Lidl, Action en Aldi knallers week 36
Tech

Deze super Lidl, Aldi en Action deals wil je niet missen

Wat maakt je nog vrolijker dan het zonnetje dat buiten lekker aan het stralen is? Een zomerse dag waarop je nieuwe gadget deals kunt scoren uiteraard. Wat hebben Lidl, Action en Aldi deze week voor je paraat staan? Je ontdekt het hieronder.

1. Amazfit Bip U Pro – Lidl

Sportievelingen kunnen deze week bij Lidl terecht voor een Amazfit Bip U Pro smartwatch. Met het slimme horloge kun je onder andere je hartslag meten, je stappen tellen, checken hoeveel zuurstof in je bloed zit en je slaap monitoren.

Via Bluetooth koppel je de smartwatch aan je telefoon en als het goed is doet hij het zo’n 9 dagen met een volle batterij. Verder werkt het horloge zowel met je iPhone als Android smartphone en is hij waterdicht (5 ATM).

Lidl Amazfit smartwatch SHOP NU VOOR 49,99

2. LED-bureaulamp met Qi-oplader – Aldi

Om het thuiswerken wat stijlvoller te maken heeft Aldi deze week een strakke LED-bureaulamp voor je met een ingebouwde draadloze oplader. De lamp verlicht je bureau met verschillende kleurtjes en als het je even te veel is, kun je het ding ook dimmen.

Mocht je draadloos opladen te langzaam vinden, kun je ook de USB-aansluiting in de lampvoet gebruiken.

Aldi bureaulamp met oplader SHOP NU VOOR 34,99

3. Bestuurbare robot met spy-functie – Lidl

Voor een futuristische vibe kun je bij Lidl terecht voor een bestuurbare robot met een spy-functie. De robot maakt de vloer onveilig, dankzij 8 motoren. Daarnaast kun je aan de slag met meer dan 120 voorgeprogrammeerde functies.

Mocht je het ding willen gebruiken om wat spionage praktijken uit te voeren, kun je de ingebouwde speaker gebruiken om realtime achtergrondgeluiden op te vangen. Met de afstandsbediening kun je verder ook via de android spreken om  mensen de stuipen op het lijf te jagen.

Lidl bestuurbare robot met spy-functie SHOP NU VOOR 89,99

4. XL heteluchtfriteuse – Action

Je wist waarschijnlijk al dat je met een heteluchtfriteuse gezondere snacks kunt maken. Maar wist je dat het ook minder energie op slurpt dan je normale oven? Vooral nu heel fijn, aangezien de energieprijzen recordhoogtes aan het halen zijn.

Mocht je nog geen heteluchtfriteuse hebben, kun je bij Action een XL smart fryer in huis halen voor een zacht prijsje. Het apparaat komt met 8 verschillende functies om te bakken, grillen en roosteren op maximaal 200 graden.

Lidl XL heteluchtfriteuse SHOP NU VOOR 54,95

5. Koffiezetapparaat met thermobeker – Aldi

Wie is moedig genoeg om de ochtend door te komen zonder dat eerste kopje koffie? Wij in ieder geval niet en als jij er ook zo over denkt, kun je deze week bij Aldi terecht voor een compact koffiezetapparaat.

De machine komt met een thermo beker van 410 ml om je koffie meteen voor je warm te houden. Daarnaast is er een wasbaar permanent filter van de partij en schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit als je hem een tijdje niet gebruikt.

Aldi koffiezetapparaat met thermobeker SHOP NU VOOR 17,99

6. Bluetooth grill-thermometer – Action

Voorlopig lijkt de zomer nog volop door te gaan met temperaturen rond de 30 graden, dus kunnen we er vrolijk op los blijven barbecueën. Om ervoor te zorgen dat je steaks precies goed zijn, heeft Action een handige bluetooth grill-thermometer te koop.

Stel het apparaatje in op de gewenste kerntemperatuur of grill tijd, steek de probe in het vlees en houd via de app bij hoe het met je snacks gaat.

Action Bluetooth grill thermometer SHOP NU VOOR 29,95

7. Robuuste papierversnipperaar – Lidl

Heb je vertrouwelijke documenten die weg moeten, maar wil je niet dat iemand ze mogelijk in handen krijgt? Dan kun je nu bij Lidl een robuuste papierversnipperaar scoren.

Hiermee vernietig je maximaal 10 A4’tjes tegelijkertijd. Mocht er iets misgaan, heeft het apparaat een veiligheidsuitschakeling-feature en in het geval van een papierstoring kun je rekenen op de automatische start/stop functie. Zo’n ding is overigens ook gewoon handig om je papier container minder snel vol te laten raken.

 

Lidl papierversnipperaar SHOP NU VOOR 189

Alles dat een begin heeft, heeft uiteindelijk ook een eind. En helaas zijn we deze week weer aan het einde van de lijst gekomen. Stiekem toch meer gadgets scoren? Check dan ook deze top Lidl, Action en Aldi knallers.