lidl action aldi knallers week 20
Tech

De beste Lidl, Aldi en Action deals om foolproof de zomer in te gaan

We zijn aangekomen in week 20  en dat betekent dat we alweer bijna op de helft van het jaar zitten. Het betekent ook dat er weer nieuwe Lidl, Action en Aldi gadget deals zijn om te bemachtigen. Check de top 7 betaalbare tech must-haves, die je deze week niet wilt missen.

1. Solar powerbank – Action

Nu het zonnetje lekker schijnt, kun je hem inzetten om je devices een broodnodige boost te geven. Deze week heeft Action een solar powerbank voor je, zodat je ook in het park je smartphone opgeladen houdt.

De powerbank is meteen ook shock- en splashproof en is uitgerust met een zaklamp om je in het donker de weg te wijzen. Dankzij de tweede USB-poort kun je meteen ook één van je vrienden uit de brand helpen.

Action solar powerbank SHOP NU VOOR 17,95 EURO

2. Philips bodygroomer – Lidl

Het zomerse weer betekent uiteraard ook lange dagen aan het strand, maar voordat je uit de kleren gaat is het misschien een idee om je lichaam eens onder handen te nemen. En dan bedoelen we je lichaamshaar. Daar heeft Lidl deze week een handige Philips bodygroomer voor.

Met het apparaat trim of scheer je je hele lichaam en dankzij de gepatenteerde afgeronde punten van de scheerkop is je huid meteen beschermd tegen klungeligheden. Verder is de bodygroomer 100 procent waterdicht en kun je hem met een volle batterij zo’n 50 minuten in actie zien.

Lidl Philips boodygroomer SHOP NU VOOR 27,99 EURO

3. Philips steelstofzuiger Power Pro Duo – Lidl

Iet’s anders van Philips dat je deze week bij Lidl kunt scoren is de Power Pro Duo steelstofzuiger. Dankzij het lichtgewicht design wordt stofzuigen net dat kleine beetje minder vervelend. Een dubbel stofreservoir zorgt ervoor dat alle viezigheid efficiënt wordt opgenomen en het 3-traps filter systeem maakt korte metten met 99 procent van de microdeeltjes.

Verder krijg je er een gemotoriseerd vloermondstuk met een anti-haarwikkel feature erbij, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verloren haren op de grond. En als je aan het stofzuigen gaat, kun je rekenen op 30 minuten aan power in de standaard modus.

Lidl Philips steelstofzuiger SHOP NU VOOR 169 EURO

4. Nor-Tec parasolverlichting – Action

Als je liever de zomerse dagen in de tuin doorbrengt, zul je ’s avonds wat extra verlichting nodig hebben. Bij Action kun je deze week terecht voor energie-zuinige parasolverlichting om het buiten wat sfeervoller te maken en nog enigszins iets te kunnen zien.

De LED-verlichting is speciaal ontworpen om geplaatst te worden om de buis van je parasol. Check wel eerst even of je buismaat tussen de 25 en 48 mm zit.

Action parasolverlichting SHOP NU VOOR 3,34 EURO

5. Grastrimmer met accu – Aldi

Als je tuin nog niet helemaal klaar is voor zomerse feestjes, kun je bij Aldi terecht voor een grastrimmer om dat oerwoud eens aan te pakken. Het apparaat werkt met twee nylon messen en heeft een maaibreedte van ongeveer 260 mm.

Het ding is telescopisch verstelbaar van 96 tot ongeveer 120 cm en de motorkop kun je zo’n 180 graden draaien. Verder krijg je er 22 reservemessen bij en kun je de snijhoek verstellen in 4 verschillende standen.

Aldi accu grastrimmer SHOP NU VOOR 59,99 EURO

6. Delonghi volautomaat koffiemachine – Lidl

Wat voor weer het ook is, een kopje koffie gaat er altijd wel in. Of je nou houdt van versie koffiebonen of gemalen koffie, met de Delonghi volautomaat koffiemachine van Lidl kun je alle kanten op.

Ook als je liever voor een cappuccino gaat is dat geen probleem. Het apparaat combineert stoom, lucht en melk om de ultieme schuimlaag voor je te creëren.

Lidl Delonghi koffiemachine SHOP NU VOOR 349 EURO

7. lichtgewicht step – Aldi

Als laatste kun je deze week ook nog bij Aldi terecht als je wat sneller vooruit wilt komen. De supermarktketen heeft namelijk een lichtgewicht aluminium step voor je, die je vrij eenvoudig kunt inklappen.

Het ding is uitgerust met grote wielen van 200 mm en een slipbestendige voetenplank. Verder kun je de step in hoogte verstellen tot 108 cm en kun je erop rondzoeven, zolang je niet boven de 100 kg weegt.

Lidl step SHOP NU VOOR 49,99 EURO

Dit waren de 7 top gadget knallers van de week. Mocht je op zoek zijn naar nog meer betaalbare tech, check dan ook deze must-have Lidl, Aldi en Action koopjes om aan je collectie toe te voegen.