Tech

Met deze Lidl en Action gadgets overleef je met gemak de hittegolf

Lild, Aldi, Action gadget knallers week 29

De afgelopen paar jaren hebben we er elke zomer weer mee te maken gehad: een hittegolf. Deze week is hij weer terug van weggeweest en moeten we het hoofd koel zien te houden. Hoe doe je dat? Check deze broodnodige Lidl en Action gadgets om de hittegolf te overleven.

1. Silvercrest ijsmachine – Lidl

Om op een lekkere manier koel te blijven, kun je bij Lidl terecht voor een Silvercrest ijsmachine. Hiermee maak je je eigen roomijs, sorbets en frozen yoghurt. Het duurt wat langer dan naar de winkel gaan, maar je hoeft in ieder geval de hitte niet in.

Binnen 50 tot 80 minuten heb je zo’n 700 ml aan ijs en dankzij de thermo-elektrische koeling is het niet nodig om het apparaat voor te koelen.

Lidl ijsmachine SHOP NU VOOR 109

2. Elektrische koelbox – Action

Ook onderweg en in het park heb je uiteraard verkoeling nodig en dat verzorgt de elektrische koelbox van Action. Het apparaat heeft een inhoud van zo’n 22 liter en kun je ook makkelijk in de auto opladen.

Action elektrische koelbox SHOP NU VOOR 28,95

3. Mobiele airconditioner – Lidl

Eén van de vervelendste dingen als het gaat om slapen is proberen in te dommelen in een te warme kamer. Grote kans dat zoiets deze week gaat gebeuren en om het voor te zijn kun je bij Lidl een mobiele airconditioner scoren.

Het apparaat heeft een temperatuurbereik van 17 tot 35 graden en is ideaal voor ruimtes tot 25 m² of 70 m³. Er is zelfs gedacht aan een speciale slaapmodus, zodat je zonder zorgen naar dromenland kunt vertrekken.

Lidl mobiele airconditioner SHOP NU VOOR 219

4. Kantelbare ventilator – Action

Als je niet meteen voor het zware geschut wilt gaan, kun je bij Action terecht voor een kantelbare ventilator. Het ding kun je instellen op 3 verschillende snelheden en omdat het kantelbaar is, pas je ook snel de draairichting aan. Verder zou de ventilator volgens Action geruisloos zijn, wat fijn is als je het ding aan hebt tijdens het werk of gedurende de nacht.

Action kantelbare ventilator SHOP NU VOOR 34,95

5. Opblaasbare sportboot – Lidl

Als je in de hitte het water op wilt, heeft Lidl deze week een mooie deal voor je. Je kunt er namelijk een opblaasbare sportboot set scoren met behoorlijk wat korting.

De set bestaat uit een rubberboot, die geschikt is voor buitenboordmotoren van maximaal 7,5 KW. Het boot heeft onder andere 3 luchtkamers, een ingebouwde ontwateringsklep en geïntegreerde roeidollen. Daarnaast krijg je er ook roeispanen, een handpomp en een manometer bij.

Lidl opblaasbare sportboot SHOP NU VOOR 625,51

6. Waterspray ventilator – Action

Een handige manier om overal waar je bent aan verkoeling te komen is met Action’s waterspray ventilator. Vul het ding met koel water en spray het op je gezicht, terwijl de ventilator voor extra verkoeling zorgt.

De mini-ventilator komt in verschillende uitvoeringen en zou makkelijk in je tas moeten passen.

Action waterspray ventilator SHOP NU VOOR 2,54

7. Grillmeister gasbarbecue – Lidl

Als laatste zou je je heil kunnen zoeken bij vertroostende snacks. Daar heeft Lidl een robuuste Grillmeister gasbarbecue voor met 4 branders. Het ding komt onder andere met een infrarood-gaarzone voor extreem hoge temperaturen tot 800 graden.

Verder kun je aan de slag met een powerzone met 2 apart regelbare branders en een allround gaarzone om je worstjes en hamburgers snel op je bord te krijgen.

Lidl grillmeister gasbarbecue SHOP NU VOOR 349

Met deze gadgets zou je de hittegolf moeten kunnen overleven. Denk je wat meer munitie nodig te hebben? Check dan ook deze 7 top Lidl, Aldi en Action gadgets om de week zonder kleerscheuren door te komen.