lidl actin deals week 31 2022
Tech

Top 7 Lidl en Action gadgets om deze week in huis te halen

Een nieuwe week is aangebroken en, je raadt het al, dat betekent kersverse gadget deals bij de welbekende budgetwinkels Aldi, Lidl en Action. Check de top tech must-haves, die je in week 31 kunt scoren.

1. Karcher Bluetooth partyspeaker – Lidl

Voor al je zomerfeestjes heeft Lidl deze week een heerlijke Bluetooth partyspeaker van Karcher, die meer doet dan alleen je dansnummers afspelen. Het apparaat is namelijk ook uitgerust met discolampen en een microfoon om aan het einde van de avond wat karaoke de wereld in te helpen.

Dankzij de extra bassboost-functie klinken je tunes extra hard en als je het even niet meer weet, kun je ook aan de slag met de ingebouwde FM-radio.

Lidl Bluetooth partyspeaker

SHOP NU VOOR 148,30

2. Heetwaterdispenser voor instant thee – Action

Sommige waterkokers kunnen er een eeuwigheid over doen en dat is precies waar je geen behoefte aan hebt als je even een kopje thee of koffie wilt drinken. Met de heetwaterdispenser van Action heb je binnen 10 seconden heet water voor je zen momentje.

Het apparaat heeft 7 verschillende temperatuurstanden en kan je 100, 200, 300 ml of de hele tank aan heet water geven. Leuk weetje is dat het ding 50 procent zuiniger zou zijn dan je standaard waterkoker.

Action heetwaterdispenser

SHOP NU VOOR 79,95

3. Slim buiten-stopcontact – Lidl

Als je het smarthome gevoel mee de tuin in wilt nemen, heeft Lidl deze week een slim buiten-stopcontact voor je. Alles wat je hierop aansluit kun je vervolgens makkelijk via spraakopdrachten of de bijbehorende app in- of uitschakelen.

Verder kun je het ding onder andere ook instellen om automatisch aan of uit te gaan bij zonsondergang of zonsopgang en is er een aftelfunctie.

Lidl slim buitenstopcontact

SHOP NU VOOR 19,99

4. Compact platenspeler systeem – Lidl

Iets anders dat Lidl deze week voor je heeft is een compact platenspeler systeem, dat nostalgie combineert met verschillende handige functies. Zo kun je het systeem niet alleen gebruiken voor je LP’s, maar kun je ook makkelijk je digitale afspeellijsten via Bluetooth naar het ding streamen.

Daarnaast kun je aan de slag met online radiozenders en podcasts en niet te vergeten de ingebouwde DAB radio. Helaas kan Alexa hier niks voor je betekenen, maar je krijgt er wel een afstandsbediening bij.

Lidl compact platenspeler systeem

SHOP NU VOOR 220,09

5. Bluetooth bbq-thermometer – Lidl

Als je binnenkort een barbecue hebt gepland, wordt je feestje een stuk makkelijker met de Bluetooth bbq-termometer die je deze week voor niet veel kunt scoren.

Het apparaatje belooft perfecte resultaten, dankzij 8 kookprogramma’s, 5 kookniveaus en een timerfunctie. Wanneer je burgers en steaks klaar zijn, krijg je automatisch een melding. Geen verkoolde snacks meer dus.

Lidl draadloze barbecue thermometer

SHOP NU VOOR 17,99

6. Grundig draadloze koptelefoon – Action

Als je in alle rust van je muziek en podcasts wilt genieten, heeft Action op het moment een draadloze Grundig koptelefoon voor je. Volgens de budgetwinkel  kun je rekenen op een strak design met comfortabele oorkussens. Wat heb je nog meer nodig?

Grundig draadloze koptelefoon

SHOP NU VOOR 12,95

7. Inventum heteluchtfriteuse – Aldi

Bij Aldi kun je als laatste nog terecht voor minder vette frietjes en andere gezonde(re) snacks, dankzij een handige Inventum heteluchtfriteuse. Het ding heeft genoeg ruimte voor een kilo friet en heeft 8 automatische programma’s voor je, zodat het bijna niet mis kan gaan.

Aldi Inventum heteluchtfriteuse

SHOP NU VOOR 64,99

Dat was het weer voor week 31, maar zoals je weet zijn er meer gadgets te vergaren als je er echt zin in hebt. Check bijvoorbeeld ook deze top Lidl, Action en Aldi tech deals, die je absoluut niet wilt missen.