apparaten elektriciteit blijven gebruiken, zelfs als je ze uit hebt gedaan? Het is niet veel, maar als je huis vol devices staat kan het toch wel oplopen.

Geen nood, je hoeft niet elke dag het huis rond te gaan om stekkers eruit te trekken. Action heeft namelijk een slim stopcontact voor je, om je apparaten op afstand via de app of je stem echt uit te doen.

Action slim stopcontact SHOP NU VOOR 7,95

2. Zuinige slow cooker – Action

Eén van de grootste energieverbruikers in je keuken is de oven. Wil je goedkoper toch lekkere gerechten maken? Overweeg dan voor een slow cooker te gaan. Het duurt wel een stuk langer, maar slow cookers zijn over het algemeen een stuk zuiniger.

Deze week heeft Action een zuinige slow cooker voor je om meteen energie te besparen. Het schijnt dat je gerechten er ook meteen gezonder en een stuk malser van worden.

action slow cooker SHOP NU VOOR 29,95

3. Slimme multicolor LED-lamp – Action

Mocht je het nog niet hebben gedaan, is het verstandig om al je lampen te vervangen door LED-lampen. Je raadt het al, ze zijn de meest zuinige lampen die je in huis kunt halen.

Ben je op zoek naar een zuinige lamp, die meteen ook voor extra sfeer zorgt? Toevallig kun je bij Action nu een slimme multicolor LED-lamp scoren. Handig aan de lamp is dat je hem op afstand kunt uitschakelen. Zelfs als je lekker op een terrasje zit.

action slimme LED-lamp SHOP NU VOOR 6,95

4. Buitenlamp op zonne-energie – Lidl

Wat is er zuiniger dan een LED-lamp? Een LED-lamp op zonne-energie. Om je tuin ’s avonds te verlichten heeft Lidl deze week een solar LED-wandlamp voor je.

De lamp komt in drie verschillende varianten en zelfs een bewegingssensor om rondsluipende mensen in de schijnwerpers te zetten.

Lidl solar buitenlamp SHOP NU VOOR 7,99

5. Magnani heetwaterdispenser – Action

Een heerlijk kopje koffie of thee in de ochtend is voor veel mensen een must, maar je waterkoker verbruikt best wel wat energie. Een goedkopere optie is de Magnani heetwaterdispenser, die Action voor je heeft.

Het apparaat zou zo’n 50 procent zuiniger zijn dan een normale waterkoker en kun je instellen op 7 verschillende temperatuurstanden. Ook kun je het ding vertellen hoeveel water je wilt, mocht je heel precies je thee of koffie willen zetten.

Action heetwaterdispenser SHOP NU VOOR 79,95

6. Waterbesparende kraan – Lidl

Deze week helpt Lidl je ook met het verlagen van je waterrekening. Dat doet de budgetwinkel met een handige waterbesparende kraan voor in de badkamer of keuken.

De kraan zorgt voor een verminderde doorloop, waardoor je niet onnodig veel water verbruikt. Het ding heeft meteen ook een uittrekbare handdouche, mocht je even snel je haar willen wassen zonder meteen onder de douche te stappen. Lidl waterbesparende kraan SHOP NU VOOR 34,99

7. 500 watt terrasverwarmer – Action

Het begint steeds kouder te worden en daarmee steeds minder lekker om buiten te zitten. Dat kan verholpen worden met Action’s terrasverwarmer. Het apparaat kan ingesteld worden op 500, 1000 of 1500 watt en geeft geen vervelend rood licht.

Het is een stuk voordeliger in gebruik dan je standaard  heater op gas. Maar natuurlijk blijft het zuiniger om gewoon een extra trui en een dikke jas aan te doen.

action terrasverwarming SHOP NU VOOR 79,95

Afgezien van energie besparen, kun je bij de budgetwinkels ook terecht om je thuiskantoor zo optimaal mogelijk te maken. Check deze Lidl, Action en Aldi deals om je thuiswerk-game een boost te geven.