Tech

Knallende Lidl, Action en Kruidvat deals voor de herfst en winter

Lidl, Action en Kruidvat knallers week 46 2022

Een nieuw week is aangebroken en je weet wat dat betekent: kersverse gadget aanbiedingen van je favoriete budget winkels. Dit zijn de top Lidl, Action en Kruidvat deals om je week een boost te geven.

1. Elektrische voetenverwarmer – Kruidvat

Winter is coming, hoewel het de afgelopen nog best lekker weer was. Hoe dan ook is de tijd van koude voeten bijna aangebroken en Kruidvat helpt je dat slim voor te zijn.

Ze hebben namelijk een handige elektrische voetenverwarmer voor je om behaaglijk warm achter je bureau of op de bank te zitten. Het apparaat komt met zes warmtestanden en kun je gerust in de wasmachine gooien als je voeten wat te warm en zweterig zijn geworden.

Kruidvat voetenverwarmer SHOP NU VOOR 24,99

2. Fujifilm Instax camera – Kruidvat

Waar we vroeger moesten klungelen met camera’s, kun je tegenwoordig duizenden foto’s gewoon met je smartphone maken. Toch heeft het iets om je herinneringen in fysieke vorm te hebben en daarvoor kun je deze week bij Kruidvat een Fujifilm Instax Square SQ1 camera scoren.

Geen zorgen, je hoeft geen rolletjes te laten ontwikkelen om vervolgens een week te wachten op het resultaat. De camera print je iconische momenten meteen voor je uit en regelt zelfs de belichting.

Kruidvat Fujifilm Instax camera SHOP NU VOOR 99,99

3. Slimme babyfoon – Action

Je baby wil je het liefst de hele tijd in de gaten houden, maar je hebt aan de andere kant ook je rust nodig. Action helpt je deze week met een tussenweg met zijn slimme babyfoon.

Dankzij het apparaat houdt je via je smartphone bij of alles nog goed gaat en kun je je kleintje geruststellende woorden toespreken. Daarnaast detecteert de camera bewegingen en geluid en is het ding uitgerust met nachtvisie. Ook kun je de kamertemperatuur in de gaten houden of op afstand voorgeprogrammeerde slaapliedjes aanzetten.

Action slimme babyfoon SHOP NU VOOR 39,95

4. Samsung smart tv – Lidl

Iets anders waar Action je deze week mee helpt is met korting genieten van keigoede series, zoals Prime Video’s The Peripheral. Je kunt deze week namelijk met behoorlijk wat korting een Samsung smart tv scoren.

De aanbieding gaat hard en op het moment kun je alleen nog het 55 inch model bemachtigen. Wees er dus snel bij. Verder geniet je van 4K UHD kwaliteit en kun je natuurlijk ook je muziek en Youtube kanalen naar de tv streamen.

Samsung smart tv SHOP NU VOOR 599

5. Sous-vide stick – Lidl

Als je moeite hebt je eten niet om te toveren tot een droge aangebrande hap, is sous-vide koken één van de makkelijkste manieren om daar verandering in te brengen. Helaas zijn de machines aan de prijzige kant, maar een goedkoper alternatief is Lidl’s sous-vide stick.

Deze gebruik je met je eigen potten en zorgt ervoor dat je bijna ultieme controle hebt over de temperatuur. Dankzij deze vacuüm voorbereiding wordt de smaak van je groentes, vlees etc beter behouden eindig je met meer waardevolle vitamines en voedingsstoffen.

Lidl sous-vide stick SHOP NU VOOR 79,99

6. Retro gaming console – Kruidvat

Als je verlangt naar de tijd van de goede oude Game Boy, maakt Kruidvat je deze week blij. De budgetwinkel verkoopt namelijk een retro gaming console, waarvan de inspiratie overduidelijk de oude Nintendo tijd is.

De console is uitgerust met een 2,5 inch scherm met een (volgens Kruidvat) hoge resolutie. Het ding werkt verder op AAA-batterijen en slurpt je tijd op met 200 retro spellen.

Kruidvat retro gaming console SHOP NU VOOR 11,99

7. Silvergear massagepistool – Action

Van al dat retro gamen krijg je waarschijnlijk pijn in je schouders, maar ook daar is een oplossing voor. Scoor deze week Action’s betaalbare Silvercrest massagepistool om je pijnlijke spieren te bewerken.

Het massageapparaat verlicht spierpijn, stijfheid en spierkrampen met zijn 4 opzetstukken. Dankzij de zes verschillende standen, bepaal je zelf hoe hard je aangepakt wordt.

Action massagepistool SHOP NU VOOR 24,95

Met deze gadget knallers moet je zeker nog een week overleven. Snak je stiekem naar meer? Check dan ook deze Lidl, Action en Aldi tech deals, die je zelfs geld kunnen besparen.