Top 7 Lidl, Aldi en Action gadgets week 18
Tech

7 nieuwe Lidl, Action en Aldi deals die je niet wilt missen

Nu we weer bij zijn gekomen van koningsnacht en andere festiviteiten is het tijd voor een nieuwe week vol met kersverse gadget deals. Check de top 7 tech must-haves van Lidl, Aldi en Action, die je absoluut niet wilt missen in week 18.

1. Fietsendrager voor E-bike – Aldi

We beginnen met een handige fietsendrager voor je E-bikes. De drager heeft ruimte voor twee fietsen, die eenvoudig te bevestigen zouden moeten zijn. Om onheil te voorkomen staan je e-bikes in stabiele wielgoten en kun je ze zonder zorgen mee op vakantie nemen. Verder is de fietsendrager uitgerust met een kantelmechanisme om je bikes er weer makkelijk af te halen.

Aldi fietsendrager e-bike

SHOP NU VOOR 299 EURO

2. Elektrische koelbox – Lidl

Iets anders dat je vakanties een stuk makkelijker maakt is deze elektrische koelbox van Lidl om je versnaperingen lekker koel te houden. De box sluit je aan op een 230V stopcontact, maar ook je 12 V sigarettenaansteker in de auto zou het apparaat draaiend moeten houden. Verder heb je zo’n 30 ml aan volume voor je snacks en biertjes en kun je het ding ook gebruiken om van alles te verwarmen.

Lidl elektrische koelbox

SHOP NU VOOR 59,99 EURO

3. Accu-raamreiniger – Lidl

Als je nog niet bent begonnen aan je voorjaarsschoonmaak, heeft Lidl een handige accu-raamreiniger voor je om je wat werk uit handen te nemen. Dankzij de trilfunctie wordt het vuil makkelijker losgemaakt en worden je ramen, maar ook spiegels, tegels en glazen tafels sneller schoon. Verder is de opening van de watertank vrij groot, zodat je hem zonder gedoe weer kunt vullen.

Lidl accu raamreiniger

SHOP NU VOOR 29,99 EURO

4. Insectenbeet genezer – Lidl

De zomer komt er weer aan en dat betekent naast zonnige stranddagen en gezellige barbecues helaas ook vervelende insecten. Mocht je gestoken of gebeten worden, heeft Lidl een insectenbeet genezer voor je. Met het apparaatje kun je die snel behandelen met twee verschillende programma’s. Dankzij de warmte die het apparaat produceert, wordt de genezing van je verwondingen versneld.

Lidl insectenbeet genezer

SHOP NU VOOR 14,99 EURO

5. Oogmassage apparaat – Action

Af en toe hebben we allemaal wat ontspanning nodig. Vooral je ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren met alle schermen, waar je de hele dag mee te maken hebt. Om je ogen wat rust te geven, kun je deze week bij Action terecht voor een oogmassage apparaat. Het ding is uitgerust met een tril-, warmte- en drukfunctie en dankzij Bluetooth kan het meteen ook een ontspannend muziekje afspelen.

Action oogmassage apparaat

SHOP NU VOOR 37,95 EURO

6. Elektrische reinigingsborstel – Aldi

Niet alleen je ramen hebben om de zoveel tijd een schoonmaakbeurt nodig, maar ook de rest van je huis moet je af en toe onder handen nemen. Met deze elektrische reinigingsborstel kun je effectiever aan de slag. Je krijgt er meerdere accessoires bij om verschillende klusjes te klaren. Met een volle batterij doet het ding zo’n 90 minuten zijn best voor je.

Aldi elektrische reinigingsborstel

SHOP NU VOOR 26,99 EURO

7. Tesvor robotstofzuiger – Aldi

Ook deze week kun je weer relatief goedkoop een handige robotstofzuiger op de kop tikken. Het robotje komt met een vrij groot stofreservoir van ongeveer 600 ml en gebruikt een drievoudig HEPA-filtersysteem om je huis spic en span te krijgen. Met een volle accu houdt het apparaat het tot 100 minuten vol en gaat hij zichzelf weer automatisch opladen. Goed om te weten dat je het ding ook kunt besturen via Alexa en Google Assistent.

Aldi robotstofzuiger

SHOP NU VOOR 169 EURO

Nog meer scherpe gadget aanbiedingen

Dat waren de top 7 gadgets, die je in week 18 bij de budget winkels kunt scoren. Uiteraard kun je er terecht voor veel meer. Check ook deze 7 must-have Lidl, Action en Aldi gadgets met flinke korting.