Lidl, Action en Kruidvat gadget knallers week 49
Tech

Lidl, Action en Kruidvat must-have gadgets om de winter door te komen

Waar we vorige week nog de hoop hadden op een milde winter, moeten we nu toch wel vaststellen dat het IJSKOUD is buiten. Tijd dus om het binnenshuis zo aangenaam mogelijk te maken. Deze week helpen Lidl, Action en Kruidvat mee, want met deze top gadgets kom je zeker de winter door.

1. Bluetooth speaker met laserprojector – Action

Muziek maakt het leven bijna onder alle omstandigheden beter, dus kunnen we allemaal wel een Bluetooth speaker gebruiken. Deze week heeft Action een extra bijzondere speaker voor je, die meteen ook voor sfeerverlichting zorgt.

De Bluetooth speaker is namelijk ook een laserprojector, die met een druk op de knop een sterrenhemel in je kamer tevoorschijn tovert. Je kunt gaan voor 10 verschillende lichtstanden en dankzij de timer verdwijnen de sterren automatisch na een bepaalde tijd.

 

Action speaker laserprojector SHOP NU VOOR 29,95

2. Gamestoel met speakers – Kruidvat

Speakers komen in allerlei verschillende vormen en dat bewijst Kruidvat maar weer met zijn comfortabele BluMill gamestoel. Hiermee speel je in stijl, terwijl je nog meer in je games wordt gezogen.

De gamestoel is namelijk uitgerust met twee 2W 40HM speakers, waardoor je je midden in de actie waant. En als je er weer genoeg van hebt kun je het ding makkelijk inklappen en tot de normale wereld terugkeren.

Kruidvat gamestoel met speakers SHOP NU VOOR 99

3. Emerio pizzarette – Lidl

Met kerst gooien we in Nederland massaal stukjes vlees op een gourmet stel. Als je als pizza lover dit jaar iets anders wilt, is Lidl je vriend. Je kunt nu bij de budget winkel namelijk een Emerio pizzarette scoren om samen met vrienden en familie mini pizza’s te maken.

Het pizza festijn is voor maximaal 6 mensen en je mini pizza’s zouden binnen 5 tot 8 minuten klaar moeten zijn. Verder is de geëmailleerde bakplaat krasbestendig en kan hij de volgende dag gewoon in de afwasmachine.

Lidl pizzarette SHOP NU VOOR 59,99

4. Slimme rookmelder – Kruidvat

Rookmelders zijn al een tijdje verplicht in huis, maar wat gebeurt er als je melder afgaat terwijl je niet thuis bent? Grote kans dat het dan helemaal misgaat. Een betere optie is een slimme brandmelder en die kun je deze week scoren bij Kruidvat.

Je koppelt Kruidvat’s slimme rookmelder via de bijbehorende app aan je smarthphone, zodat je ook op afstand meldingen krijgt van gevaarlijke situaties. Misschien is het handig om meteen ook een slimme indoor camera te installeren, zodat je kunt checken of er daadwerkelijk brand is voordat je de brandweer inschakelt.

Kruidvat slimme rookmelder SHOP NU VOOR 19,99

5. Krups volautomaat koffiemachine – Lidl

Iets dat je zeker nodig hebt terwijl je binnen voor de kou schuilt, is een warme kop koffie. Als je dat ook nog stijlvol en zo makkelijk mogelijk wilt doen, heeft Lidl deze week een Krups volautomaat koffiemachine voor je.

Het apparaat heeft een compact ontwerp en kun je precies vertellen hoe sterk je je koffie wilt. Daarnaast kun je ook gaan voor een heerlijke cappuccino (of twee tegelijkertijd).

Krups volautomaat koffiemachine SHOP NU VOOR 349

6. Philips steelstofzuiger – Kruidvat

Als je de hele dag binnen hangt, zul je helaas op een gegeven moment moeten schoonmaken. Dat klusje wordt gelukkig een stuk aangenamer met de Philips steelstofzuiger, die je nu bij Kruidvat kunt scoren met behoorlijk wat korting.

De stofzuiger weegt iets meer dan 2 kg en gaat met een volle accu zo’n 85 minuten mee. Verder is het apparaat geschikt voor elke vloersoort en kom je makkelijk onder meubels.

Kruidvat Philips steelstofzuiger

SHOP NU VOOR 99,99

7. D-Link mesh routers – Action

Eén van de vervelendste dingen die je kunnen overkomen wanneer je thuis aan het hangen bent, is gestuntel met je wifi-verbinding. Dat betekent geen Netflix, geen gescrol op Instagram en geen voedsel dat thuisbezorgd wordt. De oplossing? De D-Link mesh routers van Action.

De apparaatjes zorgen ervoor dat je wifi-netwerk wordt versterkt en het bereik wordt vergroot. Dankzij het ingebouwde smart roaming systeem worden je apparaten automatisch verbonden aan het sterkste signaal, zonder dat je opnieuw verbinding hoeft te maken. En als extra bonus kun je de boxjes ook via Alexa en Google Assistent bedienen.

Action D-Link mesh routers SHOP NU VOOR 29,95

Met deze super koopjes houd je het binnen in ieder geval wat langer vol. Check ook deze top Lidl, Action en Kruidvat gadgets om je van binnen en buiten lekker warm te houden.