Lidl Action Aldi deals week 23 2022
Tech

De vetste Lidl, Action en Aldi gadget deals om lekker in je tuin te relaxen

Veel mensen beginnen de nieuwe week met een welverdiende vrije dag, maar dat betekent niet dat Lidl, Action en Aldi ook lekker aan het luieren zijn. Ook vandaag kun je bij de betaalbare winkels terecht voor nieuwe gadget deals en zoals gewoonlijk hebben we nauwkeurig voor je uitgeplozen wat de beste nieuwe tech aanbiedingen zijn.

1. Elektrische barbecue – Lidl

Om lekker van je vrije dag te genieten kun je bij Lidl terecht voor een elektrische barbecue. Zo verveel je je buren ook niet met rook en heb je ultieme controle over de temperatuur.

De elektrische BBQ komt met een standaard, maar kun je ook als tafelmodel gebruiken. Verder blijft niks op de plaat plakken, dankzij de antiaanbaklaag en is er een oververhittingsbeveiliging feature.

Lidl elektrische barbecue

SHOP NU VOOR 49,99 EURO

2. BBGrill pizzasteenoven – Action

Voor je gasten die meer van pizza houden, heeft Action deze week een handige BBGrill pizzasteenoven. Het ding is speciaal gemaakt voor op je barbecue en is uitgerust met een hittebestendige coating.

Zo maak je zelfs in je tuin heerlijke Italiaanse pizza’s en dankzij de ingebouwde thermometer weet je precies of je de juiste temperatuur te pakken hebt. Verder krijg je er een pizzaschep bij om je pizza’s er weer makkelijk uit te halen.

Action pizzasteenoven

SHOP NU VOOR 59,95 EURO

3. Solar dierenverjager – Lidl

Een nadeel van in de tuin hangen, is dat je last kunt krijgen van allerlei dieren.  Lidl helpt je deze week met ongewenste beesten met zijn solar dierenverjager. Het apparaat heeft een instelbare bewegingssensor met een registratiebereik van 8 meter en komt met 5 verschillende modi.

Die verschillende instellingen pakken meerdere dieren aan, zoals onder andere muizen, vogels en vossen (mochten die toevallig in de buurt zijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alle frequenties in te schakelen, zodat geen enkel dier meer in de buurt durft te komen.

Lidl solar dierenverjager

SHOP NU VOOR 14,99 EURO

4. Mobiele airco – Aldi

Hoewel we over het algemeen behoorlijk kunnen genieten van de zon, kan het soms ook gewoonweg te warm zijn. Geen nood, want je kunt deze week bij Aldi een mobiele airco scoren.

Het apparaat koelt ruimtes tot 80 m³ en kun je handig genoeg ook gebruiken als luchtontvochtiger. Veder krijg je er een afstandsbediening bij en kun je aan de slag met een timer van 0 tot 24 uur.

Lidl mobiele airco

SHOP NU VOOR 189 EURO

5. Plafondventilator met LED-verlichting – Lidl

Als je je ruimtes niet meteen hardcore wilt verkoelen, heeft Lidl deze week een plafondventilator met LED-verlichting voor je. De ventilator zorgt voor een verkoelende luchtstroom, terwijl het een stuk minder energie slurpt dan je standaard airco.

Je kunt aan de slag met 3 verschillende standen en met de 2 trekkoorden regel je afgezien van de ventilatie ook de verlichting. En zodat het ding perfect bij de rest van je inrichting past, kun je gaan voor een witte of houtlook uitvoering.

Lidl plafondventilator

SHOP NU VOOR 59,99 EURO

6. Slimme outdoor IP-camera – Action

Als je al je mooie spullen weer in de tuin hebt staan voor de zomer, is het misschien handig om die spullen ook goed in de gaten te houden. Dat doe je makkelijk en op afstand met de slimme outdoor IP-camera van Action.

Dankzij de bijbehorende app weet je precies wat er in je tuin gebeurt en ook als je niet 24/4 aan het kijken bent, krijg je een melding als het ding bewegingen bespeurt. De beveiligingscamera heeft een ruim zicht van 100 graden en ook in het donker kun je verdacht gedrag meteen aanpakken.

 

Action slimme outdoor IP camera

SHOP NU VOOR 34,95 EURO

7. Niet- en spijkerpistool – Action

Iets anders waar de zomer voor staat is lekker klussen. Daarvoor heb je uiteraard tools nodig en deze week heeft Action een betaalbaar niet- en spijkerpistool voor je.

Hiermee zet je van alles vast van karton tot hout en isolatiemateriaal. Het apparaat komt met een AX-power accu en een oplader en is meteen ook uitgerust met een LED-werklamp, zodat je precies kunt zien wat je doet.

Action niet- en spijkerpistool

SHOP NU VOOR 69,96 EURO

Dat was het weer voor de zomerse tech aanbiedingen van week 23. Mocht je nog meer nodig hebben voor je zomerse fantasieën, check dan ook deze 7 fabuleuze Lidl, Action en Aldi gadget deals om onder andere je favoriete tunes naar je BBQ te brengen en meteen te scoren met een potje basketbal.