Tech

Lidl, Action, Kruidvat gadget koopjes waar je het warm van krijgt

Lidl Action Kruidvat gadget koopjes waar je het warm van krijgt

Het regent en het is koud en dan blijf je het liefst lekker warm binnen op de bank chillen. Gelukkig hoef je voor deze Lidl, Action en Aldi gadget koopjes ook helemaal de deur niet uit. En ze zijn ook nog eens goed voor je portemonnee.

1. Dubbele smart fryer – Action

Je wist al dat een heteluchtfriteuse handig is om met minder vet te frituren. Maar toch minder handig als je meerdere snacks wilt klaarmaken. De oplossing? Wat dacht je van deze dubbele smart fryer, die je nu bij Action kunt scoren.

De friteuse is uitgerust met twee verschillende bakken, om tegelijkertijd je frietjes en je bitterballen krokant te krijgen. Dankzij de “smart function” tech en de “match cook” functie zijn je snacks tegelijkertijd klaar. Wat wil je nog meer?

Wist je trouwens dat je in de keuken geld kunt besparen door voor een heteluchtfriteuse te gaan in plaats van je grote oven? Wil je ook besparen met je was? Check dan deze tips om je kleren zo zuinig mogelijk fris te houden.

Action dubbele air fryer SHOP NU VOOR 79,95 EURO

2. Stream & cast tv dongle – Kruidvat

Als je een slimme tv hebt, weet je dat je naar hartenlust je series en films makkelijk tevoorschijn kunt toveren. Ook met je “domme” tv kun je hetzelfde bereiken en daar gebruiken veel mensen een Chromecast voor. Vind je die nog wat aan de dure kant? Kruidvat verkoopt deze week een betaalbaar Chromecast alternatief.

Met deze stream & cast tv dongle stuur je ook draadloos je series of YouTube filmpjes naar je tv en kun je genieten van je Netflix-sessies in full HD kwaliteit.

Kruidvat stream & cast tv dongle SHOP NU VOOR 14,99 EURO

3. Elektrische radiator thermostaat – Lidl

Alles is de laatste tijd een stuk duurder geworden en grote kans dat ook jij probeert te besparen op je stookkosten. Om je te helpen kun je op het moment bij Lidl een elektrische radiator thermostaat scoren.

Hiermee zou je tot 30 procent kunnen besparen op je gasrekening door je verwarming slim te gebruiken. Zo kun je aan de slag met verschillende vooraf ingestelde programma’s en 4 verwarmings- en besparingstijden per dag instellen. Daarnaast detecteert het apparaatje wanneer er een raam openstaat en is er een vorstbeschermingsfunctie.

Lidl elektrische radiator thermostaat SHOP NU VOOR 14,99 EURO

4. Grillmeister kamado bbq

Op het moment is een bbq-feestje in de tuin waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt, maar waarschijnlijk zal je hart toch wat sneller gaan kloppen bij de woorden “betaalbare kamado barbecue”.

En die kun je deze week scoren bij Lidl met nog wat extra korting. De budget winkel heeft namelijk een Grillmeister kamado bbq in de aanbieding met een grilloppervlak van 26,5 cm. Naast barbecueën kun je het ding ook gebruiken om je voedsel te roken en braden.

Lidl Grillmeister kamado barbecue SHOP NU VOOR 99,99 EURO

5. Massagemat met warmtefunctie

Het is op het moment behoorlijk koud en dan zet je je verwarming het liefst op standje tropische hitte. Niet echt handig in deze tijden, maar wat je wel kunt doen is jezelf verwarmen met Lidl’s massagemat met warmtefunctie.

De elektrische mat voorkomt dat je bevriest, terwijl je ook nog lekker wordt gemasseerd. Je kunt gaan voor 5 verschillende massageprogramma’s en bepalen welk deel van je benen en rug onder handen wordt genomen.

Lidl massagemat met warmtefunctie SHOP NU VOOR 39,99 EURO

6. Wifi monstertruck met camera – Action

Drones zijn leuk om spannende filmpjes en luchtfoto’s te maken, maar helaas mag je ze niet overal in de lucht gooien. Als je toch wat actie beelden wilt schieten, kun je ook gaan voor Action’s wifi monstertruck met een geïntegreerde camera.

Hiermee maak je zowel foto’s als video’s, die je meteen ook live kunt bekijken op je telefoon. Bestuur het ding via de afstandsbediening of gebruik daar gewoon de app voor. Ook kun je de “follow me” functie inschakelen, als je even niet zelf achter het stuur wilt zitten.

Action wifi monstertruck met camera SHOP NU VOOR 24,95 EURO

7. Nedis slimme robotstofuiger – Kruidvat

Om je leven wat makkelijker te maken heeft Kruidvat deze week een handige Nedis robotstofzuiger voor je. Want zeg nou zelf, is er echt iemand die stofzuigen leuk vindt?

Het apparaatje werkt op een volle batterij zo’n 90 minuten voor je en zorgt er zelf voor dat hij weer wordt opgeladen. Verder heeft het ding genoeg ruimte voor 0,2 liter aan stof en kun je hem bedienen via de bijbehorende app.

Kruidvat robotstofzuiger SHOP NU VOOR 89,99 EURO

Behoefte aan nog meer betaalbare gadget deals? Check dan ook deze Lidl, Action en Kruidvat toppers om o.a. lekker warm te blijven, je kookkunsten te perfectioneren en wat nostalgie in huis te halen.