Tech

De beste Lidl, Action, Aldi knallers om de week goed te beginnen

Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 42

Maandagen zijn voor veel mensen een bittere pil, vooral als je een knallend weekend achter de rug hebt. Helaas kunnen we er niet voor zorgen dat je niet meer hoeft te werken, maar we kunnen je maandag wel een stuk aangenamer maken met de top nieuwe Lidl, Action en Aldi gadget deals.

1. Wake-up light wekker – Action

Wat is er vervelender dan ’s ochtends vroeg op moeten staan? s’Ochtends vroeg op moeten staan en de dag beginnen met een knallende wekker in je oor. Gelukkig kan het ook anders, want deze week heeft Action een wake-up light wekker voor je om relaxed wakker te worden.

De wekker simuleert een realistische zonsopgang, zodat je lichaam rustig klaar wordt gestoomd voor de dag. En ’s avonds val je lekker in slaap met een gesimuleerde zonsondergang met verschillende natuurlijke geluiden, die je sneller in slaap brengen.

Action wake-up light wekker SHOP NU VOOR 22,95

2. LED-kerstboom – Action

Wil je dit jaar eens iets anders dan je standaard kerstboom? Dan heeft Lidl een sfeervolle LED-kerstboom voor je, die je zowel binnen als buiten kunt neerzetten.

De “kerstboom” bestaat uit 500 witte LED-lampjes, verdeeld over 10 verschillende slingers. Verder kun je met een timer aan de slag, zodat hij bijvoorbeeld ’s avonds automatisch voor een gezellige kerstsfeer zorgt.

Action LED-kerstboom SHOP NU VOOR 29,95

3. Multifunctionele keukenmachine/cooker – Lidl

Je hebt apparaten die je groentes voor je hakken en apparaten die je eten voor je klaarmaken. Deze week kun je bij Lidl terecht voor een multifunctionele keukenmachine/cooker die allebei voor je doet.

De zogenaamde Monsieur Cuisine Plus kan je voedsel voor je hakken, pureren, emulgeren, mengen, kneden, stomen, schroeien en aanbraden. Daarnaast is het apparaat ook uiterst geschikt om ijs te crushen voor een welverdiende cocktail.

Lidl multifunctionele keukenmachine/cooker SHOP NU VOOR 299

4. Digitaal schrijfblok – Lidl

Als je vaak aantekeningen of doodles maakt, die niet per se vereeuwigd hoeven te worden, kun je bij Lidl terecht voor een handig digitaal schrijfblok. Het apparaat is volgens Lidl slank en licht genoeg om makkelijk overal met je mee te kunnen nemen.

Aantekeningen maken doe je met de bijgeleverde stylus en als je toe bent aan iets nieuws, kun je het scherm makkelijk wissen met een druk op de knop. Verder kun je je doodles veiligstellen dankzij de schermvergrendeling en heeft het ding aan de achterkant magneten om hem eenvoudig aan metalen oppervlakken te bevestigen.

Lidl digitaal schrijfblok SHOP NU VOOR 9,99

5. Slimme radiatorknoppen – Action

We zijn de laatste tijd allemaal bezig met het proberen te besparen op de elektriciteits- en gasrekening en de budgetwinkels spelen daar slim op in. Deze week helpt Action je zuiniger omgaan met je verwarming, dankzij een set slimme radiatorknoppen.

Met de radiatorknoppen kun je via Alexa of de bijbehorende app de temperatuur in elke kamer (met zo’n knop) individueel regelen. Ook kun je met routines aan de slag, zodat je verwarming bijvoorbeeld ’s nachts automatisch uitschakelt. Andere features zijn open raam detectie en een vakantiemodus.

Action slimme radiatorknoppen SHOP NU VOOR 99,95

6. Keramische verwarming – Aldi

Als je helemaal je gasverwarming niet wilt gebruiken, kun je bij Aldi terecht voor een elektrische keramische verwarming. Het apparaat is uitgerust met een luchtfilter en timerfunctie. Daarnaast kun hem makkelijk draaien om te bepalen waar de warmte heengaat.

Je krijgt er verder nog een afstandsbediening bij, zodat je vanuit je luie stoel het ding in- en uit kunt schakelen.

Aldi keramische verwarming SHOP NU VOOR 49.99

7. Sharp smart-tv – Aldi

Als laatste heeft Aldi deze week een mooie aanbieding voor een Sharp smart-tv. De televisie draait op Android en geeft je toegang tot duizenden apps.

Om de audio te verzorgen is de tv uitgerust met een Harman/Kardon speakersysteem en uiteraard kun je naar hartenlust met Google Assistent babbelen om je favoriete series op te zetten.

Aldi Sharp smart-tv SHOP NU VOOR 199

Afgezien van deze top aanbiedingen hebben de budget winkels zoals je weet nog veel meer handige gadgets om in huis te halen. Check ook deze Lidl, Action en Aldi knallers om je maandag nog beter te maken.