top lidl action aldi gadgets week 12
Tech

7 dikke Lidl, Action en Aldi deals om direct te shoppen

We zijn aan het begin van week 12 aangekomen en dat betekent nieuwe Lidl, Action en Aldi gadgets om goedkoop te shoppen. We hebben de spannendste gadget deals voor je op je op een rijtje gezet, zodat je de winkels niet zelf af hoeft te struinen.

1. Denver hoverboard – Action

Lopen en fietsen zijn een stuk gezonder dan altijd maar in je auto zitten. Als je soms geen zin hebt om op de fiets te stappen maar toch wat sneller vooruit wilt komen, kun je deze week bij Action terecht voor een hoverboard met 6,5 inch wielen. Het ding geeft je een boost van zo’n 12 km per uur en heeft een rijbereik van maximaal 10 km. Check wel even de lokale wetgeving voordat je aan het hoveren gaat.

Action Denver hoverboard SHOP NU VOOR 129

2. Slimme sfeerverlichting – Lidl

Als het om slimme lampen gaat weet je waarschijnlijk dat de Philips Hue lijn behoorlijk hoog aangeschreven staat. Helaas komen de lampen ook met een redelijk hoog prijskaartje. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Check dan deze week Lidl’s Livarno slimme sfeerverlichting.

De lamp brengt je in de mood met 16 miljoen kleuren, die je via de bijbehorende app of je virtuele assistent in kunt stellen. Daarnaast is het licht ook dimbaar en kun je ook gaan voor een simpele witlichttint.

Lidl slimme sfeerverlichting SHOP NU VOOR 29,99

3. Optus verrekijker -Aldi

Nu het wat warmer is buiten, is het een stuk fijner om lekker bezig te gaan met outdooractiviteiten. Om je een handje te helpen kun je deze week bij Aldi terecht voor een verrekijker van het merk Optus. Je kunt kiezen uit twee verschillende modellen, de 8-24×50 FFSE en 10-30×60 FF met een dioptrie instelling van -3 tot +3. Verder krijg je er meteen ook een tas en draagriem bij.

Aldi Optus verrekijker SHOP NU VOOR 24,99

4. Toshiba smart tv – Lidl

Sinds 8 maart is HBO Max eindelijk ook beschikbaar in Nederland en om de series en films lekker te kunnen bingen heeft Lidl deze week een Toshiba Full HD smart tv voor je. De televisie heeft een beelddiagonaal van 43 inch en is uitgerust met Dolby Audio. Uiteraard kun je naast de afstandsbediening ook Alexa of Google Assistent gebruiken om opdrachten te geven.

Toshiba smart tv SHOP NU VOOR 322

5. Slimme deur- en raamsensor – Lidl

Naast slimme televisies en verlichting kun je deze week ook aan de slag met een slimme deur- en raamsensor. Deze zorgt ervoor dat je op afstand kunt checken of je je deuren of ramen open hebt laten staan. Daarnaast kun je natuurlijk ook meteen zien of iemand anders zomaar aan de deuren of ramen zit. Mocht die proberen de sensor te saboteren, gaat er meteen een alarm af.

Lidl slimme raam- en deursensor SHOP NU VOOR 11,99

6. FERM behangafstomer – Action

Veel mensen lijken de lente een goed moment te vinden om in huis te gaan klussen. Als je van plan bent om met je muren aan de slag te gaan, heeft Action deze week een FERM behangafstomer voor je. Hiermee verwijder je makkelijk je oude behang en bespaar je jezelf behoorlijk wat gepulk en gepriegel.

Action behangafstomer SHOP NU VOOR 29,99

7. Hometrainer met ergometer – Aldi

Als laatste kun je deze week ook lekker met je body aan de slag, dankzij Aldi’s hometrainer met een ingebouwde ergometer. De trainingscomputer houdt onder andere je snelheid, afstand, hartslag en energieverbruik bij. Daarnaast zijn er 32 niveaus aan trapweerstand om jezelf uit te putten.

Aldi hometrainer met ergometer SHOP NU VOOR 229

Uiteraard vindt je bij Lidl, Aldi en Action naast deze gadgets nog veel meer. Check ook deze top tech deals om je huis alvast zomerklaar te maken.