Lidl, Aldi en Action knallers week 22
Tech

De beste Lidl, Action en Aldi deals van deze week

Ook deze week kun je weer bij Lidl, Action en Aldi terecht voor een bult nieuwe gadget deals. En met een bult bedoelen we ook echt een BULT. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, we hebben de top 7 nieuwe tech koopjes van week 22 voor je op een rijtje gezet

1. Party sound systeem – Aldi

We beginnen de lijst met een feestje. Je kunt namelijk deze week bij Aldi terecht voor een multifunctioneel party sound systeem. Hiermee speel je via Bluetooth je favoriete tunes af en dat tot 15 uur met een volle batterij. Daarnaast is er ook een FM radio van de partij en verzorgt het apparaat meteen ook je party verlichting.

Aldi party soundsysteem SHOP NU VOOR 89,99 EURO

2. elektronische basketbalset – Action

We hoeven je niet te vertellen dat alleen maar feesten niet al te best is voor je lichaam. Daarom is het aan te raden om af en toe ook je sportieve kant te laten zien. Action helpt je daarbij met een elektronische basketbalset.

Je hangt het ding makkelijk op over een deur of buiten in de tuin. Verder hoef je  alleen nog op je moves te letten, want de set houdt automatisch je punten bij en juicht je zelfs toe als je weer eens hebt gescoord.

Action elektronische basketbalset SHOP NU VOOR 24,95 EURO

3. Colorado e-bike – Lidl

Mocht basketbal niet echt je ding zijn, heeft Lidl deze week een Colorado e-bike voor je om toch nog in beweging te komen. De elektrische fiets is uitgerust met een lichte middenmotor, die je vooruit helpt met 5 verschillende ondersteuningsniveaus.

Een volle accu goed voor zo’n 100 km aan ondersteuning onderweg en dankzij de Shimano Acera 7-speed achterderailleur kun je verschillende terreinen trotseren. Verder komt de e-bike met een oprij- en duwhulp, zodat je de fiets makkelijker hellingen en opritten omhoog kunt duwen.

Lidl Colorado e-bike elektrische fiets SHOP NU VOOR 1249 EURO

4. Smoothie maker to go – Lidl

Iets anders dat je lichaam een gezonde boost geeft is een verkoelende smoothie. Ook daar helpt Lidl je deze week mee en dat doet de budgetwinkel met een handige smoothie maker to go.

De compacte blender is perfect om on-the-go smoothies te maken, zodat je de nodige vitamines binnenkrijgt. Het apparaat is goed voor 300 ml aan gepureerde vruchten en groenten en gebruikt RVS messen om alles snel te pureren. Verder is de beker van glas en kun je het ding via een USB kabel weer opladen.

Lidl smoothiemaker to go SHOP NU VOOR 17,99 EURO

5. Lay-Z-Spa air jet jacuzzi – Lidl

Hoewel de zomer officieel nog niet is begonnen, begint het toch behoorlijk zomers aan te voelen. Een perfect moment om bij Lidl een opblaasbare air jet jacuzzi te scoren.

Het ding heeft genoeg ruimte voor 7 personen en kun je tot 40 dagen van tevoren programmeren om je opdrachten uit te voeren. Verder is de whirlpool uitgerust met vorstbeveiliging, zodat je er het hele jaar door van kunt genieten.

Lidl Airjet opblaasbare jacuzzi SHOP NU VOOR 799 EURO

6. Handige buitendouche – Action

Het zomerse weer is heerlijk, maar kan aan de andere kant ook zorgen voor zweterige taferelen. Als je tussendoor even wat verkoeling nodig hebt in de tuin, kun je deze week bij Action terecht voor een handige buitendouche.

Die sluit je makkelijk aan op je tuinslang en als je geen zin hebt in een ijskoude douche, no worries. De buitendouche gebruikt de zon om het water (enigszins) te verwarmen.

Action buitendouche SHOP NU VOOR 99,95 EURO

7. Automatische massagestoel – Lidl

Na een lange dag van feesten, sporten en hangen in de tuin, kun je als laatste deze week nog bij Lidl terecht voor een automatische massagestoel. Je spieren zullen je dankbaar zijn en je hoeft even helemaal nergens meer aan te denken.

De stoel verzorgt een complete lichaamsmassage en heeft 5 automatische programma’s voor onder andere een kneed- klopmassage en een revitaliserende luchtdrukmassage. Verder kun je er ook voor kiezen om op specifieke delen van je lichaam te focussen.

 

Lidl massagestoel SHOP NU VOOR 749 EURO

Met deze gadget knallers geniet je optimaal van het lekkere weer en is het wachten op de nieuwe deals van volgende week. Een beetje ongeduldig aangelegd? Dan kun je nu meteen ook al deze 7 top Lidl, Action en Aldi tech must-haves checken om de zomer foolproof in te gaan.