Lidl Aldi Action gadget deals
Tech

7 knallende Lidl, Aldi en Action deals met flinke korting

Zoals je waarschijnlijk al had verwacht, kun je ook in week 17 weer bij Lidl, Aldi en Action terecht voor een paar lekkere gadget deals. Deze week worden onder andere je tuin en wc een stuk sfeervoller en is je eten binnen een handomdraai klaar.

1. Robotstofzuiger VR One – Lidl

Als je de vorige keer achter het net heb gevist, heb je deze week weer een kans om Lidl’s Robotstofzuiger VR One in huis te halen. Het apparaat maakt helemaal in zijn uppie je vloeren schoon met 2 verschillende reinigings programma’s.

Dat doet de robotstofzuiger met een volle accu tot 80 minuten lang. Dankzij de Flexwheels heeft het apparaatje geen moeite met drempels en tapijtranden en je hoeft je gelukkig ook geen zorgen te maken dat hij van de trap afdondert.

Lidl Vileda Robotstofzuiger

SHOP NU VOOR 129 EURO

2. Verrekijker met camera – Aldi

Voor degenen die buiten alles een stukje dichterbij willen zien, heeft Aldi deze week een handige verrekijker met een ingebouwde camera. Het apparaat maakt de wereld 10 keer groter en heeft een focusbereik van 3 meter tot oneindig.

Wat de camera betreft kun je rekenen op een HD-foto resolutie en is het ook mogelijk om video’s te maken. Je hebt nog wel een MicroSD-kaartje nodig van maximaal 32 GB om je beelden op te slaan.

Aldi verrekijker met camera

SHOP NU VOOR 39,99 EURO

3. Slimme tuinlampen – Action

Iets anders dat je buiten kunt doen, afgezien van gluren naar de buren, is lekker hangen in de tuin. Om het ’s avonds een stukje gezelliger te maken kun je deze week bij Action terecht voor een set slimme tuinlampen.

Die kun je zowel op een harde of zachter ondergrond installeren om verschillende kleuren moodlights te produceren. Daarnaast kun je ook gewoon kiezen voor dimbaar wit licht of verschillende kleuren scènes.

Lidl slimme tuinlampen

SHOP NU VOOR 19,95 EURO

4. WC moodlight met bewegingssensor – Lidl

Ook je WC kun je deze week wat gezelliger maken met kleurtjes, dankzij de WC moodlight van Lidl. Het klinkt misschien wat vreemd, maar waarom ook niet?

Het lampje hang je onder de bril en dankzij de bewegingssensor ziet je wc er opeens een stuk fancier uit. Het ding produceert 8 verschillende kleuren en gaat na 120 seconden automatisch weer uit.

Lidl WC moodlight

SHOP NU VOOR 4,99 EURO

5. Toshiba magnetron met grill – Lidl

Iets anders waarvoor je deze week bij Lidl terecht kunt is een handige Toshiba magnetron met grill. Het apparaat komt met 3 praktische combinatie programma’s om je voedsel snel eetklaar te maken.

Daarnaast zijn er 5 verschillende vermogensniveaus om onder andere je eten warm te houden, klaar te maken en te ontdooien. Ook is er een snelkook-functie om aan het koken te gaan op vol vermogen.

Lidl Toshiba magnetron met grill

SHOP NU VOOR 79,99 EURO

6. Dymo Omega label maker – Aldi

Als je je voedsel vervolgens wilt bewaren in bakjes, kun je bij Aldi terecht voor een Dymo Omega label maker zodat je nog precies weet wat er ook alweer in die bakjes zit. Uiteraard kun je het apparaat ook inzetten om labels te maken voor je mappen, gereedschap bakken en opbergkratten.

Aldi Dymo Omega labelmaker

SHOP NU VOOR 9,99 EURO

7. DAB+ projectie wekkerradio – Aldi

Als laatste op de lijst heeft Aldi deze week nog een DAB+ wekkerradio voor je met een projectie feature. Hiermee ontvang je digitale radiozenders met een hoogwaardige geluidskwaliteit, dankzij de DAB+ tech.

Verder hoef niet in het donker naar het ding te zoeken om te checken hoe laat het is. Het apparaat projecteert de tijd namelijk gewoon op de muur of je plafond.

Aldi projectie wekkerradio

SHOP NU VOOR 24,99 EURO

Dat waren de knallers van week 17, maar uiteraard vind je bij Lidl, Aldi en Action nog een hoop andere gadgets. Check ook deze 7 must-have tech deals om meteen klaar te zijn voor de zomer.