Top Lidl, Aldi, Action deals week 16 2022
Tech

Klaar voor de zomer: 7 must-have Lidl, Action en Aldi deals

Na het paasweekend zijn Lidl, Aldi en Action er weer helemaal klaar voor om de nieuwe week te beginnen met onmisbare Tech deals. Check de top 7 knallende gadget must-haves in week 16. Perfect voor de zomer!

1. Gasbarbecue met turbo zone – Aldi

De afgelopen paar dagen is het bijna perfect zomerweer geweest en je weet dat daar een barbecue bij hoort. Mocht je er nog geen hebben, kun je deze week bij Aldi terecht voor een gasbarbecue met turbo zone.

De grill komt met 4 traploos instelbare RVS-branders om er meteen goed tegenaan te gaan. Dankzij de turbo zone van 800 graden inclusief infrarood mesh zijn je snacks binnen de kortste keren klaar.

Aldi gasbarbecue

SHOP NU VOOR 349,00 EURO

2. 3-in-1 grill thermometer – Aldi

Om ervoor te zorgen dat je barbecue snacks goed gaar zijn en niet veranderen in een verkoolde bende, kun je bij Aldi ook terecht voor een handige 3-in-1 grillthermometer.

Het apparaat meet temperaturen van -10 tot 300 graden, die je kunt aflezen op het verlichte display. Daarnaast zijn er ook een magneet vlak en een flessenopener van de partij.

Aldi grillthermometer

SHOP NU VOOR 9,99 EURO

3. Sunred terrasverwarming – Action

Hoewel het zonnetje op het moment zijn best doet, kan het ’s avonds alsnog redelijk koud worden als je nog in de tuin zit. Dankzij de Sunred terrasverwarming Fortuna Ultra Wall, houdt je het wat langer vol.

Het ding is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening en heeft een stralingsbereik van 4×4 meter. Daarnaast heb je niet te maken met vervelend rood licht, dankzij Low Glare technologie.

Action terrasverwarming

SHOP NU VOOR 79,95 EURO

4. Silvercrest Bluetooth speaker – Lidl

Iets anders dat erbij hoort als je je in de tuin vermaakt is een lekker muziekje. Dat is snel geregeld met Lidl’s Silvercrest Bluetooth speaker. Een volle accu zou goed moeten zijn voor 15 uur aan luistergenot en dankzij de True Wireless Stereo functie, kun je draadloos stereogeluid creëren tussen 2 speakers.

Lidl Bluetooth speaker Silvercrest

SHOP NU VOOR 9,99 EURO

5. Elektrische koelbox – Lidl

Wat je ook aan het doen bent, een heerlijke koude versnapering komt altijd wel van pas. Dankzij Lidl’s Crivit elektrische koelbox, kun je dat ook voor elkaar krijgen op reis, op het strand of op de camping.

De koelbox koelt je drankjes en voedsel tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur, maar kan dingen ook voor je warm houden tot 65 graden. Verder is de inhoud ongeveer 30 liter en kun je de aansluitingskabels in het deksel opbergen om ruimte te besparen.

Lidl elektrische koelbox

SHOP NU VOOR 49,99 EURO

6. Silvercrest boxventilator

Hoewel het zonnetje heerlijk kan zijn, wordt het soms in huis toch wat aan de hete kant. Als je wat verkoeling zoekt heeft Lidl deze week een compacte boxventilator voor je.

Het is officieel een vloerventilator, die je benen (en daarmee je hele lichaam) heerlijk afkoelt. Natuurlijk kun je het ding ook gewoon top tafel neerzetten en aan de slag gaan met de 4 verschillende snelheden.

Lidl boxventilator

SHOP NU VOOR 22,99 EURO

7. Dia- / negatiefscanner – Lidl

Als laatste kun je deze week bij Lidl ook terecht om je nostalgische vakantiefoto’s van vroeger eindelijk op je computer te krijgen. De supermarkt verkoopt namelijk een dia- / negatief scanner voor het digitaliseren van alle negatieven of kleinbeeld dia’s.

Lidl negatiefscanner

SHOP NU VOOR 44,99 EURO

Mocht je honger hebben naar nog meer betaalbare tech-deals, check dan ook deze onmisbare Lidl, Action en Aldi knallers om onder andere je tuin slimmer te maken en je voedsel nooit meer aan te branden.