Lidl, Aldi en Action gadget knallers week 25
Tech

De nieuwste Lidl, Action en Aldi deals voor een hete zomer

Hoewel we al wat hete dagen achter de rug hebben, is het morgen dan eindelijk officieel zomer. Mocht je nog niet 100 procent voorbereid zijn, kun je deze week bij Lidl, Action en Aldi terecht voor je must-have zomer gadgets. We hebben de beste koopjes voor je op een rij gezet.

1. Bijzettafel met koelfunctie – Lidl

Zomer betekent lekker in de tuin hangen en om je wat verkoeling te bezorgen, heeft Lidl deze week een handige bijzettafel te koop inclusief koelfunctie. De tafel heeft namelijk een dubbelwandig ijsvak om je drankjes zo lang mogelijk koel te houden.

Of je nou staat of zit de tafel doet met je mee, dankzij het in hoogte verstelbare tafelblad. Verder  is het ding weer- en UV-bestendig en kun je het ijsvak weer makkelijk legen als je ijs helaas weer is gesmolten.

Lidl bijzettafel met koelfunctie SHOP NU VOOR 49,99 EURO

2. Smartphone/GoPro gimbal – Action

Uiteraard blijf je niet alleen in de tuin hangen, maar trek je er ook op uit om optimaal van de zon te genieten. Om je avonturen wiebelvrij op beeld te krijgen, kun je bij Action terecht voor een Silvergear gimbal.

Deze kun je gebruiken in combinatie met je smartphone of bijvoorbeeld je GoPro. Om verbinding te maken download je eerst even de Gimbal Pro app en laat je Bluetooth zijn werk doen.

Action Silvergear gimbal SHOP NU VOOR 69,95 EURO

3. Waterdichte actiecamera – Action

Mocht je wat wildere avonturen in gedachte hebben, heeft Action ook een waterdichte actiecamera voor je. Hiermee kun je tot 30 meter het water in duiken om foto’s en full HD video’s te maken.

Daarnaast kun je de camera ook koppelen aan je telefoon via de Denver Action Cam app. Waarom zou je dat doen? Zodat je het ding via je smartphone kunt bedienen om ook op afstand je creativiteit los te laten.

Action Denver actiecamera SHOP NU VOOR 24,95 EURO

4. Drijvend eiland voor 2 – Lidl

Na heftige actie volgt altijd rust en dat is precies wat je krijgt met Lidl’s Bestway Rapid Rider II Tube. Op dit drijvende eiland dobber je met z’n tweeën rond, terwijl je geniet van een drankje.

Het ding komt met 2 bekerhouders en een koeler om je versnaperingen tegen de zon te beschermen. Daarnaast is er ook nog een opbergvak en een touw rondom, zodat je na een frisse duik weer het eiland op kunt om lekker kunt luieren.

Lidl drijvend eiland SHOP NU VOOR 19,99 EURO

5. Thermosfles met display – Aldi

Helaas heb je niet altijd een koelbox bij de hand en dan komt Aldi’s thermofles met display behoorlijk goed van pas. Dankzij de fles loop je rond met 500 ml koud water (of bier) en kun je op het digitale display bijhouden of je drankje te warm aan het worden is en je het snel moet opdrinken.

Uiteraard kun je er ook hete dranken indoen, zoals thee of koffie. Het display geeft de temperatuur aan tot 99 graden en je krijgt er meteen ook een theezeef bij voor als je lekker gezond wilt doen.

Aldi thermosfles met display SHOP NU VOOR 8,99 EURO

6. Mobiele airco – Lidl

Ook binnenshuis wil je uiteraard niet bezwijken van de hitte en daar zou de Comfee mobiele airco van Lidl je mee kunnen helpen. Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 25 m² en heeft een temperatuurbereik van 17 tot 35 graden.

Goed om te weten is dat de airco vergezeld komt van een afstandsbediening met een temperatuursensor, zodat het automatisch kan zorgen voor de gewenste temperatuur. Daarnaast kun je het ding ook via de app besturen of zelfs via een spraakassistent.

Lidl mobiele airco SHOP NU VOOR 189 EURO

7. Paneel terrasverwarmer – Aldi

Hoewel het in de zomer doorgaans warm is, kan het ’s avonds soms toch behoorlijk afkoelen. Om ook dan nog lekker in de tuin te hangen heeft Aldi deze week een terrasverwarmer paneel voor je.

Het apparaat kan maximaal 10 m2 voor je verwarmen en zou je volgens Aldi niet vervelen met onaangenaam rood licht. Verder is de verwarmer spatwaterdicht en krijg je er een afstandsbediening bij.

Lidl terrasverwarmer SHOP NU VOOR 99 EURO

Dat waren de zomer deals voor deze week, maar Lidl, Aldi en Action hebben al een tijdje de zomer in hun bol. Check ook deze top 7 gadgets, die je nu bij de drie budget winkels kunt scoren om de zomer heelhuids door te komen.