Lidl, Action en Aldi gadget knallers week 45
Tech

Bespaar geld met de nieuwste Lidl, Action en Aldi deals

Bijgekomen van het weekend? Mooi, dan is het nu weer tijd voor een nieuwe week vol met kersverse tech aanbiedingen. We hebben ons best voor je gedaan en dit zijn in week 45 (ja het jaar is bijna weer voorbij) de beste Lidl, Action en Aldi gadget deals, die je kunt scoren.

1. Drone met wifi-camera – Lidl

Als eerste kun je je film- en spionagekunsten botvieren met Lidl’s strakke drone met een ingebouwde wifi-camera. Hiermee neem je HD beelden op, die je live kunt volgen via je smartphone.

De drone is redelijk makkelijk te bedienen, dankzij de start- en landingsfunctie. Daarnaast zorgt de 6-assige GYRO voor een hogere stabiliteit in de lucht. Verder kun je onder andere spelen met 360 graden flips in alle richtingen en komt het ding met de druk op een knop automatisch naar je terug.

 

Lidl drone met wifi-camera SHOP NU VOOR 39,99

2. Elektrische handdoekradiator – Lidl

Lidl helpt je deze week ook in de badkamer met een handige elektrische handdoekradiator. Hierdoor hoef je minder gas te verbruiken en kun je ook meteen wat kleding drogen.

De radiator is speciaal gemaakt voor in de badkamer (wel zo handig) en is uitgerust met 7 verschillende functieniveaus. Hij zou eenvoudig aan de wand te monteren zijn en is beschikbaar is 2 varianten.

LIdl elektrische handdoekradiator SHOP NU VOOR 149

3. Batterijvervanger AA/AAA – Aldi

Als je ervan houdt om de kerstsfeer in huis te halen met verlichte kersthuisjes, boompjes en andere decoratie, zal je je waarschijnlijk ergeren aan het feit dat je constant bezig bent met batterijen. Dat kan handiger met Aldi’s batterijvervanger.

De batterijvervanger zorgt ervoor dat je in plaats van klungelen met batterijen, gewoon een adapter kunt gebruiken voor je kerstversiering. Je kunt kiezen uit twee verschillende versies om je AA en AAA batterijen de deur te wijzen.

Aldi batterijvervanger SHOP NU VOOR 5,99

4. Gaming headset – Action

Ook gamers kunnen deze week happy zijn met de gadget knallers. Bij Aldi is namelijk een mooie gaming headset te scoren van het merk Fling. Hiermee spot je makkelijker vijanden, dankzij de 5.1 surround sound.

De verstelbare oorkussens en hoofdband zorgen ervoor dat je nachtelijke missies comfortabel verlopen en uiteraard kun je het ding ook gewoon voor je muziek gebruiken.

Action gaming headset SHOP NU VOOR 19,95

5. Luxe massagestoel – Lidl

Je hebt hem misschien al eens voorbij zien komen, maar deze week kun je Lidl’s welbekende luxe massagestoel met honderden euro’s korting scoren. En zeg nou zelf, zo’n stoel heb je toch gewoon nodig?

De L-vormige massagestoel is uitgerust met 5 automatische programma’s om je arme spieren te kneden en kloppen. Je kunt de stoel gebruiken om je hele lichaam aan te pakken of juist alleen die ene plek, die maar pijn blijft doen.

Lidl massagestoel SHOP NU VOOR 599

6. Buiten tijdschakelaar – Lidl

Als je buiten ondanks de stijgende kosten toch kerstverlichting wilt hangen, kun je er in ieder geval voor zorgen dat het niet onnodig lang aanstaat. Dat doe je met Lidl’s tijdschakelaar voor buiten.

Deze is uitgerust met een 24-uurs timer en kun je instellen om je lampjes pas op een bepaalde tijd aan te laten springen of juist weer uit te doen. Voor binnen heeft Lidl overigens ook een tijdschakelaar, die iets goedkoper is aangezien hij niet tegen weer en wind hoeft te kunnen.

Aldi tijdschakelaar buiten SHOP NU VOOR 6,99

7. Garage voor je robotmaaier – Aldi

Als je veel gras in de tuin hebt, is een robotmaaier een grote uitkomst. Alleen jammer als hij op een gegeven moment kapot gaat door vocht en wind nadat je er zoveel geld aan hebt uitgegeven. Om je hulpje beter te beschermen, heeft Aldi deze week een handige robotmaaier garage te koop.

Deze is zo’n 77 cm diep en heeft een inrij-afmeting van maximaal 60 x 36 cm. Dankzij de 4 bijgeleverde metalen beugels met haringen, zorg je ervoor dat de garage zelf ook niet wordt meegenomen tijdens een storm.Lidl garage voor robotmaaier SHOP NU VOOR 78,01

Dat was het weer voor week 45 van het jaar. Op zoek naar nog meer gadget deals? Check dan ook deze top Lidl, Aldi en Action tech must-haves om onder andere zelf pizza te maken en lekkerder in bed te hangen dan je ooit hebt gedaan.