Tech

Spotgoedkope Lidl en Action gadgets die je leven makkelijker maken

lidl action aldi knallers week 39

Het is weer eens maandag en dat betekent voor veel mensen nog bijkomend van het weekend weer aan het werk gaan. Gelukkig is maandag niet alleen balen, want er zijn ook weer nieuwe gadget deals. Deze week maken Lidl, Action en Aldi je leven een stuk makkelijker met hun top tech must-haves.

1. Bluetooth soundbar – Action

Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe speaker, heeft Action deze week een strakke Bluetooth soundbar te koop. Hiermee speel je 22 uur lang je favoriete tunes tot op 25 meter afstand.

Daarnaast is er een handige inkeping om je telefoon in te zetten, zodat gewoon kunt genieten in plaats van doelloos op social media scrollen. En als je om de één of andere reden geen Bluetooth wilt gebruiken, kun je ook voor een aux-kabel of SD-kaart gaan.

Action bluetooth soundbar SHOP NU VOOR 19,95

2. Multifunctionele automassagemat – Lidl

Auto’s kunnen nogal oncomfortabel zijn, vooral als je een lange rit voor de boeg hebt. Geen probleem, want deze week maakt Lidl je reizen een stuk luxer met een multifunctionele automassagemat.

Sluit hem aan via de meegeleverde 12 volt aansluiting en je wordt heerlijk gemasseerd door 6 massagekoppen. Je kunt kiezen tussen 4 verschillende programma’s en het ding zorgt meteen ook voor wat extra warmte.

Lidl automassagemat SHOP NU VOOR 27,99

3. Mini-friteuse – Lidl

Naast comfortabele autoritjes zorgt Lidl er deze week ook voor dat je gewoon thuis je snackbar guilty pleasures kunt maken. De budgetwinkel heeft namelijk een compacte mini-friteuse voor je om tot 450 gram frietjes, frikandellen en andere snacks te frituren.

Het apparaat verwarmt je hapjes tot 190 graden en komt met een handig kijkvenster om alles in de gaten te houden. Verder gooi je de frituurmand gewoon in de afwasmachine als je snacks klaar zijn (wel eerst laten afkoelen).

Lidl mini friteuse SHOP NU VOOR 24,99

4. Verkoelende biertap – Lidl

Waar je frietjes heet moeten zijn, is je bier het liefst ijskoud. Ook daar helpt Lidl je deze week mee met een verkoelende biertap. Het apparaat is geschikt voor 5 liter drukvaten van Heineken en houdt je bier op een temperatuur van 3 tot 6 graden.

Via het LED-display houdt je nauwlettend in de gaten wat de temperatuur van je gele rakkers is en dankzij de verwijderbare lekbak krijg je alles weer spic en span na een avondje tappen.

Lidl biertap SHOP NU VOOR 110

5. Wild-/bewakingscamera – Aldi

Ook Aldi heeft deze week mooie deals voor je en één daarvan is een connected wild-/bewakingscamera. Zo kun je alles om je huis of in het wild op video vastleggen. Het ding heeft zelfs een camouflage look om onopvallend bosdieren en mensen op te nemen.

De beelden kun je via wifi downloaden naar je smartphone of tablet en dankzij de 42 IR-LED lampjes, zie je in het donker precies wat er gebeurt. Goed om te weten is dat je er meteen ook een 32 GB micro SD-kaart bij krijgt. Je kunt dus meteen aan de slag.

Aldi bewakingscamera SHOP NU VOOR 74,99

6. Headphones standaard – Action

Om je headphone netjes op te bergen en meteen ook op te laden, heeft Action deze week een dikke headphones standaard. Zo blijft je bureau netjes en hebben je headphones ook meteen een vast plekje zodat je ze niet kwijtraakt.

De standaard licht op in verschillend kleuren tijdens het opladen en je kunt meteen ook je andere devices van energie voorzien. Het ding komt namelijk met 2 USB-poorten en een micro USB-C aansluiting.

Action headphone standaard SHOP NU VOOR 5,95

7. Slimme voederbak – Action

Ook voor je kat of hond kun je deze week leuke gadget deals scoren. Action heeft namelijk een slimme voederbak voor je om je huisdieren van voedsel te voorzien en meteen op afstand in gaten te houden.

De voederbak zorgt ervoor dat de diertjes te eten krijgen en is daarnaast uitgerust met een camera en 2-way audio feature. Via de app zie je precies wanneer ze stiekem een snack komen halen en kun je ze meteen toespreken.

 

Action slimme voederbak SHOP NU VOOR 69,95

We zijn aan het einde van de lijst aangekomen, maar je weet de deal. De budget winkels hebben uiteraard nog veel meer vette gadgets, dus check vooral ook deze top Lidl, Action en Aldi deals om electriciteit en geld te besparen.