Lidl, Action en Aldi knallers week 27
Tech

Dit zijn de allerbeste Lidl, Aldi en Action deals van deze week

Ook in week 27 kun je bij Lidl, Aldi en Action terecht voor een bult aan nieuwe gadget deals. Check de beste must-have koopjes om deze week toe te voegen aan je collectie en je leven net dat beetje makkelijker te maken.

1. Sony noise cancelling koptelefoon – Action

Bestaan er überhaupt nog headphones zonder noise cancelling? Blijkbaar wel, maar waarom zou je daarvoor gaan? Deze week scoor je goedkoop een Sony noise cancelling koptelefoon en elimineer je 96 procent van het achtergrondgeluid om je heen.

Dankzij de ingebouwde microfoon kun je meteen ook handsfree telefoontjes plegen en ook handig is dat het ding behoorlijk compact kan worden als je hem even niet gebruikt.

Lidl Sony noise cancelling koptelefoon SHOP NU VOOR 29,95

2. Slimme video deurbel – Action

Als je niet voor verrassingen houdt voor de deur, kun je deze week bij Action terecht voor een slimme video deurbel. De ingebouwde camera heeft een gezichtsveld van 145° en ’s avonds kun je bezoekers in de gaten houden tot op 5 meter.

De beelden bekijk je makkelijk in de app en goed om te weten is dat het apparaat waterproof is en je je dus geen zorgen hoeft te maken als het (weer eens) regent.

Action slimme deurbel SHOP NU VOOR 24,95

3. Waterfontein voor je huisdier – Aldi

Ook voor je dieren kun je deze week lekker shoppen. Aldi heeft namelijk een handige waterfontein voor je hond of kat. Het apparaat zet een koolfilter in om onzuiverheden uit het water te halen. Daarnaast wordt het water gekoeld en zou het zorgen voor een maximale hoeveelheid aan zuurstof in het water.

Aldi waterfontein huisdieren SHOP NU VOOR 19,99

4. ASUS laptop – Lidl (Tip!)

Op zoek naar een nieuwe laptop? Die scoor je deze week gewoon bij Lidl. De budgetwinkel heeft namelijk een 15,6 inch Asus laptop in de aanbieding met een Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Het apparaat is uitgerust met 8 GB aan werkgeheugen en komt met een Intel® Core™ i3-1115G4-processor. Verder kun je aan de slag met 256GB aan SSD opslag en is er uiteraard ook een ingebouwde speaker, camera en microfoon voor je online meetings.

Lidl Asos laptop SHOP NU VOOR 479

5. Tuintafel koelbox – Action

Om de zomer te overleven heeft Action deze week een handige tuintafel, die meteen ook dienst doet als koelbox. Het tafeltje is weerbestendig en komt met een ice-pack om je biertjes en andere versnaperingen koud te houden, terwijl je geniet van het warme weer.

Action tuintafel koelbox SHOP NU VOOR 34,95

6. Salco IJsblokjesmachine – Lidl

Iets anders dat je drankjes lekker koud maakt is de Salco ijsblokjesmachine, die je deze week bij Lidl kunt scoren. Het apparaat maakt ongeveer 10 tot 12 kg aan ijs in 24 uur. Je kunt gaan voor kleine of grote ijsblokjes en als het ding helemaal vol is, heb je ongeveer 800 gram aan verkoelende blokjes.

Lidl ijsblokjesmachine SHOP NU VOOR 165,46

7. Zit/sta bureau – Lidl (Tip!)

Helaas kun je niet alleen maar genieten van de zomer, maar moet er af en toe ook gewerkt worden. Dat doe je volgens sommige onderzoeken het beste aan een zit-sta bureau en deze week kun je zo’n handig bureau bij Lidl scoren.

Het ding is traploos in hoogte verstelbaar van ongeveer 70 tot 117 cm. Het verstellen gebeurt met een handslinger, zodat je makkelijk kunt afwisselen tussen staand en zittend werken.

Lidl zit/sta bureau SHOP NU VOOR 169

Kun je geen genoeg krijgen van betaalbare koopjes? Check dan ook deze 7 Lidl, Action en Aldi gadgets om je gadget-lust te bevredigen.