Lidl Action gadgets deals
Tech

7 knallende Lidl en Action gadgets om niet te missen

Net als Lidl heeft ook Action elke week weer mooie tech deals. Deze week kun je bij de twee budget winkels terecht om onder andere op een elektrische step rond te zoeven, heerlijk te bubbelen in de tuin en om lekker retro-style Street Fighter II te spelen.

1. Denver elektrische step – Action

Als eerste dus die elektrische step. Die scoor je deze week bij Action en geeft je een boost tot 20 km per uur. Op het display stel je de snelheid in, beheer je de verlichting en houd je bij wat de kilometerstand is.

Met een volle batterij houdt het ding het zo’n 12 km vol en om energie te besparen schakelt hij automatisch uit als je de step een tijdje niet gebruikt. Als je ervoor gaat, super! Houd er wel rekening mee dat je met een elektrische step in Nederland niet op de openbare weg mag.

 

Elektrische step Action

SHOP NU VOOR 199 EURO

2. Draadloze achteruitrijcamera – Lidl

Tegenwoordig komen nieuwe auto’s doorgaans met een hele set aan extra features, waaronder een achteruitrijcamera. Dat was vroeger wel anders, maar ook je oude bak kun je uitrusten met wat extra functies.

Zo heeft Lidl deze week een draadloze achteruitrijcamera voor je, die je gewoon installeert in je rammelkast. De camera fungeert ook meteen als parkeerhulp en wordt automatisch geactiveerd als je schakelt naar de achteruitversnelling.

Elektrische achteruitrijcamera Lidl

SHOP NU VOOR 119 EURO

3 Bluetooth trolley speaker – Action

Veel Bluetooth speakers zijn gemaakt om compact en licht genoeg te zijn om overal mee naartoe te nemen. Maar soms heb je toch wat meer power nodig en daarvoor heeft Action deze week een handige trolley speaker.

Precies zoals je verwacht is dat een speaker, die je net als een koffer achter je aan kunt trekken. Een volle batterij is goed voor 4 uur aan party-time en afgezien van Bluetooth kun je je muziek ook laten knallen via een aux-kabel, USB-stick of een micro-SD kaart. Om het feestje af te maken kun je ook nog een microfoon en zelfs je elektrische gitaar aansluiten.

Bluetooth trolley speaker Action

SHOP NU VOOR 39,95 EURO

4. Ergonomische 3D muis – Lidl

Als je veel achter je computer zit, is het belangrijk om op je houding te letten. Anders krijg je uiteindelijk last van een muisarm, wat uiteindelijk behoorlijk heftig kan worden. Naast je houding zou een 3D-muis je ook kunnen helpen.

Dankzij de vorm worden je gewrichten ontlast en houd je het langer vol. Deze week heeft Lidl zo’n ergonomische 3D-muis voor je met een verwijderbare, magnetische handpad-steun. Zo werk je een stuk comfortabeler en als je veel bezig bent met 3D-programma’s is zo’n muis eigenlijk gewoon een must.

Ergonomische 3D-muis Lidl

SHOP NU VOOR 12,99 EURO

5. Arcade 1 Up met Street Fighter – Action

Arcade games kun je tegenwoordig gewoon spelen op je computer of game console, maar voor de echte retro-ervaring heb je natuurlijk gewoon een arcade machine nodig. Die heeft Action deze week voor je om de goede oude tijd te herleven met Street Fighter II Champion Edition, Super Street Fighter II: The New Challengers en Super Street Fighter II.

De machine komt met een hi-res full color display en twee joysticks. Je kunt dus met z’n tweeën spelen, maar als je even geen vrienden in de buurt hebt kun je ook je skills met de computer verbeteren. Goed om te weten: je hebt geen muntjes nodig.

Arcade 1 Up Streetfighter Action

SHOP NU VOOR 299 EURO

6. Oral-B Pro 1 elektrische tandenborstel – Lidl

Iets anders dat je deze week kunt scoren is de Oral-B Pro 1 elektrische tandenborstel. Veel mensen vinden tandenpoetsen maar een vervelend taakje, maar met de Pro 1 gebeurt het wel efficiënter.

De elektrische tandenborstel oscilleert, roteert en pulseert om tot 100 procent meer tandplak te verwijderen dan je normale handmatige tandenborstel. Verder helpt het ding je met een 2 minuten timer en wordt je tandvlees beschermt, dankzij een eenvoudige drukregeling.

Oral-B Pro 1 elektrische tandenborstel Lidl

SHOP NU VOOR 32,99 EURO

7. Opblaasbaar bubbelbad

Om je alvast voor te bereiden op de zomer heeft Action een opblaasbaar bubbelbad voor je. Deze is binnen 5 minuten opgezet en verwarmt je water tot 40 graden. Je zou hem dus ook nu al in de tuin neer kunnen zetten om lekker te ontspannen met bubbels.

Het bubbelbad is groot genoeg voor 2 tot 3 personen en om energie te besparen kun je een timer aanzetten. Verder krijg je naast bubbels ook een ontspannende massage, dankzij de 110 jetstralen.

Opblaasbaar bubbelbad Lidl

SHOP NU VOOR 249 EURO

Nog meer betaalbare Lidl en action gadget deals

We zijn weer aan het einde van de lijst beland, maar uiteraard hebben Lidl en Action nog meer zieke must-have gadgets om in huis te halen. Check ook deze 7 Lidl knallers, die je leven een stuk makkelijker maken.