Lidl, Aldi en Action knallers gadgets week 28
Tech

Deze top gadget deals vind je deze week bij Lidl, Action en Aldi

De weken lijken elkaar super snel op te volgen, want het is alweer tijd voor de nieuwe gadget deals van week 28. Check hieronder de top 7 Lidl, Action en Aldi knallers, die je deze week niet wilt missen.

1. Dubbele broodrooster – Lidl

Voor de toast liefhebbers heeft Lidl deze week een betaalbare dubbele broodrooster in een luxe roestvrijstalen uitvoering. Het apparaat belooft optimale resultaten, dankzij het centreren van de sneetjes en een elektronische bruining controle.

Verder kun je gaan voor 6 verschillende standen en is er een auto-lift-functie om zonder verbrande vingers ook de kleinere sneetjes brood eruit te krijgen. En zoals je op de foto kunt zien, kun je het ding ook gebruiken om je wafels extra crispy te maken.

Lidl dubbele broodrooster

SHOP NU VOOR 24,99

2. Besproeiingscomputer voor je tuin – Lidl

Om je gazon deze zomer moeiteloos fris en fruitig te houden, kun je bij Lidl ook terecht voor handige besproeiingscomputer. Deze sluit je aan tussen de slang en het slangaansluitstuk en zorgt ervoor je gras en planten op voorgeprogrammeerde tijden lekker nat worden.

Dat kan dagelijks zijn, maar je kunt het ding ook instellen om eens in de week je tuin te verzorgen. Verder heb je ook macht over de besproeiing duur en kun je die instellen van 1 minuut tot 9 uur. Dat laatste is misschien wel wat overdreven.

Lidl besproeiingscomputer

SHOP NU VOOR 22,99

3. Smartwaters rookmelders – Action

Vanaf 1 juli moeten we op elke verdieping een rookmelder hebben en als je dat nog niet hebt geregeld kun je bij Action terecht voor een set van 3 rookmelders.

De apparaatjes werken met een ingebouwde lithium batterij, die zijn werk tot 10 jaar lang zou moeten blijven doen. Test met de grote knop of de rookmelders wel goed werken en dat is meteen ook de knop die je gebruikt om het alarm weer uit te schakelen.

Lidl rookmelders

SHOP NU VOOR 24,95

4. Drone met geïntegreerde camera – Lidl

Als je de wereld ook wel eens van bovenaf wilt bekijken, heeft Lidl deze week een behendige drone voor je met een geïntegreerde camera. Hiermee maak je zowel filmpjes als foto’s om je avonturen achteraf weer te bekijken.

Daarnaast is het apparaat ook in voor allerlei vliegmanoeuvres en kun je spelen met 360 graden flips in alle richtigen. De geïntegreerde GYRO-sensor zorgt verder voor meer stabiliteit in de lucht.

Lidl drone met camera

SHOP NU VOOR 44,99

5. Nat en droog handstofzuiger – Lidl

Om snel je auto, bank en andere plekken kruimelvrij te krijgen, kun je deze week bij Lidl terecht voor een nat en droog handstofzuiger. Met een volle batterij kun je zo’n 22 minuten aan de slag om 400 ml aan stof of 150 aan vloeistoffen op te zuigen.

Voor je natte of droge viezigheid krijg je er meteen ook twee verschillende opzetstukken bij, die je weer makkelijk in het apparaat kunt opbergen om ruimte te besparen.

Lidl Silvercrest handstofzuiger

SHOP NU VOOR 19,99

6. Draadloos toetsenbord met muis – Lidl

Afgezien van draadloos stofzuigen helpt Lidl je deze week ook met het draadloos bedienen van je computer. Dat doet de budget winkel met een draadloos toetsenbord en bijbehorende muis.

Het toetsenbord is gemaakt van geanodiseerd aluminium en komt met FN multimedia-toetsen om snel toegang te krijgen tot je mediafuncties. De muis heeft weer zijn eigen kwaliteiten en is ergonomisch ontworpen om voor zowel links- als rechtshandigen comfortabel te werken.

Lidl draadloos toetsenbord

SHOP NU VOOR 14,99

7. Elektrische insectenverdelger – Aldi

Je hebt vast gemerkt dat de zomer niet alleen zon, maar ook allerlei beestjes met zich mee heeft genomen. Als je af wilt van vervelende vliegjes en andere insecten, heeft Aldi een elektrische insectenverdelger voor je.

Het apparaat kun je hangend of staand gebruiken en heeft een roosterspanning van ongeveer 2200 tot 2500 V. Dankzij de uitneembare opvangbak kun je makkelijk je slachtoffers weer doen verdwijnen.

Aldi insectenverdelger

SHOP NU VOOR 24,99

Dat was het weer voor week 28, maar zoals je weet zijn er altijd meer koopjes te vinden. Volgens één weermodel kunnen we volgende week weer eens een hittegolf verwachten. Bereid je alvast goed voor met deze 7 must-have Lidl, Action en Aldi gadgets.