De top Aldi Action en Lidl gadgets die je deze week gezien moet hebben
Tech

De top Aldi, Action en Lidl gadgets die je deze week gezien moet hebben

Na een versmeltende week beginnen we vandaag weer met een kersverse week vol met nieuwe Lidl, Action en Aldi gadget deals. Zoals gewoonlijk hebben we een overzicht voor je met de top koopjes, die je absoluut gezien moet hebben.

1. Mat met alarmfunctie – Lidl

We beginnen met een wel erg sneaky mat van Lidl. Het is namelijk een mat met een geheime alarmfunctie, zodat je precies weet wanneer er iemand voor je deur koekeloert.

Dankzij de ingebouwde sensor gaat er meteen een alarm af wanneer iemand op de mat staat. Daarnaast kun je het ding ook gebruiken als automatische deurbel, maar dan met een wat aangenamere beltoon.

Lidl mat met alarmfunctie

SHOP NU VOOR 17,99

2. Stijlvolle espressomachine – Aldi

Espresso liefhebbers kunnen deze week bij Aldi terecht voor een op=op deal voor een espressomachine van Ambiano. Het apparaat is uitgerust met een afneembare watertank van iets meer dan een liter en een draaibaar melkschuim-mondstuk.

Daarnaast is er ook een afneembaar lekrooster en krijg je er een koffielepel met stamper bij. Wat past er het beste in je keuken? Je kunt gaan voor een zwarte of grijze uitvoering.

Aldi espressomachine

SHOP NU VOOR 74,99

3. Stofmijt-zuiger – Lidl

Je wil er het liefst niet aan denken, maar overal om ons heen zitten kleine beestjes hun eigen leven te leiden. Om je toch wat schoner te voelen heeft Lidl deze week een handige stofmijt-zuiger voor je.

Deze maakt dankzij UV-licht korte metten met mijten, ziektekiemen en bacteriën. Daarnaast zuigt het ook stof en onzuiverheden van je bed. Je kunt aan de slag met 3 verschillende functies, namelijk zuigen, rollen & kloppen en natuurlijk de UV-lamp.

Lidl stofmijt-zuiger

SHOP NU VOOR 54,99

4. Elektrische stadsfiets – Aldi

In de hitte wil je het liefst niet fietsen, maar als het toch moet kun je ook voor een e-bike gaan. Toevallig heeft Aldi deze week een elektrische stadsfiets voor je met een Blaupunkt middenmotor.

De fiets is van het merk Prophete en heeft een actieradius van ongeveer 140 km. Daarnaast kun je rekenen op 28 inch Continental reflexbanden en LED-verlichting. Goed om te weten is dat je 10 jaar garantie op de e-bike krijgt.

Aldi elektrische stadsfiets

SHOP NU VOOR 1.299

5. Hyundai Bluetooth speaker met verlichting – Action

Om overal waar je met je vrienden naartoe gaat te kunnen genieten van je favoriete tunes, kun je bij Action deze week een Hyundai Bluetooth speaker scoren.

Het apparaat komt met een afstandsbediening en doet meer dan alleen je muziek afspelen. De speaker verzorgt namelijk meteen ook sfeerverlichting in 6 verschillende kleuren en met 3 lichteffecten. Uiteraard kun je het ding ook gewoon alleen als lamp gebruiken.

Hyundai LED speaker

SHOP NU VOOR 19,95

6. Muggenlamp met zuigkracht – Action

Als je helemaal klaar bent met muggen en vliegen kun je snel bij Action terecht voor een meedogenloze muggenlamp, die afrekent met je kwelling. Het apparaat gebruikt blauw UV-licht om de beestjes aan te trekken, waarna ze naar binnen gezogen worden naar hun laatste rustplaats.

Action muggenlamp

SHOP NU VOOR 3,39

7. Nat en droog veegmachine – Lidl

Als laatste helpt Lidl je deze week met het schoonhouden van je tuin met een nat en droog veegmachine. Dankzij roterende borstels doet het ding zowel droog als vochtig vuil op de grond verdwijnen. Zelfs hoeken en randen zouden geen probleem zijn voor het apparaat.

Lidl veegmachine

SHOP NU VOOR 69,99

Hoewel de hittegolf alweer voorbij is, kunnen we waarschijnlijk nog redelijk wat warme dagen verwachten. Check ook deze top Lidl, Aldi en Action gadgets om de warmte de baas te blijven.