Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 41
Tech

Dit zijn weer de top Lidl, Action en Aldi deals van deze week

Sommige gadgets zijn luxe producten. Geef toe, heb je nou echt een Alexa waterkoker of LIDAR drone nodig? Precies. Aan de andere kant zijn er gadgets, waar je eigenlijk niet zonder kunt. Deze week kun je weer bij Lidl, Action en Aldi terecht om precies die broodnodige tech must-haves te scoren.

1. Skullcandy true wireless earbuds – Aldi

Ben je nog op zoek naar nieuwe oordopjes? Dan heeft Aldi deze week een top deal voor je. Ze hebben namelijk de Skullcandy JIB True 2 Wireless Earbuds in de aanbieding.

De earbuds gaan met een volle batterij tot 33 uur mee en zijn bestand tegen water (IPX4). Daarnaast zijn ze, zoals gebruikelijk bij Skullcandy, uitgerust met een ingebouwde Tile-finding feature om ze weer terug te vinden en kun je de oordopjes ook los van elkaar gebruiken.

Aldi Skullcandy earbuds SHOP NU VOOR 29,99

2. Gaming toetsenbord – Lidl

Voor fervente PC-gamers heeft Lidl deze week een strak uitziend gaming toetsenbord met 105 toetsen en een maximale intervalsnelheid van 50 Hz.

Om het allemaal wat spannender te maken is het ding uitgerust met RGB-lichteffecten, waarvan je de helderheid zelf kunt instellen. Verder kun je ook rekenen op anti-ghosting op de 25 belangrijkste bedieningstoetsen.

Lidl gaming toetsenbord SHOP NU VOOR 19,99

3. Senseo melkopschuimer – Lidl

Sommige mensen vinden dat koffie zwart moet zijn, terwijl anderen niet zonder wat foam kunnen. Als je tot de laatste categorie behoort, heeft Lidl een Philips Senseo melkopschuimer voor al je koffiewensen.

Het apparaat kan per keer melkschuim produceren voor 2 cappuccino’s en is makkelijk te bedienen met 1 druk op de knop. Gebruik het ding voor zowel koude als warme schuim. En ben je lactose intolerant? Het werkt ook met soja- en amandelmelk.

Lidl Philips melkopschuimer SHOP NU VOOR 54,99

4. Grundig steelstofzuiger met dweilfunctie – Lidl

We kennen steelstofzuigers, die makkelijk tussendoor je vloeren aanpakken. Maar als je een stap verder wilt gaan, kun je deze week bij Lidl terecht voor een Grundig steelstofzuiger met een heuse dweilfunctie.

Jawel het apparaat wordt geleverd met een speciaal dweilopzetstuk inclusief waterreservoir om na het stofzuigen je vloeren meteen de finishing touch te geven. Met een volle batterij zou je tot maximaal 45 minuten aan de slag kunnen.

Lidl Grundig steelstofzuiger met dweil SHOP NU VOOR 211,95

5. Haar- en baardtrimmer – Aldi

Met de kou is het misschien lekkerder om je haren wat langer te hebben, maar ook langere haren moeten er netjes uitzien. Om dat voor elkaar te krijgen heeft Aldi een handige haar- en baardtrimmer in de aanbieding.

Om alles aan te pakken krijg je er 6 opzetstukken bij met nog eens 7 kamvormige accessoires. Een volle batterij is goed voor ongeveer 60 minuten en daarna moet het apparaat zo’n 90 minuten opladen.

Aldi haar- en baardtrimmer SHOP NU VOOR 16,99

6. Shiatsu-massagekussen – Lidl

Iedereen heeft op z’n tijd een lekkere nekmassage nodig en als je daar niemand voor hebt, heeft Lidl de oplossing. De budget retailer verkoopt namelijk een comfortabel shiatsu-massagekussen, dat je gerust ook onderweg kunt gebruiken.

Het apparaat bedien je met 3 knoppen om onder andere het snelheidsniveau en de massagerichting in te stellen. Verder kun je voor een 15 minuten timer gaan en schakelt het ding zichzelf na een tijdje zelf uit.

Lidl shiatsu massagekussen SHOP NU VOOR 26,99

7. Strakke sapcentrifuge – Action

Probeer je nog steeds dat goede voornemen om gezonder te leven vol te houden? Dan kan Action je deze week helpen met een strakke sapcentrifuge. Hiermee maak je in een handomdraai gezonde groente- en fruitsappen om je dagelijkse dosis vitaminen binnen te krijgen.

Het apparaat komt met een brede invoertrechter, zodat je niet hoeft te klungelen. Verder krijg je er een sapkan en stamper bij om tot 500 ml sap per keer te maken.

Action sapcentrifuge SHOP NU VOOR 29,95

Afgezien van deze vrolijk makende gadgets, hebben de budget winkels uiteraard nog veel meer om je leven wat makkelijker te maken. Check ook deze onmisbare Lidl, Aldi en Action gadgets om jezelf geld en zorgen te besparen.