Tech

De beste Lidl, Action en Kruidvat gadget deals na Black Friday

Lidl, Action en Kruidvat gadget knallers week 48

Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, kunnen we wel volop genieten van Black Friday en Cyber Monday koopjes. Morgen is het alweer voorbij, maar niet getreurd, Bij Lidl, Kruidvat en Action kun je elke week terecht voor spannende gadget deals. Dit zijn de beste in week 48.

1. Amazfit Bip U Pro smartwatch – Lidl

Als eerste kun je deze week bij Lidl terecht voor een strakke Amazfit Bip U Pro smartwatch. Het sporthorloge komt met 60 verschillende sportmodi en meet onder andere je hartslag, je slaapcyclus, je stappen en het zuurstofpercentage in je bloed.

Met een volle accu gaat de smartwatch zo’n 9 dagen mee, waarna je hem helaas weer moet opladen. Andere features zijn een 1,43 inch touchscreen kleurendisplay, Bluetooth 5.0 ondersteuning en een 40,9 mm kast.

Lidl Amazfit sporthorloge SHOP NU VOOR 39,99 EURO

2. Elektrisch drumstel – Lidl

Mensen met gevoel voor ritme kunnen ook bij Lidl terecht voor een handig elektrische drumstel. Het neemt een stuk minder ruimte in beslag dan een “echt” drumstel en is meteen een stuk vriendelijker voor je buren.

Het drumstel komt met 6 aanslagdynamische pads, namelijk snare, hi-hat, high tom, low tom, crash en ride. Daarnaast kun je aan de slag met 2 voetpedalen voor de bass en hi-hat. Verder zijn er 10 selecteerbare geluidseffecten en kun je inspiratie opdoen met 10 demo-ritmes.

Lidl elektrisch drumstel SHOP NU VOOR 79,99 EURO

3. Keramische wandventilatorkachel – Lidl

Om de kou deze winter met minder gasverbruik te trotseren, heeft Lidl deze week een keramische wandventilatorkachel voor je. Dankzij de verwarmingselementen met PTC-tech wordt de lucht in je kamer efficiënter en sneller verwarmd dan met een conventionele heater.

Je kunt aan de slag met twee verschillende warmte niveaus voor een temperatuur van 18 tot 45 graden. Verder kun je aan de slag met een timer-functie en is er een inschakelbare oscillatiefunctie voor een gelijkmatige luchtstroom.

Lidl elektrische wandventilatorkachel SHOP NU VOOR 49,99 EURO

4. LEGO Architecture Taj Mahal – Action

Ook LEGO fans kunnen deze week blij zijn, want bij Action scoor je nu de LEGO Architecture Taj Mahal set met korting. De set is speciaal ontworpen voor volwassenen en bestaat uit 2022 stenen.

Het bouwwerk is voor veel mensen het symbool van de eeuwige liefde. Met de gedetailleerde set bouw je onder andere de grote koepel, 4 minaretten en de crypte met verschillende graftombes.

Action LEGO Architecture Taj Mahal SHOP NU VOOR 69,95 EURO

5. JBL Wave oordopjes – Kruidvat

Op zoek naar nieuwe oordopjes? Dan heb je geluk. Check deze Kruidvat deal op JBL Wave 100 TWS earbuds. De oordopjes brengen je favoriete nummers tot leven met JBL’s Deep Bass Sound en dankzij de ingebouwde microfoons kun je meteen ook handsfree bellen.

Met een volle batterij kun je tot zo’n 5 uur genieten van je tunes, maar dankzij de oplaadcase verleng je dit tot 20 uur. Daarna moet je helaas 2 uurtjes wachten voordat je weer verder kunt gaan.

Kruidvat JBL Wave oordopjes SHOP NU VOOR 39,99 EURO

6. Slimme indoor IP-camera – Kruidvat

Om thuis en op afstand je huis in de gaten te houden heeft Kruidvat deze week een slimme indoor IP-camera voor je. Het apparaatje is eenvoudig te koppelen aan je 2.4 GHz wifi netwerk en heeft verder geen extra hub nodig.

Via de bijbehorende app kun je het ding horizontaal en verticaal draaien en dankzij de infrarood feature, zie je ook in het donker wat voor ongein er in je huis gebeurt.

Kruidvat slimme indoor IP camera SHOP NU VOOR 27,99 EURO

7. Slimme multicolor kerstverlichting – Action

Om je kerstboom dit jaar een extra boost te geven, scoor je nu bij Action slimme multicolor kerstverlichting. Dat betekent dat je je boom op afstand verlicht met verschillende kleuren en zelfs een paar lichteffecten.

Met de app kun je ook meteen een timer instellen, zodat je lampjes niet onnodig lang aanstaan. Verder kun je de verlichting ook gebruiken voor de boom in de tuin of om je heg een feestelijke update te geven.

Action slimme kerstverlichting SHOP NU VOOR 29,95 EURO

Dat was het weer voor week 48, maar zoals je weet zijn er altijd wel tech koopjes te scoren bij de budget winkels. Check ook deze top Lidl, Action en Kruidvat gadget deals, die je zowel van binnen als buiten warm houden.