Tech

Must-have Lidl, Action en Kruidvat deals die je niet wilt missen

Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 50 2022

We zijn in één van de laatste weken van het jaar beland en ook deze week zijn er weer handige betaalbare gadgets te scoren. Dit zijn de top must-have Lidl, Action en Kruidvat tech deals, die je niet wilt missen.

1. SanDisk 1TB portable SSD – Action

Als je erover nadenkt heb je altijd wel meer ruimte nodig voor je foto’s, video’s en andere bestanden. Mocht je geen vertrouwen hebben in de cloud, kun je nu bij Action een betaalbare 1TB portable SSD scoren.

De externe harde schijf heeft een leessnelheid van 520 Mb/s om lekker snel je bestanden over te zetten. Daarnaast is hij bestand tegen een val van 2 meter, wat de kans een stuk kleiner maakt dat je je harde schijf (weer eens) molt.

Action SanDisk protable SSD SHOP NU VOOR 86,95

2. Denver hoverboard – Action

Iets anders dat Action deze week voor je heeft is een handige Denver hoverboard om extra snel voor uit te komen. Besturen doe je relatief simpel door je lichaamsgewicht in de strijd te gooien.

Met een volle batterij kom je zo’n 10 km sneller vooruit, maar om zeker te weten of je nog genoeg power hebt kun je het lampje aan de bovenkant in de gaten houden.

Action Denver hoverboard SHOP NU VOOR 129

3. Laadstation voor je EV – Lidl

Als de laadpalen in de straat voor je elektrische auto altijd bezet zijn, kan Lidl je deze week blij maken met je eigen 22 kW Ultimate Speed laadstation. De lader is geschikt voor zowel volledig elektrische als hybride auto’s met een Type-2 stekker.

Je kunt gaan voor 9 selecteerbare laadvermogens en als je meerdere wallboxen gebruikt, kun je dankzij de master-/slave-functie de belasting verdelen. Zorg er wel voor dat je station door een gekwalificeerde elektromonteur wordt geïnstalleerd.

Lidl laadstation voor elektrische auto SHOP NU VOOR 499

4. Hygiënische monddouche – Lidl

Als je geen fan bent van flossen, heeft Lidl misschien iets dat je wel kunt tolereren. De budget winkel verkoopt op het moment namelijk een handige monddouche, die overigens een stuk beter tussen je tanden komt dan een draadje.

Speel met de intensiteit van de waterstraal om je tandvlees te masseren, tandplak te verwijderen of hardnekkige voedselresten aan te pakken.

Lidl monddouche SHOP NU VOOR 24,99

5. Philips kledingstomer – Kruidvat

Om je kleding tussendoor een snelle opfrisbeurt te geven, kun je deze week bij Kruidvat een praktische Philips kledingstomer scoren. Dankzij de hitte zou je hiermee tot 99,9 procent van de bacteriën op je shirts vermoorden en ze ruiken meteen ook een stuk frisser.

Door vaker te stomen heb je overigens ook minder vaak je wasmachine en droger nodig. En dat bespaart je weer een hoop tijd en geld.

Kruidvat Philips kledingstomer SHOP NU VOOR 27,99

6. Infrarood plafondheater – Lidl

Om je kamer snel op te warmen zonder je centrale verwarming aan te doen, heeft Lidl deze week een effectieve plafondheater. De hangende verwarming werkt met infraroodstraling en kun je instellen op 3 warmtestanden, namelijk 800, 1200 en 2000 W.

De heater is bestand tegen wat water, maar als je hem buiten wilt gebruiken moet je er wel voor zorgen dat de ruimte beschermd is. Verder krijg je er batterijen bij en een afstandsbediening om het ding je wensen kenbaar te maken.

Lidl plafondheater SHOP NU VOOR 74,99

7. Hoofdlamp met sensor – Lidl

Als je af en toe wat extra licht in het donker kunt gebruiken en je handen vrij moeten zijn, heeft Action deze week een handige hoofdlamp met sensor voor je. Dankzij de sensor wordt de lichtintensiteit automatisch aangepast aan de omgeving en een volle batterij gaat zo’n 2,5 tot 3 uur mee.

Lidl hoofdlamp met sensor SHOP NU VOOR 14,99

Dat was het weer voor week 50, maar zoals je weet hebben de budget winkels nog veel meer betaalbare tech om te bemachtigen. Check ook deze must-have Lidl, Action en Kruidvat gadgets om de winter door te komen.