lidl_activity_tracker
Life

LIDL koopje: toffe bluetooth activity tracker voor een prikkie

LIDL komt zoals elke week weer met toffe aanbiedingen. Soms zijn ze mega gek, soms zijn ze handig en soms zijn ze vooral heel erg goedkoop. De aanbieding van deze week valt in de laatste twee categorieën. Deze activity tracker is een must-have voor iedereen die bezig is met gezondheid.

Deze LIDL fitness activity tracker brengt gezondheid naar een nieuw level

Het is tijdens deze pandemie soms lastig om veel te bewegen. Je kunt natuurlijk eindeloos rondjes door je huis lopen of dagelijks een wandeling maken om toch aan je aantal stappen te komen. Om in de gaten te houden of je genoeg beweegt kun je een activity tracker gebruiken. Deze houdt jouw dagelijkse beweging bij en geeft je reminders als je jouw doelen nog niet hebt behaald.

Ben je al super actief en behaal je jouw doelen al? Ook dan is deze tracker interessant. Je kunt namelijk je afgelegde afstanden en hartslag bekijken tijdens het sporten. Het is eigenlijk voor zowel luie als actieve mensen een must-have dus.

 LIDL koopje: toffe activity tracker voor een prikkie

LIDL tracker voor dag en nacht

Voor optimaal resultaat draag je de tracker dag en nacht. Want naast dagelijkse sport activiteiten meet deze activity tracker ook jouw nachtrust. Hiermee kun je jouw slaaptijd en slaapactiviteit meten en verbeteren. Op deze manier weet je precies wanneer en hoelang je in diepe slaap was en kun je checken hoe je dit kunt verbeteren.

Ook calorieverbruik wordt bijgehouden door deze fitness activity tracker van de LIDL. Al jouw gegevens kun je makkelijk aflezen in een handige en gratis app. Deze HealthForYou-app is uiteraard voor zowel iOS als Android te downloaden. Je kunt deze activity tracker hier aanschaffen.