Tech

7 onmisbare Lidl, Action en Aldi deals voor deze week

lidl action aldi knallers week 15

We zijn aangekomen in week 15 en dat betekent uiteraard weer nieuwe tech deals. Check deze 7 knallende Lidl, Action en Aldi must-have gadgets om de week succesvol en ontspannen mee door te komen.

1. Slimme tuinspots – Action

We beginnen de lijst met slimme tuinspots van Action. Nu de lente eindelijk weer lijkt door te zetten, kunnen we wel wat meer sfeer gebruiken in de tuin. De spotjes zijn dimbaar en verzorgen zowel wit als RGB licht. Daarnaast kun je ze makkelijk bedienen via de app of je favoriete spraakassistent.

Action slimme tuinspots SHOP NU VOOR 19,95 EURO

2. Smartphonehouder met oplader – Lidl

Niks is vervelender dan dat je in de auto zit met Google Maps en je telefoon opeens een dutje gaat doen. Met deze handige smartphonehouder is dat verleden tijd. Er zit namelijk meteen ook een draadloze oplader in verstopt. Daarnaast krijg je er ook een auto oplader bij met 2 USB poorten.

Lidl smarthponehouder met draadloze oplader SHOP NU VOOR 19,99 EURO

3. Luchtkwaliteit melder – Action

Hoewel je waarschijnlijk niet kuchend door je huis loopt, is het toch handig om zo nu en dan de luchtkwaliteit in de gaten te houden. Dan kan makkelijk met de luchtkwaliteit melder, die Action deze week voor je heeft.

Het apparaat laat met kleuren zien hoe het ervoor staat door de luchtvochtigheid en het CO2 gehalte te meten. Daarnaast kun je ook meteen zien wat de temperatuur in huis is.

Action luchtkwaliteitsmeter SHOP NU VOOR 49,95 EURO

4. Sous vide-stick – Lidl

Koken kan af en toe best een werkje zijn, vooral als je de hele dag al bezig bent geweest. Deze sous-vide stick van Lidl maakt je leven een stukje makkelijker, door het meeste werk uit handen te nemen. Stop je vlees, vis of groenten in een vacuümzak en laat de stick zijn werk doen.

Lidl sous-vide stick SHOP NU VOOR 79,99 EURO

5. Bureaulamp met draadloze oplader – Action

Als je een fan bent van draadloos opladen, is er deze week nog een deal die je zeker niet moet missen. Bij Action kun je terecht voor een handige kantelbare bureaulamp met een, je raadt het al, geïncorporeerde draadloze oplader. De lamp is 120 graden kantelbaar, komt met 3 verschillende lichtstanden en is dimbaar.

Action bureaulamp met draadloze oplader SHOP NU VOOR 19,95 EURO

6. Krachtig stoomstrijkijzer

Sinds het begin van de pandemie zijn we er allemaal wat meer casual bij gaan rondlopen, maar soms is het toch nodig om er wat strakker uit te zien. Dankzij Aldi’s krachtig stoomstrijkijzer elimineer je snel alle kreukels uit je kleding. Het ding komt met een reservoir van 1,5 liter, wat genoeg zou moeten zijn om een uur al stomend aan de slag te gaan.

Aldi stoomstrijkijzer SHOP NU VOOR 89,99 EURO

7. Ontspannende aroma diffuser – Aldi

Na een lange werkdag kan het heerlijk zijn om even tot rust te komen met een lekker geurtje. Deze week kun je bij Aldi ook terecht voor een ontspannende aroma diffuser om je favoriete geur door het huis te verspreiden. Het apparaat komt met een timerfunctie en instelbare stroomintensiteit.

Aldi aromadiffuser SHOP NU VOOR 19,99 EURO

Dat was het weer voor de gadget deals van week 15. Check ook deze 6 super Action en Lidl deals, die je absoluut niet mag missen.