Tech

De top Lidl, Action en Aldi gadgets om in week 9 te scoren

top 7 Lidl Action Aldi gadget deals

Week 9 van het nieuwe jaar is alweer aangebroken en ook deze week kun je bij Lidl, Action en Aldi terecht voor een indrukwekkende bult aan gadget must-haves. We hebben bij Manly weer een mooie top 7 voor je samengesteld om je tech-loving hart wat sneller te laten kloppen.

1. Fichero mini pocket printer – Action

Als eerste kun je deze week te pas en te onpas foto’s printen met Action’s mini pocket printer. Het apparaatje is maar 8,1 x 8,1 x 4,2 cm groot en staat paraat om naast foto’s ook stickers en labels voor je op te hoesten.

Als je de pocket printer in huis haalt kun je ook meteen aan de slag. Je krijgt er namelijk 10 printrollen bij. Verder werkt het ding via Bluetooth en kun je makkelijk via de bijbehorende app je print-wensen duidelijk maken.

Action Fichero mini pocket printer SHOP NU VOOR 39,95

2. Nevadent waterflos machine – Lidl

Iets anders dat je deze week kunt doen is eindelijk eens je tanden echt grondig schoonmaken. Lidl heeft namelijk een handig waterflos apparaat voor je, dat overal bijkomt waar je tandenborstel het opgeeft.

Je kunt de intensiteit van de waterstraal op 5 niveaus instellen en je krijgt er meteen een magnetische houder bij om het apparaat een plekje te geven in de badkamer.

Lidl waterflos apparaat SHOP NU VOOR 29,99 EURO

3. SanDisk 1 TB SSD opslag – Action

Als je nooit genoeg ruimte op je computer hebt, kun je deze week bij Action terecht voor een SanDisk portable SSD hardeschijf met ruimte voor 1 TB aan foto’s, filmpjes en andere bestanden.

Dankzij de leessnelheid van 520 MB/s is dat lekker snel gepiept en je hoeft je geen zorgen te maken als je wel eens onhandig bent. Het ding zou namelijk bestand zijn tegen een val van 2 meter.

Action SanDisk SSD hardeschijf SHOP NU VOOR 86,95 EURO

4. Tomado vrieskast – Aldi

Ook bij Aldi kun je deze week terecht voor een mooie deal en in dit geval is dat een handige vrieskast met 3 lades. Als je een koelkast hebt met een vriesvak erbij, weet je dat er doorgaans niet genoeg ruimte is om je ijsblokjes, vlees, en ijsjes bevroren te houden. Een losse vrieskast is dan een uitkomst.

De vrieskast heeft een invriesvermogen van 4 kg/25 uur en komt met een omkeerbare deur om hem zo handig mogelijk in je keuken te incorporeren.

Aldi vrieskast SHOP NU VOOR 149 EURO

5. Teasi Core fietscomputer – Lidl

Voor de fietsliefhebbers heeft Lidl een Teasi Core fietscomputer om al je prestaties bij te houden en te analyseren. Daarnaast kun je het apparaatje inzetten voor je inkomende oproepen en dankzij de gratis app vertelt hij je ook precies waar je heen moet fietsen.

Het computertje kun je verder aansluiten op externe sensoren, zoals een hartslagmeter en dankzij de IPX5 certificering hoef je je geen zorgen te maken over een beetje water.

Lidl fietscomputer SHOP NU VOOR 69,99 EURO

6. Elektronisch dartbord – Lidl

Ook dartliefhebbers kunnen deze week blij zijn met de tech deals. Lidl heeft namelijk een elektronisch dartbord in de aanbieding. Hiermee kun je met tot 8 mensen een potje darten.

Er zijn 29 spellen om mee aan de slag te gaan met tot 90 spelvarianten. Om het extra legit te maken spuugt het dartbord ook spraak- en geluidseffecten uit en voel je je net Raymond van Barneveld. Nu alleen nog je skills omhoog krikken.

Lidl elektronisch dartbord SHOP NU VOOR 29,99 EURO

7. Digitale fotolijst – Action

Als laatste op de lijst heeft Action nog een digitale fotolijst om je selfies en foto’s van je vrienden en familie op te laten roteren. Het apparaatje is uitgerust met een touchscreen en dankzij de Frameo app stuur je makkelijk al je foto’s en zelfs video’s om op display gezet te worden.

Maar ook als je foto’s niet op je telefoon staan is dat geen probleem. Het fotolijstje heeft namelijk ook een intern geheugen, zodat je met een micro-sd kaartje aan de slag kunt.

Action digitale fotolijst SHOP NU VOOR 69,95 EURO

Hiermee sluiten we de lijst af voor week 9, maar als je hunkert naar meer vette tech deals, check dan ook deze 7 top Lidl, Action en Aldi koopjes.