lidl-action-kruidvat-deals-week-3-2023
Tech

Lidl, Action en Kruidvat deals voor een voordelig begin van 2023

Onze goede voornemens voor 2023 stoppen niet bij een bezoekje aan de sportschool, of een gezondere levensstijl. We willen ook financieel besparen, want het leven wordt alleen maar duurder. Gelukkig heb je ons om je daarbij te helpen met de beste deals. Wij hebben een lijstje gemaakt met de beste deals van Lidl, Action en Kruidvat voor een voordelig begin van het jaar.

1. Philips Senseo koffiezetapparaat met melkopschuimer – Kruidvat

Tijdens de winter is het heerlijk wakker worden met een vers kopje koffie. Deze Philips Senseo is nu te koop voor de helft van de oorspronkelijke prijs. Er zit een melkopschuimer bij inbegrepen. Daarnaast krijg je ook een voucher voor 100 gratis koffiepads. Een mega-deal dus, met een beperkte voorraad, dus wees er snel bij.

kruidvat senseo deal SHOP NU VOOR 74,99

2. Elektrische haard – Lidl

Deze elektrische haard heeft een authentieke uitstraling en past dus in elk interieur. Je kunt de haard gebruiken als warmteopwekker, maar je kunt deze functie ook uitzetten, en de haard gebruiken als gezellige sfeerverlichting. Er zitten twee warmtestanden op. Lekker als je thuiskomt van een date met slecht weer.

lidl elektrische haard deal SHOP NU VOOR 59,99

3. Trolley Speaker – Action

Met deze Denver trolley speaker neem je een feestje mee naar elke locatie. Er zit zelfs party-verlichting in, dus je zou het ook een mobiele discotheek mogen noemen. Er zit ook een karaoke-functie op om het feest helemaal compleet te maken. Je kunt ook je Spotify-lijst afspelen op deze trolley, dankzij de Bluetooth-functie. Dus begin maar vast met dansen.

action speaker deal SHOP NU VOOR 39,95

4. Ringlamp met statief – Action

De meeste influencers gebruiken een ringlamp om een perfect verlichte omgeving te creëren voor hun blogs of posts op social media. Door de bijgeleverde tripods staat de lamp altijd op de juiste hoogte, en kun je dankzij de special effects en 9 verschillende kleuren de perfecte content maken om een ster op social media te worden.

action ringlamp deal SHOP NU VOOR 29,95

5. Broodrooster – Lidl

Bij een lekker ontbijtje hoort een geroosterd broodje. Deze Silvercrest broodrooster is geniaal in zijn eenvoud, en makkelijk in gebruik. De moderne look past op elk aanrecht. Door de ontdooi-functie heb je binnen een handomdraai een lekker gebakken broodje op je bord, en kun je de bruiningsgraad-regelaar instellen voor de gewenste roosterstand.

lidl broodrooster deal SHOP NU VOOR 19,99

6. Fujifilm instant Camera – Kruidvat

Ken je ze nog? De instant polaroid-camera’s van vroeger? De moderne vorm van dit toestel is nu zeer voordelig te koop bij Kruidvat. Je maakt een foto, en er rolt seconden later een foto van 8,6 bij 5,4 centimeter uit. Leuk voor op feestjes, want je kunt tastbare herinneringen achterlaten. Er zitten veel functies op, waaronder een spiegel voor de beste selfies, die je met of zonder je vrienden maakt.

kruidvat camera deal SHOP NU VOOR 84,99

7. Multihakker – Lidl

Bij een lekkere cocktail hoort gecrusht ijs, dat je met deze multihakker met een druk op de knop maakt als je er ijsklontjes in gooit. Dit handige apparaatje hakt ook zonder moeite alles soorten groenten, fruit, en noten. Door het bijgeleverde opzetstuk is het ook mogelijk om room te maken of slagroom te kloppen. Gemak dient de mens, en dat kan nu zeer voordelig.

hakker deal lidl SHOP NU VOOR 14,99