Lidl, Aldi en Action knallers week 21
Tech

De nieuwste Lidl, Action en Aldi gadget deals om niet te missen

Na een stormachtig weekend beginnen we de nieuwe week vol goede moed en uiteraard nieuwe must-have gadget deals. Check de top 7 Lidl, Aldi en Action tech aanbiedingen, die je in week 21 zeker niet wilt missen.

1. Platen-/ en cassette converter – Aldi

Voor degenen die ergens op zolder nog oude platen of cassettes hebben liggen en die graag willen digitaliseren, heeft Aldi deze week een platen-/ cassette converter. Hiermee tover je je muziek makkelijk om tot mp3 bestanden, die een stuk minder ruimte in beslag nemen.

Dankzij de twee ingebouwde speakers kun je met het apparaat meteen even luisteren naar wat er precies op je platen en cassettes staat. Verder kun je aan de slag met 3 verschillende draaisnelheden en heeft het ding een omzettingssnelheid van 192 Kbit/s.

Aldi platen en cassette converter

SHOP NU VOOR 59,99 EURO

2. 3-in-1 luchtkoeler – Lidl

Nu de zomer steeds dichterbij komt en het zonnetje goed zijn best doet, kan wat extra verkoeling helemaal geen kwaad. Daarvoor heeft Lidl deze week een handige 3-in1 luchtkoeler in de aanbieding. Om het extra koud te maken, kan de koelcapaciteit nog verder worden verhoogd dankzij de meegeleverde koelbatterijen.

Lidl luchtkoeler

SHOP NU VOOR 129 EURO

3. Achteruitrijcamera zonder kabel – Aldi

Omdat we niet allemaal rondrijden in een auto bomvol slimme rijhulpsystemen, kun je deze week bij Aldi terecht voor een draadloos back-up camerasysteem. Hiermee zie je precies wat er achter je auto gebeurt, dankzij de camera en bijbehorende 5 inch LCD-monitor.

Ook in het donker weet je precies wat er aan de hand is, aangezien de camera is uitgerust met IR-nachtzicht. Verder krijg je er een 12V stekker, een netkabel en een montageplaat bij.

Aldi achteruitrijcamera

SHOP NU VOOR 89,99 EURO

4. Slimme LED-strips – Action

Om wat meer sfeer in huis te brengen heeft Action deze week slimme LED-strips voor je, die je via de bijbehorende app of je favoriete virtuele assistent bedient.

Ga aan de slag met scenario’s en tijdschema’s of vertel de strips gewoon welk kleurtje ze moeten geven en wat de helderheid moet zijn. Je krijgt meteen 2 LED-strips van 5 meter, die je om de 25 cm kunt afknippen.

Action slimme LED-strips

SHOP NU VOOR 27,95 EURO

5. Prophete e-mountainbike – Lidl

Ook voor de mountainbike liefhebbers is er deze week een dikke deal. Je kunt namelijk uit je dak gaan bij Lidl en meteen een Prophete e-mountainbike scoren. De fiets is uitgerust met 8 Shimano versnellingen en zou perfect zijn voor je offroad avonturen.

Andere features zijn onder andere een krachtige Blaupunkt achterwielmotor, een LED-display met verschillende functies, 27,5 inch banden en hydraulische Shimano schijfremmen.

 

Lidl e-mountainbike

SHOP NU VOOR 1099 EURO

6. Sanitas ader massageapparaat – Lidl

Als je lang stil zit of juist heftig hebt gesport, kun je helaas last krijgen van je benen. Denk opgezwollen onderbenen, sportblessures of spataderen. Gelukkig kun je er ook meteen iets aan doen en dat is bij Lidl langsgaan voor dit Sanitas ader massageapparaat.

Het apparaat stimuleert je bloedsomloop, waardoor je zware benen en zwellingen een stuk minder worden. Je bedient het ding makkelijk via de handschakelaar om onder andere de massage-intensiteit in te stellen.

Lidl adermassageapparaat

SHOP NU VOOR 59,99 EURO

7. Aanslaggevoelig keyboard – Aldi

We zijn aangekomen bij de laatste gadget knaller van de week, namelijk een keyboard voor wie zijn creativiteit af en toe in muziek om wil zetten. Het keyboard kan je automatisch begeleiden en is uitgerust met 61 aanslaggevoelige toetsen.

Verder kun je aan de slag met 155 voorgeprogrammeerde nummers, 200 begeleidingsstijlen en 580 geluiden. Je krijgt er meteen ook een gratis cursus van 3 maanden bij om het ding ook daadwerkelijk te kunnen bespelen.

Aldi keyboard

SHOP NU VOOR 119,99 EURO

Met deze gadget deals moet je de week zeker door zien te komen. Mocht je op zoek zijn naar meer betaalbare tech, check dan ook deze 7 Lidl, Aldi en Action must-have deals om de zomer foolproof in te gaan.