lidl action aldi knallers week 40
Tech

De beste Lidl, Action, Aldi gadgets die je geld en zorgen besparen

De tijd van lekker op een terrasje zitten lijkt bijna voorbij te zijn nu we het einde van het jaar beginnen te naderen. Zonnige dagen maken plaats voor koude nachten, maar het hoeft allemaal niet zo duister te zijn. Deze nieuwe Lidl, Aldi en Action gadget deals maken je nachten warmer en je dagen een stuk aangenamer.

1. Elektrische deken – Action

Nu de gasprijzen astronomisch gestegen zijn, kan het een dure grap zijn om de hele nacht te blijven stoken. Een goedkopere optie is de elektrische deken, die Action deze week voor je heeft.

De Carmen deken verwarmt je ’s nachts met 9 verschillende warmtestanden en is uitgerust met een overhittingsbeveiliging feature. Verder kun je op het display aflezen op welke stand hij staat en gaat hij gewoon in de wasmachine.

Action elektrische deken SHOP NU VOOR 34,95

2. Elektrisch droogrek – Action

Je wasmachine is één van die apparaten die behoorlijk wat energie verbruikt, maar je droger is nog een tikkeltje erger. Een energiezuinigere manier om je was droog te krijgen, zonder dat je een eeuwigheid hoeft te wachten, is een elektrische droogrek.

Deze week kun je zo’n droogrek bij Action scoren. Ideaal om geld te besparen en als alles droog is, vouw je het ding zo weer op.

Action elektrische droogrek SHOP NU VOOR 49,95

3. Slimme tafelstekkerdoos – Lidl

We hebben het al eerder gehad over vampierstroom, oftewel de elektriciteit die je apparaten nog steeds blijven verbruiken als ze zogenaamd uit staan. Veel devices blijven namelijk stiekem snoepen als ze in het stopcontact zitten.

Om dit tegen te gaan kun je bij Lidl een slimme tafelstekkerdoos scoren voor 3 stekkers en 4 USB-kabels. Zo kun je in één keer alle devices echt uitdoen via de bijbehorende app of je virtuele assistent. Handig aan het ding is de ingebouwde overspanningsbeveiliging en het feit dat je apparaten ook individueel kunt uitschakelen.

Alexa slimme tafelcontactdoos SHOP NU VOOR 24,99

4. As-stofzuiger – Action

Als je aankomende winter van plan bent gas te besparen door je open haard te gebruiken, heeft Action deze week een handig apparaat voor je. Ze verkopen namelijk een Grill Guru as-stofzuiger om efficiënter je open haard weer schoon te krijgen.

Het as wordt niet in de stofzuiger zelf opgeslagen, maar in de aszuiger. Hiermee voorkom je dat het apparaat kapot gaat, iets waar je normale stofzuiger best wel eens last van zou kunnen krijgen met zoveel as.

 

Action as-stofzuiger SHOP NU VOOR 19,95

5. Multifunctionele mini-wokset – Lidl

Het is alweer “bijna” kerst en dat betekent dat in veel huizen de elektrische grill weer tevoorschijn wordt gehaald. Als je dit jaar eens iets anders wilt, heeft Action als alternatief een multifunctionele mini-wokset voor je.

Hiermee kunnen 6 mensen aan de slag met hun eigen mini wok. Mochten sommige gasten alsnog gewoon een grillplaat willen, kunnen ze het wokje ook achterwegen laten.

Lidl mini-wokset SHOP NU VOOR 49,99

6. Robotstofzuiger met dweil – Lidl

Zowel stofzuigen als dweilen zijn taakjes, die de meeste mensen het liefst nooit doen. Helaas is het om de zoveel tijd toch wel nodig en daarom heeft Lidl deze week een robotstofzuiger met dweil voor je.

Het apparaat is uitgerust met 2 borstels aan de zijkant om stof en ander ongein van de vloer te halen. Als je voor de dweilmodus gaat, zet het ding een microvezeldoek en 300 ml watertank in om de puntjes op de i te zetten. Verder hoef je je geen zorgen te maken dat de robot dingen omver stoot of van de trap tuimelt.

Lidl robotstofzuiger met dweil SHOP NU VOOR 149

7. CD-/mp3-/cassettespeler – Aldi

GenZ zal het waarschijnlijk niet veel zeggen, maar als je van de wat oudere garde bent kun je deze week bij Aldi terecht om eindelijk weer eens je oude CD’s en cassettes af te spelen.

De budget winkel heeft namelijk een goede oude CD-/mp3-/cassettespeler in de aanbieding. Verder zit er ook een FM-radio bij en kun je tot 30 voorkeurzenders instellen.

Aldi CD/MP3/cassettespeler SHOP NU VOOR 39,99

Zoals je zag kun je deze week op je gas en elektriciteitsrekening besparen met een paar handige gadgets. Als je op zoek bent naar nog meer besparende tech, check dan ook deze Lidl en Action deals.