Tech

De beste Lidl, Action en Kruidvat deals voor goed begin van 2023

Lidl, Action en Kruidvat gadget knallers

We zijn in 2023 beland en als je bent bijgekomen van oud en nieuw is het tijd voor de eerste gadget deals van het nieuwe jaar. Lidl, Action en Kruidvat zijn namelijk meteen goed van start gegaan en het belooft een goed jaar te worden voor tech aanbiedingen.

1. Luchtreiniger met SensorPod – Action

Al eerste op de lijst hebben we een effectieve luchtreiniger met SensorPod van Action om het jaar meteen gezond te beginnen. Het apparaat is uitgerust met een voorfilter, koolstoffilter en fijnstoffilter om korte metten te maken met stof, schadelijke gassen, virussen en micro-organismen.

Als je je afvraagt wat de SensorPod is: het is een losse gadget, die je erbij krijgt om de luchtkwaliteit van de hele kamer te controleren. Zo kun je in realtime bijhouden hoe het ervoor staat en kan het apparaat zichzelf automatisch optimaliseren voor de omstandigheden.

Action luchtreiniger met SensorPod SHOP NU VOOR 49,95

2. Magic Bullet – Action

De Magic Bullet werd vooral bekend door teleshopping programma’s. Maar in tegenstelling tot sommige “as seen on tv” producten, is het een degelijk apparaat dat gewoon goed zijn werk doet en op het moment bij Action te koop is.

Gebruik het om van alles te hakken, snijden, mixen en malen. Vooral handig is dat je er ook meteen bijbehorende bekers op kunt doen. Zo is je smoothie meteen klaar om verorberd te worden. Daarnaast passen er ook deksels op de bekers om je smoothies mee te nemen zonder nattigheid.

 

Action Magic Bullet SHOP NU VOOR 29,95

3. Bluetooth speaker – Lidl

Als je nog op zoek bent naar een betaalbare speaker, waar je niet van baalt als je hem aanzet, kun je deze week bij Lidl terecht. De budget winkel heeft namelijk een goedkope Bluetooth speaker voor je met goede reviews.

Als je je tunes op 50 procent volume afspeelt, is een volle batterij goed voor zo’n 16 uur aan luisterplezier. Wil je keihard knallen, dan gaat het ding wat minder lang mee. Je kunt de Bluetooth speaker bemachtigen in het wit en zwart.

Lidl Bluetooth speaker SHOP NU VOOR 19,99

4. True wireless earbuds – Lidl

Ook als je onderweg van je muziek wilt genieten, kun je deze week bij Lidl terecht. Naast de speaker, hebben ze namelijk ook true wireless Bluetooth earbuds voor je.

De oordopjes gaan bij een gemiddeld volume tot 5,5 uur mee en hebben daarna zo’n 2 uur nodig om weer volledig op te laden. Daarvoor hoef je niet meteen naar een stopcontact te zoeken, want de bijgeleverde case dient meteen ook als oplader.

Lidl True wireless earbuds SHOP NU VOOR 24,99

5. Smart glass verwarmingspaneel – Action

Hoewel we onlangs de warmste jaarwisseling ooit hebben meegemaakt, is het buiten toch niet zo heet dat je geen verwarming meer nodig hebt. Als je wilt besparen op je gasrekening, heeft Action een luxe smart glass verwarmingspaneel te koop.

Het hoog rendement paneel komt met 3 verschillende automatische warmtestanden en een antivriesmodus. Verder zijn een dubbele oververhittingsbeveiliging, val- en kantelbescherming en een kinderslot van de partij.

Action smart glass verwarmingspaneel SHOP NU VOOR 89,95

6. Slimme RGB LED-lamp – Kruidvat

Iets anders dat je geld zou kunnen besparen is de slimme RGB LED-lamp, die je bij Kruidvat kunt scoren. De lamp is eenvoudig aan je wifi netwerk aan te sluiten en is vervolgens via de app of je favoriete virtuele assistent te besturen.

Zo kun je het licht dimmen of de kleur veranderen. Verder kun je ook aan de slag met tijdschema’s en zou je het ding bijvoorbeeld kunnen koppelen aan een bewegingsmelder.

Kruidvat slimme RGB LED-lamp SHOP NU VOOR 7,49

7. Draadloze sfeerbox – Lidl

Je kunt de sfeer zetten met bepaald licht, maar vergeet niet dat geluid ook een belangrijke sfeermaker is. Om op die laatste manier in de mood te komen, kun je op het moment bij Lidl een draadloze sfeerbox scoren.

Het apparaatje is onder andere uitgerust met 32 ontspannende natuurgeluiden en 3 verschillend modi voor yoga, alpha wave-muziek en white noise. En omdat licht er toch ook bij hoort kun je aan de slag met 6 verschillende kleuren licht en 3 helderheidsniveaus.

Lidl sfeerbox SHOP NU VOOR 34,99

Dat was het weer voor de eerste week van het jaar. Eigenlijk behoefte aan nog meer gadget deals? Check dan ook deze laatste Lidl, Action en Kruidvat koopjes van 2022, die je nu stiekem ook nog kunt scoren.