Tech

De allerlaatste Lidl, Action en Kruidvat gadget deals van het jaar

Lidl, Action en kruidvat gadget knallers week 52 2022

Het was een turbulent jaar met allerlei verrassende ontwikkelingen, maar we hebben het gehaald. Deze week racen we nog door de laatste dagen van 2022 en daar horen uiteraard ook gadget deals bij. Dit zijn de allerlaatste Lidl, Action en Kruidvat tech koopjes, die je dit jaar nog kunt scoren.

1. Plug-in elektrische kachel – Kruidvat

We zitten nog midden in de winter en als je liever ook je radiator zo weinig mogelijk gebruikt, kun je voor het jaar om is nog snel een plug-in heater bij Kruidvat scoren.

De elektrische kachel is compact en neemt dus geen ruimte in beslag, die je niet hebt op de grond. Verder kun je het apparaatje instellen op twee verschillende ventilatiestanden en is er een instelbare thermostaat.

Kruidvat plug-in heater SHOP NU VOOR 16,99

2. Salco ijsblokjesmachine – Lidl

Waar je je kamer behaaglijk warm wilt hebben, moeten je drankjes aan de andere kant ijskoud zijn. Wie wordt er blij van een lauw biertje of een warme cocktail?

Om over een paar dagen oud en nieuw met perfect gekoelde drankjes te vieren, heeft Lidl een handige ijsblokjesmachine voor je. Het apparaat heeft binnen 6 tot 13 minuten ijsklontjes paraat en produceert zo’n 10 tot 12 kg aan ijs per dag.

lidl ijsblokjesmachine SHOP NU VOOR 165,46

3. InShape hometrainer – Action

Het nieuwe jaar komt er al bijna aan en dat betekent doorgaans het goede voornemen om af te vallen. Als je van plan bent er volgend jaar weer voor te gaan, kun je alvast een hometrainer van InShape bij Action scoren.

Het apparaat heeft 8 magnetische weerstanden voor je om lekker te zweten en calorieën te verbranden. Terwijl je jezelf vermoeid, kun je onder andere bijhouden welke afstand je al hebt afgelegd, wat je snelheid is en hoe het met je hartslag staat.

Action hometrainer SHOP NU VOOR 149

4. LED-discolamp – Lidl

Als je nog sfeermakers nodig hebt voor je oud en nieuw feestje, heeft Lidl precies wat je nodig hebt: een oldschool LED-discolamp met lichteffecten voor zowel de vloer als het plafond.

Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde RGB lichtshows, maar je kunt het ding ook zijn eigen gang laten gaan. De discolamp kan namelijk een show opzetten als reactie op het omgevingsgeluid. Verder werkt de bol met een ingebouwde accu, die zo’n 8 uur meegaat.

Lidl discolamp SHOP NU VOOR 39,99

5. Activity tracker – Action

2023 is een goed jaar om je lichaam eindelijk eens onder handen te nemen en wat gezonder te leven. Een handig hulpje hierbij is de Denver activity tracker, die je op het moment bij Action kunt scoren.

De slimme armband brengt je dagelijkse activiteit en slaap in kaart, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je misschien moet verbeteren. Daarnaast kun je op het display meteen ook zien wanneer je gebeld wordt of een bericht hebt ontvangen.

Action activity tracker SHOP NU VOOR 14,95

6. Sfeervolle elektrische haard – Lidl

We hadden het net al over een kleine elektrische kachel, maar als je je huis in stijl wilt verwarmen heb je Lidl’s Silvercrest haard nodig. De elektrische verwarming kun je instellen van 7 tot 35 graden en komt met een comfort, eco en antivries stand.

Naast je kamer verwarmen, zorgt het ding meteen ook voor een vlammeneffect waarvan je de helderheid op 5 niveaus kunt instellen. Daarnaast heeft het apparaat door wanneer er een raam openstaat en hij even niet moet verwarmen.

Lidl elektrische haard SHOP NU VOOR 159

7. LED-keukenkraan – Lidl

Ook je keuken kun je deze week wat extra sfeer bezorgen en dat doe je met Lidl’s LED-keukenkraan. Het ding zorgt voor sfeerverlichting, die meteen ook praktisch is.

De kleur van het licht is namelijk afhankelijk van de temperatuur van het water.  Zo produceert de kraan blauw water tot 32 graden en wordt je water groen tussen de 33 en 40 graden. Daarna kun je tot 45 graden rood verwachten en als je het echt heet maakt, krijg je rood knipperend licht. Een goed teken om niet met je handen onder de kraan te gaan.

Lidl LED-keukenkraan SHOP NU VOOR 29,99

Dat was het weer voor deze week. Het eerstvolgende lijstje staat volgend jaar voor je klaar. In de tussentijd zijn er uiteraard nog meer Lidl, Action en Kruidvat deals te scoren in afwachting van 2023.