Lidl, Action en Kruidvat gadget knallers week 51
Tech

Lidl, Action en Kruidvat deals om je kerst stress te verminderen

We zijn alweer aangekomen in de laatste week voor kerst en het is je vast opgevallen dat behoorlijk wat mensen gestrest bezig zijn met de laatste kerstinkopen. Geen zin om als een kip zonder kop winkel in winkel uit te rennen? Check dan deze top Lidl, Action en Kruidvat gadget aanbiedingen, die gewoon bij je thuis worden bezorgd.

1. Full HD actiecamera – Action

Voor de mensen die houden van actie en dat ook graag vast willen leggen, heeft Action een robuuste Denver actiecamera inclusief zacht prijsje. Hiermee maak je 12 megapixel foto’s of full HD video’s van al je avonturen.

Het zou niet een ware actiecamera zijn als het ding niet tegen wat water zou kunnen en inderdaad, duik gerust 30 meter het water in om door te filmen. Verder kun je via de app je telefoon omtoveren tot afstandsbediening als je even geen handen over hebt.

Action Denver actiecamera SHOP NU VOOR 24,95

2. Bluetooth soundtower – Lidl

Wie kan dit jaar een upgrade gebruiken van zijn mobiele Bluetooth speaker? Lidl heeft deze week namelijk een uiterst betaalbare Bluetooth soundtower om je favoriete nummers nog krachtiger door je kamer te knallen.

De soundtower heeft een vermogen van 2 x 15 W en een Bluetooth reikwijdte van 10 meter. Verder kun je aan de slag met verschillende geluidsprogramma’s en is er een houder voor je smartphone, als je even klaar met scrollen bent.

Lidl Bluetooth soundtower SHOP NU VOOR 56,99

3. Weerstation met app – Action

Als je het belangrijk vindt om precies te weten hoe het ervoor staat met de temperatuur en luchtvochtigheid, kun je deze week blij zijn met Action. Je kunt bij de budget winkel namelijk een handig weerstation scoren met een bijbehorende app.

Het weerstation meet zowel binnen als buiten de temperatuur en geeft je daarnaast ook informatie over de luchtvochtigheid en de maanstand. Als je de verwarming nu vaak uit hebt, is het extra belangrijk om de vochtigheid in de gaten te houden. En het zou uiteraard geen waar weerstation zijn als het je niet ook van weersvoorspellingen zou voorzien.

Action weerstation met app SHOP NU VOOR 29,95

4. Toshiba smart tv – Kruidvat

Meestal kun je bij Lidl terecht voor mooi televisie deals, maar deze week laat Kruidvat van zich horen met een 50 inch Toshiba smart tv met bijna 100 euro korting.

De televisie verzorgt 4K Ultra HD beelden en is uitgerust met een drievoudige tuner voor tv-signalen en uiteraard een ingebouwde Chomecast om al je series, films en muziek naar het apparaat te streamen.

Kruidvat Toshiba smart tv SHOP NU VOOR 299

5. Rothenberger minisafe – Lidl

Voor wie wat meer privacy kan gebruiken en er klaar mee is dat huisgenoten, partners of kinderen overal aanzitten, heeft Lidl deze week de oplossing: een Rotherberger Industrial minisafe om je spullen uit nieuwsgierige handen te houden.

De compacte kluis is 35 x 25 x 25 cm groot en uitgerust met een elektronisch cijferslot. Hierop kun je een code van 3 tot 8 cijfers instellen en omdat we allemaal wel eens iets vergeten, krijg je er 2 noodsleutels bij. Wel zo handig.

Lidl minisafe SHOP NU VOOR 39,99

6. Braun oor- en neustrimmer – Kruidvat

Niet alleen je baardharen moet je om de zoveel tijd weer in het gareel zien te krijgen, maar ook die kleinere haartjes in de oren en neus worden soms wat te weelderig. Geen nood, Kruidvat is je redder in nood met een mooie Braun EN10 oor- en neustrimmer deal.

Het high performance ronde messysteem van de trimmer zou veilig en nauwkeurig de haartjes in je oren en neus verwijderen, zonder pijnlijk aan ze te trekken. En als je klaar bent spoel je het ding gewoon af en kun je er weer een tijdje tegenaan.

Kruidvat Braun oor- en neustrimmer SHOP NU VOOR 17,99

7. Silvercrest buffetwarmer – Lidl

Eén van de stuggles van een uitgebreid kerstdiner voorbereiden is “hoe zorg je ervoor dat alles warm blijft?”. Je zou kunnen proberen alles precies zo te timen dat het tegelijkertijd klaar is of je kunt gewoon Lidl’s Silvercrest buffetwarmer in huis halen.

Het apparaat komt met 4 RVS schalen en kan je eten zowel opwarmen als warm houden. Mocht je geen behoefte hebben aan de schalen, kun je ze er ook afhalen om gebruik te maken van de warmhoudplaat.

Lidl buffetwarmer SHOP NU VOOR 39,99

Nog meer inspiratie nodig voor de laatste kerstinkopen? Check dan ook deze Lidl, Action en kruidvat deals om snel nog een paar cadeautjes te scoren en je kerst een stuk aangenamer te maken.