Tech

Lidl, Kruidvat en Action gadgets die je leven een stuk makkelijker maken

Lidl, Action en Kruidvat gadget knallers week 2 2023

De eerste elektronica beurs van 2023 is alweer achter de rug en CES had behoorlijk wat innovatieve tech met de wereld te delen. Helaas zijn de meeste CES gadgets nog niet beschikbaar en aan de dure kant. Aan de andere kant kun je elke week bij Lidl, Action en Kruidvat terecht voor goedkope gadgets deals en dit is de top selectie in week 2.

1. Soundlogic monitorstandaard – Action

Voor wie gek wordt van zijn monitor, die maar niet op de goede hoogte staat, en het zoeken naar USB-poorten komt Action deze week met een simpele oplossing: een handige monitorstandaard inclusief 4 poorten voor al je USB-laders.

Hiermee voorzie je je smartphone, tablet en andere devices snel van power en heb je meteen ook een opbergplek om je toetsenbord stofvrij te houden.

Action monitorstandaard SHOP NU VOOR 14,95

2. Smarthome afstandsbediening – Kruidvat

Hoewel het handig is om via Alexa of Google assistent je apparaten te bedienen, heb je niet altijd zin om daadwerkelijk met ze te babbelen. Je slimme devices kun je natuurlijk ook via je telefoon commanderen, maar sneller is de slimme afstandsbediening, die Kruidvat deze week voor je heeft.

De afstandsbediening is compatibel met Kruidvat’s smarthome lijn en kun je onder andere gebruiken om je slimme lampen of stopcontacten in en uit te schakelen.

Kruidvat smarthome afstandsbediening SHOP NU VOOR 7,99

3. Bluetooth koptelefoon – Lidl

Op zoek naar een nieuwe koptelefoon, maar wil je niet meteen de hoofdprijs betalen? Bij Lidl scoor je nu een Bluetooth on-ear-koptelefoon met top reviews.

Het apparaatje heeft een geïntegreerde microfoon en gaat met een volle batterij tot 16 uur mee. Daarnaast kun je ook aan de slag met je favoriete virtuele assistent.

Lidl Bluetooth koptelefoon SHOP NU VOOR 21,99

4. Mobiele EV-lader – Lidl

Als je geen zin hebt om je geluk te beproeven bij openbare laadpalen, kun je op het moment bij Lidl terecht voor een mobiele lader voor je elektrische of hybride auto.

De lader is geschikt voor voertuigen met een Type-2 stekker en is ideaal om zowel thuis als onderweg je auto van power te voorzien. Verder kun je kiezen uit 5 verschillende laadvermogens en is de behuizing spatwaterdicht.

Lidl mobiele lader elektrische auto SHOP NU VOOR 179

5. Compacte oven – Action

Een grote oven is handig als je bezig bent met het avondeten, maar als je even een broodje wilt afbakken verspil je nogal wat energie. Handiger is dan het compact oventje dat Action voor je heeft.

De oven verwarmt je broodjes en kleine gerechten tot 230 graden en komt met 3 verschillende verwarmingsstanden. Je krijgt er uiteraard ook een rooster en bakplaat bij.

Action compacte oven SHOP NU VOOR 22,95

6. USB-laadstation – Lidl

De monitorstandaard hierboven is een handige verzamelplek van USB-poorten, maar als je geen standaard nodig hebt, heeft Lidl een los USB-laadstation voor je.

Hiermee kun je tot 4 apparaten tegelijkertijd opladen. Het station is namelijk uitgerust met een USB type-C poort en 3 USB type-A aansluitingen. Een paar andere features zijn “Smart Fast Charge””, GaN-technologie en Power Delivery tech.

Lidl USB laadstation SHOP NU VOOR 34,99

7. Sanitas daglichtlamp – Lidl

Hoewel de dagen steeds langer worden, is het nog steeds behoorlijk vroeg donker. Als je snakt naar wat meer zonlicht voor je winter dipje, heeft Lidl een Sanitas daglichtlamp voor je.

De lamp verzorgt helder en gelijkmatig knippervij en UV-vrij licht en is een gecertificeerd medisch hulpmiddel. Bedienen gebeurt simpel via de enkele knop en je krijgt er een opbergtas bij.

Lidl daglichtlamp SHOP NU VOOR 36,99

Dat was het weer voor deze week. Heb je nog even een excuus nodig om niet aan het werk te gaan? Check dan ook deze top Lidl, Action en Kruidvat gadget deals om inspiratie op te doen.