Tech

100% de beste deals van Lidl en Action die je niet wilt missen

Lidl Action Kruidvat deals

De inflatie schijnt af te nemen, maar besparen blijft topprioriteit voor veel huishoudens. Zoals elke week helpen we je weer graag op weg. Dat doen we door de scherpste Lidl, Aldi en Kruidvat deals voor je te verzamelen. Lees snel verder voor de oogst van deze week.

Krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en SensorPod (tip!) – Action

Deze state of the art luchtreiniger zorgt dat je thuis wordt omring door schone, frisse lucht. Het apparaat is voorzien van de nieuwste technieken. Zoals de SensorPod, dit onderdeel controleert de luchtkwaliteit in de kamer waar je de luchtreiniger neerzit. Het makkelijk te bedienen apparaat heeft verschillende standen, waaronder een fluisterstille stand. Handig voor je slaapkamer. Dit prachtige staaltje techniek kost je maar 49,95 euro in de Action Webshop.

Action luchtreininger SHOP NU VOOR 49,95

Refurbished HP Laptop bij Action

De HP EliteBook 720 G2 is een high-end laptop met i5 processor, 8 GB werkgeheugen en Windows 10 Pro. Met deze refurbished laptop van HP haal je topkwaliteit in huis, en dat voor een wel zeer aantrekkelijke prijs. De laptop is grondig nagekeken op alle belangrijke onderdelen en is goed voor jaren plezier en functionaliteit. Refurbished betekent ook dat er minder wordt weggegooid en méér wordt hergebruikt. Zo lever je met deze laptop ook nog eens een bijdrage aan een beter milieu!

Lidl Action Kruidvat deals SHOP NU VOOR 299

Espressomachine 1050 Watt – Lidl

In deze koude, donkere tijd geniet je extra van je vertrouwde kopje koffie. Lekkere koffie hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Lidl met de Silvercrest Espressomachine. Het krachtige apparaat kost je namelijk maar 89,99 euro.  Daarvoor krijg je een apparaat met 1050 Watt vermogen en een pompdruk van 15 bar. Daarmee kun je niet alleen koffie maken, maar ook perfect melk opschuimen.

Lidl Action Kruidvat deals SHOP NU VOOR 89,99

Espressomachine 1770 Watt – Lidl

Wil je een espressomachine met nog meer power en nog meer mogelijkheden? Met de 1770 Watt Silvercrest Espressomachine uit de Lidl webshop maak je koffie en koffiedrankjes op barista niveau. Het apparaat is al een genot om naar te kijken en zal beslist een blikvanger in je keuken zijn. Met het bonenreservoir, melkopschuimpijpje, watertank, zeefhouder, ontkalker en nog veel meer is dit een zeer complete aankoop voor maar 199 euro.

Lidl Action Kruidvat deals SHOP NU VOOR 199

Bluetooth wekkerradio – Lidl

Wakker worden met je favoriete radiozender? Hoe breed je smaak ook is, de Silvercrest Bluetooth wekkerradio weet er wel raad mee. Je kunt in dit apparaat namelijk 60 voorkeurzenders opslaan: 30 DAB-zenders en 30 FM-zenders. Je kunt twee wektijden instellen en het dimbare lcd-display geeft onder andere de zendernaam, titel en signaalkwaliteit weer. En dat allemaal voor maar 49,99!

Lidl Action Kruidvat deals SHOP NU VOOR 49,99

Robotstofzuiger met dweilfunctie – Lidl

Het laatste item op ons lijstje Lidl, Aldi- en Kruidvat deals van vandaag gaat je veel tijd en energie besparen. Zijn stofzuigen en dweilen niet je favoriete klusjes? Laat het gerust over aan de de slimme, hardwerkende robotstofzuiger met dweilfunctie van Silvercrest.

Ook op moeilijk bereikbare plekken zorgt het apparaat voor een schone vloer. Deze slechts 159 euro kostende robotstofzuiger is geschikt voor zowel hard als (laagpolige) zachte vloeren en keert automatisch terug naar het laadstation.

Lidl Action Kruidvat deals SHOP NU VOOR 159