Tech

7x de beste Lidl, Action en Aldi gadgets van deze week

lidl action aldi knallers week 26

Een nieuwe week betekent nieuwe kansen. Ook deze week kun je weer bij Lidl, Aldi en Action terecht voor dikke gadget deals. Check de top 7 must-haves, die je nu kunt scoren bij de budget winkels.

1. Smartwatch met GPS – Lidl

Voor de sportievelingen heeft Lidl deze week een betaalbare smartwatch met GPS te koop. Handig tijdens het hardlopen, fietsen en wandelen om onder andere je verbrande calorieën en stappen bij te houden.

Daarnaast kun je het slimme horloge ook gebruiken om je slaap of hartslag te monitoren en onder andere je social media activiteiten en oproepen bij te houden. De smartwatch komt met een TFT-kleurendisplay en zou bestand moeten zijn tegen stof en water met zijn IP68 certificering.

Lidl smartwatch met GPS SHOP NU VOOR 69,99

2. Elektrische vleesmolen – Lidl

Als je aan barbecue denkt, denk je waarschijnlijk aan worstjes en burgers. Mocht je er echt voor willen gaan, kun je deze week bij Lidl een elektrische vleesmolen scoren om eindelijk eens zelf je bbq snacks te maken.

Geef je worstjes en hamburgers een eigen twist, door zelf te bepalen wat voor vleesmix erin zit. Mocht je nog geen inspiratie hebben? Check dan de recept-ideeën, die je bij het apparaat krijgt.

Lidl vleesmolen SHOP NU VOOR 39,99

3. Opblaasbaar supboard – Action

Als je je heil liever op het water zoekt, kun je bij Action terecht voor een opblaasbaar supboard. Het klinkt misschien minder stoer dan een “echt” supboard, maar omdat hij opblaasbaar is kun je hem een stuk makkelijker overal meer naartoe nemen.

Om meteen aan de slag te kunnen krijg je er een handpomp, verstelbare peddel en rugzak bij en voor wie nog moet werken aan zijn balans is er een stoeltje om “the hang of it” te krijgen.

Action opblaasbaar supboard SHOP NU VOOR 249

4. Slimme weegschaal – Action

Voor wie bezig is met de jaarlijkse afval-race heeft Action een slimme weegschaal, die van alles voor je berekent. Binnen enkele seconden zou het ding een lichaamsanalyse voor je maken en kun je checken wat je BMI, lichaamsvetgehalte en spiermassa is. Uiteraard vertelt het apparaat je ook gewoon hoe zwaar je bent.

Action slimme weegschaal SHOP NU VOOR 29,95

5. Slimme stekker – Action

Als je nog “domme” apparaten in huis hebt die dringend een Alexa-upgrade nodig hebben, heeft Action de oplossing. Daar scoor je namelijk een slimme stekker, die je apparaten op afstand bestuurbaar maakt.

De stekker is makkelijk te installeren en als je geen zin hebt om spraakopdrachten te geven, kun je ook gewoon aan de slag met de bijbehorende app.

Action slimme stekker SHOP NU VOOR 7,49

6. Bluetooth selfie stick – Aldi

Merk je dat je arm soms niet lang genoeg is om de perfecte selfie te maken? Geen nood, Aldi heeft deze week een handige selfie stick voor je om je selfie-game naar een hoger niveau te tillen.

De stick komt met een statief en is uitgerust met een afneembare Bluetooth afstandsbediening. Verder kun je het ding uitschuiven tot 70 cm en krijg je er een batterij bij.

Aldi selfiestick SHOP NU VOOR 8,99

7. Waterdichte inspectiecamera – Aldi

Iets anders waar Aldi je deze week mee helpt is het bekijken van moeilijk bereikbare plekjes. Dat doet de supermarkt door middel van een waterdichte inspectiecamera, die je nu goedkoop kunt scoren.

Gebruik het ding om onder andere leidingen te inspecteren. Je hoeft je dus niet meer in allerlei rare bochten te wringen, maar kunt rustig meekijken op het 2,8 inch display. Het scherm is overigens 180 graden draaibaar en uitgerust met een spiegelfunctie.

Aldi inspectiecamera SHOP NU VOOR 49,99

Deze week lijkt het zonnetje er wat moeite mee te hebben, maar check ook deze 7 Lidl, Aldi en Action gadget deals om alvast voorbereid te zijn op de bloedhete dagen die ongetwijfeld weer terugkomen.